Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én most inkább egy Pedro, Ibra, Messi sort várok.Riquelme10 írta:Ha Busquets nem ad 1-nél több gólpasszt az ellenfélnek akkor sima lesz.
Remélem Bojan kezdeni fog és tol egy triplát, és még Touréban is reménykedek.
Nekem is rossz érzéseim vannak....hihetetlen, hogy a madrid még mindig tapad a sok utolsó perces gólja miatt...hady írta:Ha „11en” leszünk a pályán, nyerhetünk.
Rizikó faktor: Mallenco(reméljük korrekt lesz, bár nem hiszem)
A Sevillából Navasra és Fabiánóra kell figyelni. (de nagyon)
Rossz érzésem van a meccsel kapcsolatban,nehéz lesz…….
De nyerni kell ………..MINDENÁRON!!!!!
Visca el Barca!
Nincs jó spanyol bíró...mondhatnám úgy is,h bakok között a félszemű a király.lui1698 írta:Állítólag a legjobb spanyol bírók között van. A vb-n is ott lesz.szajko írta:Mallenco vezeti a meccsünket. Ő vezette az espanyol ellenit is... mondhatom szép lesz...
Reméljük jobb napot fog ki, mint az Espanyol elleni meccsen.
Állítólag a legjobb spanyol bírók között van. A vb-n is ott lesz.szajko írta:Mallenco vezeti a meccsünket. Ő vezette az espanyol ellenit is... mondhatom szép lesz...
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2019664Ilúvatar írta:Mivaaan? lemaradtam valamirőlEl fanático írta: az azóta eltiltott Pérez Burrull játékvezető -végleges eltiltást kapott az a paraszt? Mi volt a kiváltó oka, hogy végre eltiltották?
A hit és a meggyőződés között van különbség...Higuaín írta:nee cristiano hisz a sikerben és ez is probléma?![]()
na jó ez már kész![]()
![]()
![]()
kristop írta:EZZEL konkrétan most mi a baj?Borisz1980 írta:Sziasztok!
Láttátok már hogy hiszti Kriszti mit nyilatkozott?
Cristiano:
„Bajnokok akarunk lenni. Tudjuk, hogy a Barcelona jó formában van, de meggyőződésem, hogy mi nyerünk.”
Vicc