Attika 25 írta:
Az nagy butaság lenne,mert mindketten szélsők,s egyikük sem tudna középen játszani,de erre nincs is esély szerintem sem. Igazából azt kell eldöntetnünk,hogy mi a fontosabb a bal szélsővel kapcsolatban,az hogy Ibra-nak legyen helyettese ha ugy alakul (akkor jönne Villa) vagy pedig az hogy a középpályára legyen egy alternativa Xavi-nak vagy Ini-nek,ekkor jöhet Silva,aki eljátszik a szélen is,de ha sérülés vagy eltiltás van akkor behúzódhat középre is,s ott is képes plusszt adni a csapatnak. Szerintem "csak" egy nagy ágyú fog érkezni a nyáron,tehát a Silva-Ribery-Mata-Villa-Fabregas ötösből csak egy fog jönni. Még azt tudnám elképzelni,hogy jönne a szélre egy kisebb név (di Maria,A.Young,Luis Suarez) s akkor középre jönne a "nagy" név,mondjuk Cesc vagy Silva. Azt is tartom,hogy a Valencia nem fogja az összes ászt kiárusitani,tehát a Villa-Silva-Mata hármasból max. egy fog távozni.
Az érvelésed ésszerű, én a befejező csatárra tenném le a voksom, mert a bal támadó pozícióban is nagyon fontos a gólszerzés. Amiben reménykedek az az, hogy az új igazolással nem kap majd lényegesen kevesebb játékpercet a két fiatal titánunk, Pedro és Bojan.
A kiemelt részhez meg csak annyit: minek kellene ő? Már elmúlt 50 éves és különben is gitározik!
@Barca99!
Azért Pedro egyre csak javul mezőnyben is, Villa meg szerintem bőven meg tudná oldani a bal"szélső" posztot, mert a válogatottban is sokat húzódik ki oda, meg már össze lenne szokva Xavival és Inivel, illetve sok lehetősége lenne összeszokni a következő "csatárpajtásával", hogy ezzel is erősítse a spanyol válogatottat.