Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
KösziCFirpo3 írta:A SPORT-on olvastam nem rég.VargaAron írta: Igen?Nem is tudtam... Mikor sérült le?
Meg is találtam a linket
A SPORT-on olvastam nem rég.VargaAron írta: Igen?Nem is tudtam... Mikor sérült le?
Igen?CFirpo3 írta:Az a gond, hogy Jonathan jelenleg sérült.VargaAron írta:Jonathant kipróbálnám Xavi helyett! Ha nem is kezdőként, de legalább a 2ik félidőre beszállhatna biztos állásnál![]()
Az a gond, hogy Jonathan jelenleg sérült.VargaAron írta:Jonathant kipróbálnám Xavi helyett! Ha nem is kezdőként, de legalább a 2ik félidőre beszállhatna biztos állásnál![]()
nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én Henrynak adnék egy búcsúmeccset (főleg ilyen ellenfél ellen, még talán gólt is lő)LM10 írta:Az utolsó meccsre: V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Busquets-Touré-Keita-Messi-Ibra-Bojan/Pedro.
azt elképzelni sem tudom, hogy lehetett(volna)izgalom nélkül végignézni az utolsó 20 percet?!!Gali írta:Meg lehet idén is a két kupa, ugyanis bajnokként játszunk a spanyol szuperkupáért.Barcaman14 írta:Nah, megvan a meccs és ezzel valószínűleg a bajnokság is. Innen már nem szúrjuk el ebben biztos vagyok!![]()
Büszke vagyok a csapatra. Egy pillanatig sem izgultam a meccsen és ilyen ritkán vanEz pedig a csapatnak köszönhető! Idén is érdemeltünk volna minimum 2 kupát, de így sem mondható kudarcnak az évad, sőt!
Le a kalappal mindenki előtt![]()
![]()
Visca el Barca
Na erről beszélek én is...nem a teljesítményével van baj sokszor, hanem a flegmaságával...valóban tehetséges, de legalább annyira nagyképű és flegma is a pályán...és ez az egyik kulcsposzt a védekezésben....Charlie írta:Bántás nélkül mondom, de Te láttad a meccset télleg? Busquets az egyik legjobb volt tegnap. Baromi jól játszik régóta, a korának betudhatóan csinál néha hülyeséget, de nagyon komoly játékos lesz.
C.
Abszolút egyetértek. Busquets az időnkénti hibái, hülyeségei, fetrengései ellenére hatalmas tehetség. Ha megkomolyodik, megerősödik, nagyon nagy zsugás lehet, mert óriási potenciál van benne. Emellett továbbra is tartom, hogy Yayanak kellene játszania inkább többet, de ez a téma már lerágott csont.Charlie írta:Bántás nélkül mondom, de Te láttad a meccset télleg? Busquets az egyik legjobb volt tegnap. Baromi jól játszik régóta, a korának betudhatóan csinál néha hülyeséget, de nagyon komoly játékos lesz.
C.
BL-hez még annyi semRivaldo11 írta:Egyébként ha összejön, elmondhatjuk, hogy kissé nyőgvenyelősebb idény ide vagy oda, összevissza egy-egy gól hiányzott ahhoz,(kupa, és Bl kiesés) hogy legyen esély az újabb triplára.
Meg lehet idén is a két kupa, ugyanis bajnokként játszunk a spanyol szuperkupáért.Barcaman14 írta:Nah, megvan a meccs és ezzel valószínűleg a bajnokság is. Innen már nem szúrjuk el ebben biztos vagyok!![]()
Büszke vagyok a csapatra. Egy pillanatig sem izgultam a meccsen és ilyen ritkán vanEz pedig a csapatnak köszönhető! Idén is érdemeltünk volna minimum 2 kupát, de így sem mondható kudarcnak az évad, sőt!
Le a kalappal mindenki előtt![]()
![]()
Visca el Barca
Ígérhet bármennyit, ez az idény már elúszott....barcafan0911 írta:Kíváncsi vagyok Perez mekkora pénzt ígér majd a Valladolidnak egy esetleges pontszerzés ellenében.
Igen, ivott a gólra egyet.LG írta:Az első gólnál ütötte Pep könyökkel a padot. A második gólnál idegesen felállt, ha jól emlékszem.
Az első gólnál ütötte Pep könyökkel a padot. A második gólnál idegesen felállt, ha jól emlékszem.d írta:Félreérthetően fogalmaztam, bocsnánat, a két kép természetesen külön szituációból van.barcafan0911 írta:Pep reakciója szerintem a második Sevillai gólnál volt. Nagyon kemény.
Félreérthetően fogalmaztam, bocsnánat, a két kép természetesen külön szituációból van.barcafan0911 írta:Pep reakciója szerintem a második Sevillai gólnál volt. Nagyon kemény.
Pep reakciója szerintem a második Sevillai gólnál volt. Nagyon kemény.d írta:Idén immár sokadszor válik egy biztosnak ígérkező meccs szorossá a végére, tavaly Guardiola egyik legnagyobb erényének a pszichikai felkészítést tartottam, mindig nagyon motiváltak voltunk, 90 percen át tudtunk figyelni, ami tegnap ismét nem sikerült túl jól, de végül is behúztuk a meccset és ez a lényeg. Messi lőtt egyet megint, halad a rekordok és újabb elismerések felé, Bojan gólja ismét rátesz egy lapáttal az Ibra-Villa csatárügyre, Pedro meg ismét hozott egyet, és nem is játszott rosszul.
De ismét sok kihagyott helyzet, ziccer, és figyelmetlenség a végére, bár fölényünket nem lehet vitatni, de jó lett volna kicsit nyugisabbra venni a végét.
Azért volt két érdekes jelenet, nem tudom szabad-e ide linkelni képeket (ha nem, ezúton is bocs!), de ezek nagy jelenetek voltak:
Guardiola dühöngése és a pad reakciója Krkic kihagyott helyzetére, hát igen, így utólag főképp érthető reakciók...
Ha mentálisan megfelelően tudunk pályára lépni az utolsó fordulóban nem lehet gond. Remélem nem nehezítjük meg a magunk dolgát, simán be kell húzni ezt a meccset, vagy a legnagyobb blama lesz az utóbbi években...
Én is már a kezdőre gondolok, nagyon szeretném még pályán látni Iniestát idén... ÉS persze Henryt, főleg ha ez valóban a búcsúmeccse lesz.MessiFan írta:Igazából ez csak ilyen elő-bajnokságdöntő volt. A következő lesz az igazi döntő amin úgy kell játszani mint egy Reál ellen. Abidal kezd úgyhogy Henryt raknám a kezdőbe Ibrát én még csak csereként raknám be és Busi helyett mostmár tényleg játszhatna Touré. Init csak a második félidőben cserélném be ha már minimum 2 góllal vezetünk. Kicsit korai volt még ez a hsz de hátnadehát