fáról ugrálunk le banánért? ez jó
nem akarok sokat itt lenni, és feltartani téged kedves Imperial, de azért ha megengeded még reagálnék a hsz-edre, ha nekem kiosztottál egy elégtelent irodalomból, akkor ez neked is jár

egyébként közepest kaptam még anno, 15 évvel ezelőtt, amikor már vagy 6-7 éve madridista voltam

ezt csak a divatozás és a néhány évvel ezelőtti olvasni nem tudás miatt írtam. ezek után talán a koromat nagyjából be tudod sorolni oda, ahova kell, és talán azt is kitalálod, hogy mióta vagyok madridista. azt is megsúgom, hogy nem alélok el egy Ronaldo cseltől, ugyanakkor értékelem néhány tulajdonságát a portugálnak sok madridista kollégával egyetemben, és pozitívan csalódtam benne a madridi teljesítménye okán. viszont a helyedben nem lennék ilyen büszke a magyar nb2-re, hidd el, nem olyan komoly teljesítmény az, kivéve ha ingyen, csak a foci szeretete miatt játszottál
valóban nem írtad hogy az nyerjen, aki... de ha szerinted egy csapat nem érdemel bajnoki címet akkor sem ha több pontot szerez a többieknél, akkor mire gondoljak? bár tényleg lehet hogy igazad van és szövegértési problémáim vannak, ősszel is azok voltak, amikor 1-2 itteni fórumozó majdnem kihozta hogy Ibra ingyen volt

nem tudom a többiek hogy vannak vele, nekem nem az a legfontosabb hogy bárki elismerje hogy mi vagyunk a jobbak, nem is írtam ilyet soha, sehol. azt írtam hogy próbáljátok meg elismerni a vereséget is (már aki ezt nem tudja megtenni, szóval akinek nem inge...), ha néha-néha alulmaradtok valahol. az, hogy ti vagytok a legjobbak, ti érdemelnétek minden címet, szerintem épp ez az, amikor valaki azt várja hogy ismerjék el a csapatát akkor is, ha nem kéne. hiába írod azt hogy a Madrid nem érdemelné meg, ez ugye azt jelenti, hogy ti érdemelnétek meg (nyilván nem a Mallorca), gondolom a BL-t is nektek kellett volna megnyerni, illetve ti érdemeltétek volna meg ott is a győzelmet, ahogy a spanyol kupában is, hiszen szebb focit játszotok az Internél és a Sevillánál is.
Telhetetlen gondolkodásmód?

Te csak a spanyol kupára hajtasz szurkolóként? Vagy megint félreértem amit írsz? Nem tudom, hogy anno mit mondtál, de gondolom nem sírtál amikor a Barca rosszabb játékkal bajnok lett vagy kupagyőztes. Abban is biztos vagyok, hogy nem egy "a Barca nem érdemelt aranyérmet" feliratú pólóban róttad az utcákat... bocsánat hogy itt voltam és írtam néhány mondatot egy "Barca vs Real" címmel ellátott topikba. Javaslom javasold a moderátoroknak, hogy töröljék a Real szót a címből és akkor véges valószínűséggel, ami közelebb lesz az egyhez mint a nullához, kevesebb madridistával fogsz itt találkozni.