Serie A / Coppa Italia
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jobb volt az inter? Miben? Bunkerfutballban biztosan.
Meg kellene már érteni: Az ilyen csapatok eredményessége-akik ezt játszák ellenünk- tőlünk, a pillanatnyi formánktól függ. Ha frissek vagyunk, és tudunk pörögni, nincs esélyük. Ha fáradtak, fásultak vagyunk, nincs elég mozgás, ( meg megadnak egy lesgólt az ellenfélnek, tőlünk elvesznek egy tizit, meg egy szabályos találatot...)akkor van sansza az eellenfélnek.
De hogy JOBB lett volna, az igen messze jár a valóságtól. Ez futball. Abban pedig ez az inter sosem lesz jobb.
Meg kellene már érteni: Az ilyen csapatok eredményessége-akik ezt játszák ellenünk- tőlünk, a pillanatnyi formánktól függ. Ha frissek vagyunk, és tudunk pörögni, nincs esélyük. Ha fáradtak, fásultak vagyunk, nincs elég mozgás, ( meg megadnak egy lesgólt az ellenfélnek, tőlünk elvesznek egy tizit, meg egy szabályos találatot...)akkor van sansza az eellenfélnek.
De hogy JOBB lett volna, az igen messze jár a valóságtól. Ez futball. Abban pedig ez az inter sosem lesz jobb.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Jó meglátás. LG két esetben nem lát tisztán..ha z Interről és a MUról van szó..Fernando írta:Minden megbántás nélkül mi a francban volt jobb az Inter? Kint egy félidőt megnyomtak, tényleg fölöttünk voltak, de ez inkább annak volt köszönhető, hogy mi elég gázak voltunk. Első félidő kiegyenlített játék volt, de inkább mi domináltunk, itt pedig kis szerencsével begyalázhattuk volna a tésztazabálókat. Nem hinném, hogy hatalmas nagy taktikával futottak ki, meg nagy José. Ha 4-et lövünk azon a meccsen, akkor se lehetett volna egy szava se az interultráknak. Ezt megúszták. Pont!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
LG,
Azért ne haragudj,de ebbe olyan nagy kockázatot nem vállalsz,hogy kijelented,hogy Balotelli jobb mint a mostani Totti.
Ez kb. olyan mint megállapítani,hogy a kis Pedro jobb mind Henry....
Azért ne haragudj,de ebbe olyan nagy kockázatot nem vállalsz,hogy kijelented,hogy Balotelli jobb mint a mostani Totti.
Ez kb. olyan mint megállapítani,hogy a kis Pedro jobb mind Henry....
- Fernando
- Llegenda del Barça
Minden megbántás nélkül mi a francban volt jobb az Inter? Kint egy félidőt megnyomtak, tényleg fölöttünk voltak, de ez inkább annak volt köszönhető, hogy mi elég gázak voltunk. Első félidő kiegyenlített játék volt, de inkább mi domináltunk, itt pedig kis szerencsével begyalázhattuk volna a tésztazabálókat. Nem hinném, hogy hatalmas nagy taktikával futottak ki, meg nagy José. Ha 4-et lövünk azon a meccsen, akkor se lehetett volna egy szava se az interultráknak. Ezt megúszták. Pont!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nem, nem bíróztam, meg mákoztam volna, mert egyszerűen most jobb volt az Inter és kész. Tavaly lehetett volna mákozni meg bírózni...a Chelsea drukkereknek. Ha ott kiesünk, akkor sem lett volna egy szavam sem, mert ott is jobb volt az ellenfél, de szted nem! És itt látszik, h ki is igazán elfogult. De ez már messze nem ebbe a topicba tartozik, úgyhogy ha esetleg még akarsz vmit a témával kapcsolatban, akkor javaslom a pü-t.levproff írta:Pl. innen is látszik, hogy elfogult vagy.
Mert, ha nem az Inter lett volna az ellenfél, hanem pl. a München, és ugyan ez lett volna a helyzett, akkor Te is ugyanúgy bíróznál meg mákolnál.
Egyébként rosszul emlékszel.Én nem írtam ide a kiesésünkkel kapcsolatban.
Csak a Te hozzászólásaid nagyon kitűntek.
És így, kutatgatás nélkül is rá lehetett jönni, hogy Inter fan (is) vagy.
Csak ennyit akartam. Csupán észrevétel.
Szóval nehogy azt hidd, hogy elítéllek.![]()
- levproff
- Director del Fútbol
Pl. innen is látszik, hogy elfogult vagy.
Mert, ha nem az Inter lett volna az ellenfél, hanem pl. a München, és ugyan ez lett volna a helyzett, akkor Te is ugyanúgy bíróznál meg mákolnál.
Szóval nehogy azt hidd, hogy elítéllek.

Szóval nehogy azt hidd, hogy elítéllek.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Már bocs, de sztem inkább az elfogult igazán, aki a BL kiesésünk után mákkal is bírókkal jött. Ha jól emlékszem te ebbe a csoportba tartoztál, úgyhogy csitt.levproff írta:LG, úgyérzem nem kicsit vagy elfogult.
Nem pont erre a szituációra értettem, hanem úgy ámblokk.
Persze minden ember kicsit elfogult, de Te néha túlzásokba is esel.
De lehet csak én vettem észre..
Amúgy meg elfogult vagyok, ez tény, de ettől még azt gondolom, h reálisan látom a dolgokat, pl. ebben az esetben is. Most is azt mondtam, h jelenleg már Balotteli jobb. És ebben lehet vmi, ha már a Roma drukkerek is panaszkodnak Tottira, h fékezi a csapatot.

- levproff
- Director del Fútbol
LG, úgyérzem nem kicsit vagy elfogult.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
HA annyi idős
HA a focira fog koncentrálni
HA lesz akkora játékos
Tottinál ez nem feltéltes mód, ennél a hülyegyereknél meg igen...
Addig egy lapon sem szabad őket említeni.
HA a focira fog koncentrálni
HA lesz akkora játékos
Tottinál ez nem feltéltes mód, ennél a hülyegyereknél meg igen...
Addig egy lapon sem szabad őket említeni.
Azért ne essünk túlzásokba. Jelenleg sztem már igenis jobb játékos Balotelli, és van akkora tehetség, h a fénykorában lévő Tottinál is jobb legyen majd. Sztem Bojan mellett a legnagyobb tehetség Európában jelenleg. Egy vmiben nem vagyok biztos, h tényleg annyi idős-e, mint amennyinek mondják hivatalosan. Mert ezeknél az afrikaiaknál sosem tudni(lásd: Martins, Kanu).lui1698 írta:Ez a hülyegyerek annak is örülhetne, ha huszad akkora játékos lenne, mint Totti. Nem vagyok Roma fan, de az öreg játékán ámultam sokszor mikor ott volt a szeren.Fecooo írta:„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
Az a komoly, hogy még most is több van Totti kislábujja körme hegyében, mint ebbe az emberszabásúban valaha lesz.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ez a hülyegyerek annak is örülhetne, ha huszad akkora játékos lenne, mint Totti. Nem vagyok Roma fan, de az öreg játékán ámultam sokszor mikor ott volt a szeren.Fecooo írta:„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
Az a komoly, hogy még most is több van Totti kislábujja körme hegyében, mint ebbe az emberszabásúban valaha lesz.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Azért ne feledkezzünk már róla, h Totti visszaesőnek számít. Egy Leverkursen elleni meccsen is megpróbálta egy gyereknek eltörni a lábát(páros lábbal ráugrott), szerencsére nem sikerült. Meg volt neki ugye a köpése is.Varatrix írta:Az egész teljesen nevetséges.Fecooo írta:„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
ehhez pofa kell....
egyébként az alábbi nyilatkozat elhangozhatott volna itthon is akár...
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... k-2027795/
annyira jó szó ez a rasszizmus, mindenre rá lehet húzni... biztos nem provokálta Tottit...hihető![]()
egyébként helytelenül tette a kapitány, de valóban sokunk vágyát teljesítette ezzel
Maximum 2-3 meccses eltiltás.
Balotetlli hitelessége erősen megkérdőjelezhető.
-
- Director del Fútbol
Nem való a pályára maradjunk annyiban.Fecooo írta:„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
ehhez pofa kell....
annyira jó szó ez a rasszizmus, mindenre rá lehet húzni... biztos nem provokálta Tottit...hihető![]()
egyébként helytelenül tette a kapitány, de valóban sokunk vágyát teljesítette ezzel
És mi van ha odadumál vki vkinek 1 meccsen?
Hol a profizmus?
Biztos nem szólt még be soha senki Itáliában Tottinak.
Balotelli az Balotelli, de Tottinak se ez volt az első szemétsége, asszem Nowotny hátát taposta meg páros lábbal, Poulsent leköpte..
Jah és csapatkapitány.
Erre nincs mentség.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- Varatrix
- Director del Fútbol
Az egész teljesen nevetséges.Fecooo írta:„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
ehhez pofa kell....
Maximum 2-3 meccses eltiltás.
Balotetlli hitelessége erősen megkérdőjelezhető.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Tottit mindig is utáltam többek közt azért, mert egymagába több pirosat szerzett a pályafutása során mint a barca 5 év alatt.
Paraszt egy ember...
Szerk: azért félévet nem érdemelt, igaz abból 2 és fél hónap pihi, de ha Pepe 10 meccset kapott ez akkor kb a fele.
Paraszt egy ember...

Szerk: azért félévet nem érdemelt, igaz abból 2 és fél hónap pihi, de ha Pepe 10 meccset kapott ez akkor kb a fele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.05.07. 20:49:44-kor.
„Totti volt a legjobb támadó, nem vagyok meglepve, hogy elégtételt vett rajtam, mivel már én vagyok a legjobb…” – mondta Balotelli.
ehhez pofa kell....
annyira jó szó ez a rasszizmus, mindenre rá lehet húzni... biztos nem provokálta Tottit...hihető
ehhez pofa kell....
annyira jó szó ez a rasszizmus, mindenre rá lehet húzni... biztos nem provokálta Tottit...hihető

A játékkal kapcsolatban igazad van. Viszont azt mondod, h nekik Olaszországban nincs ellenfelük...mert a Barcának van? A Real még olyan erőt sem képvisel mint a Milan, Juventus v. a Roma, hiszen az elmúlt években mind3 csapat egyértelmű győzelmet aratott a blancok felett. Szóval én ezt nem hoznám fel érvnek.ziipp írta: A hőstett már önmagában egy érdekes szó, hiszen csak arra mondjuk, akiket kedvelünk. Akiket nem kedvelünk, arra azt mondjuk, kö<sög Inter.Egyébként a Barca tripla már azért is nagyobb dolog, mert szemkápráztató játékkal vertük a világot, erős csapatokat legyőzve, szemben az Interrel, ami Olaszországban gyakorlatilag ellenfél nélkül játszik. Igazából nekünk kellett volna megcsapni őket.
Fernandonak viszont igaza van, még nem kell egyenlőre az Inter triplázásáról beszélni, mert még semmi nem dőlt el. A bajnokságban annyi az előnyük, h 1 db x fér csak bele. A BL döntő is ugyancsak nehéznek ígérkezik, esélyesebbnek tartom az Intert, de nem sokkal, egy 40 százalékot adok a bajoroknak.
A hőstett már önmagában egy érdekes szó, hiszen csak arra mondjuk, akiket kedvelünk. Akiket nem kedvelünk, arra azt mondjuk, kö<sög Inter.LG írta:Attól, h olyan csapat olyan edzővel, és olyan játékosokkal teszi, melyet utálsz, attól még ők is hőstettek hajtanak végre, ha tripláznak, és ugye nem kell magyaráznom, h miért.currahee írta:nem tudom de vhogy ezt végignézni a tavaly hőstettünk után nem a legjobb mert azért a triplázás ritka, nem volt sok belőle; erre most egymás követő két évben megtörténik. mert még az elsővel nincs baj Wink , csak ez...

Attól, h olyan csapat olyan edzővel, és olyan játékosokkal teszi, melyet utálsz, attól még ők is hőstettek hajtanak végre, ha tripláznak, és ugye nem kell magyaráznom, h miért.nem tudom de vhogy ezt végignézni a tavaly hőstettünk után nem a legjobb mert azért a triplázás ritka, nem volt sok belőle; erre most egymás követő két évben megtörténik. mert még az elsővel nincs baj Wink , csak ez...
Értem. Az egséz ligát 1el vissza kellett volna sorolni anno,nem ám csak 6-8pontokat levonniLivia Drusilla írta:Igen, a 2006-ossal kapcsolatban szedtek elő újabb telefonlehallgatásokat, amelyek tartalma terhelő Morattira és az Interre nézve...

-
- Llegenda del Barça
nem mintha igazolhatná a lerúgást ezzel, de azért, ahogy lentebb is írták, sokak elképzelését vitte át a gyakorlatba a feri. és a "sokak" között rengeteg interszurkoló is van ugye.
ezzel együtt, inkább verték volna meg négy góllal az intert, akkor biztos a gyerek arca is nagyságrendekkel kisebb lett volna, de ez sajnos nem jött össze.
akármit is ugatnak vkinek, nem biztos, h a legjobb módszer, hogy agyonrúgjuk az illetőt.
bár az is igaz, h van olyan száj, ami ütésért kiált.
balotellié lehet, h ilyen.
ezzel együtt, inkább verték volna meg négy góllal az intert, akkor biztos a gyerek arca is nagyságrendekkel kisebb lett volna, de ez sajnos nem jött össze.
akármit is ugatnak vkinek, nem biztos, h a legjobb módszer, hogy agyonrúgjuk az illetőt.
bár az is igaz, h van olyan száj, ami ütésért kiált.
balotellié lehet, h ilyen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Igen, a 2006-ossal kapcsolatban szedtek elő újabb telefonlehallgatásokat, amelyek tartalma terhelő Morattira és az Interre nézve... 

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
És most melyik lesz felülvizsgálva?MichaaBee írta:Bundáztak akkor is, meg szerintem most is. Mint az olasz csapatok többsége...Sanama írta:Most idén ics bundázott a Inter? vagy Mi van?
Vagy a 06os bundát vizsgálják felül Interi, részről?
A 06os?
egy vicces kép innen:
http://www.fourfourtwo.hu/fft-blog/250
http://www.fourfourtwo.hu/blog-szerkesz ... s/bati.jpg
Materazzitól meg is kapta a pacsit érte az éremosztáskor