LM10 írta:SPORT:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Sergio B., Keita, Messi, Bojan and Pedro.
Nos...a várható kezdőcsapat lép pályára.
Személy szerint Keita helyett Tourét tettem volna be a csapatba, remélem a 2. félidőre jön majd, akármi legyen az eredmény.
1 óra és elkezdődik az ÉV MECCSE!
Piszkosul izgulok. Hihetetlenül. De nincs mese, nyerni kell. Nincs már javítási lehetőség, ha ma este nem nyerünk. Nagyon bízom a csapatban, viszont egy nem kis félsz is bennem van. Lehet mondani, hogy az utóbbi 5 meccsből 4x győztünk ellenük, sőt ekkor még gólt sem rúgtak nekünk, de ez most mit sem ér. Ez egy teljesen más meccs.
Ha tudjuk azt a szintet hozni az első félidőben mint a Villarreal ellen, akkor lesz esélyünk a nyerésre. Véleményem szerint ha nem tudunk már a félidőben legalább 1 góllal vezetni, akkor mocskosul nehéz dolgunk lesz a 2. félidőben. Egy kicsit Inter feelingem is van ezzel a meccsel kapcsolatban...
Azt se feledjük, hogy a bíró egy bizonyos Alberto Undiano Mallenco lesz, aki igencsak engedi a kemény játékot és abban biztos vagyok, hogy ezt a Sevilla ki is fogja használni. Piros lap szeirntem tuti, hogy lesz a meccsen, de reméljük, hogy nem vendég piros lesz az a piros.
Egy roppant kemény és izgalmakban gazdag találkozó elé nézünk, ahol a 90 perc letelte után vagy a mennybe megyünk vagy...leírni sem merem.
Bízzunk a legjobbakban és jó meccsnézést kívánok mindenkinek!
A gombóc a torkomban és a görcs a gyomromban már vagy 2 órája ugrál és ez még így is marad legalább 3 órán keresztül.
Végül a tippem:
Sevilla - Barcelona : 2-3
FORCA BARCA!!!
SOM-HI TOTS!!!