Imperial írta: Viszont az, hogy a madridisták (nem a madridi játékosok, ezt ideje lenne már elkülöníteni) csak azt várják, hogy mikor botlunk, volt két lehetőségük is ellenünk, egyszer sem élt vele a csapatuk, ennek ellenére undorítóan viselkednek, gusztustalan dolgokat vágnak a mi fejünkhöz, mégis milyen alapon? Nem tudom, hogy ők miért gondolják, hogy jobban megérdemelnék ezt a címet, mint mi. Aki pedig olyan dolgokat mond Messiről, és másokról, az pedig csak is ezt gondolhatja...
Az Internek pedig kiemeltem azt a fantasztikus képességét, amivel minket meg tudtak verni. A védelmük a világ legjobbja, a MUét is simán előzi. Vagy te nem így gondolod?
Sztem nem kell különválasztani a csapatot és a szurkolókat ilyen téren.
Egyértelmű,h amíg egy csepp esélye van a szeretett csapatnak vmelyik trófea begyűjtésére,addig bizakodik,h meg is fogja nyerni azt.Ha ehhez kell a másik fél botlása is,akkor persze,h azért is fog szorítani.Asszem a többségünk ugyanígy lenne ezel,ha fordítva állnánk a tabellán.Pont,h a vérbeli szurkolók vannak akkor is a csapatukkal,tartanak ki mellettük,amikor épp nem nekik áll a zászló.Ezt értem az alatt,h alább ledivatszurkolóztad a madridista kollegák egy részét.Ráadásul pont azokat,akikről az eddigi kommentjeik alapján nem épp az mondható el,h divatok lennének.(De erről Tim is írt pár sorral lejjebb...

)Szóval sztem a szurkolók nagy hányada nem az érdemeket veszi figyelembe a bajnoki címért folytatott versenyben,hanem szeretné,h a saját klubja végezne az élen.De ez talán így természetes.Az meg,h esetleg játékban is felülmúlja a csapata a többit,az a hab a tortán.
Röviden:
Ha mi leszünk a bajnokok,akkor megérdemelt,mert játékban többet tettünk,mint a többiek és ez eredményekkel párosul.Ha pedig a reál,akkor azért jogos,mert több pontot gyűjtöttek,mint mi a mutatott játék ellenére is.(Bár természetesen ez esetben nagyon húznám a számat,de a számokkal nehéz vitatkozni...Márpedig,ahogy korábban is írtam,egyelőre a (pont)számok döntenek,nem más.)
Szal nem biztos,h úgy gondolják,h jobban megérdemli a reál az aranyat,de ettől függetlenül bíz(hat)nak benne,h fordul a kocka,mert benne van a pakliban.
A gusztustalan dolgok fejünkhöz vágásáról nem nyilatkozom,mert nem tudom mire gondolsz.
Az Interrel kapcsolatban nem a védekezésük szervezettségét vitatom,csak furán hatott,h a reáltól elvitatnád a bajnoki címet,mert kevesebbet tettek le nálunk az asztalra,de az Inter döntője jogos,mert nagyon ügyesen védekeztek.Pedig sztem akár a két elődöntő,akár az idei 4 meccsünk alapján sem tettek többet játékban nálunk.Annak ellenére sem,h megvertek minket,mert annak a meccsnek elég érdekes körülményei voltak.
Nah,mindegy,nem célom vitatkozni se veled,se mással,így inkább ellapozok a kérdésről.