Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt tudom h van egy 12 v 13-14 éves gyerek aki nagyon királyul nyomatja...Xavi írta:Az a szép, hogy szerintem van is...retek írta:Még lehetne egy pár-Messi tudású gyerek ott...Xavi írta:Majd csak előhúz a Frankie a B vagy a C kalapból valami tehetséget...
1.Ott van Gio aki jó.Boixos írta:senki sem érdeklődött utánuk, csak felmerült, h milyen [auto_cenzúra] silvinho, és h kéne vki a helyére, mert ez így gáz.
jó reggelt kívánok!
nem tudom, de mindenképpen kell oda valaki, mert silvinho sajnos nem tudja megoldani a dolgot, a gio mellett/mögött így nincs senki. talán a milanos grúz gyerek, a kaladze elférne. vagy még a placentét is el tudtam volna képzelni, pedig arhentin. lehet, h farag, mint az állat, de amellett a gyerek mellett nem sűrűn mennek el.Amugy ha kéne 1 balbekket igazolni, kik johetnének szoba Monyuk Capdevilla?
De Larssonak még mindig remek a kondícioja, és amugy is cserecsatár. Henry meg gondolom nem szivesen badozna. Nem kell ide henry!Subinho írta:Henry öreg???????? a 28 öreg???????
Larsson 34!!! Ő akkor mi???
Sztem Henry bármikor beférne, Messinek meg még van ideje, 19 éves. Majd Larssont pótolhatja egyszer...de csak egyszer...
Messi csak 18 éves!Subinho írta:Henry öreg???????? a 28 öreg???????
Larsson 34!!! Ő akkor mi???
Sztem Henry bármikor beférne, Messinek meg még van ideje, 19 éves. Majd Larssont pótolhatja egyszer...de csak egyszer...
Subinho írta:sztem messit nem kéne előre favorizálni, majd ha bizonyít a nagy csapatban is, akkor, de az majd csak a bajnokság közben derül ki...