Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
kedves Ede...nyilván nem láttad ronaldo mu-ban nyújtott teljesítményét,ha már ilyen "tisztelettel" nyilatkozol róla dolgokat.Ede72 írta:Én is bíztam ebben a szemét Mallorcában, de már megint kiderült, hogy ezek a hullagyenge csapatok, csak a Barca ellen fociznak, a többi meccset meg elcsalják. népmuvészeti cserépedény CR azért tűnik olyan gyorsnak, mert mindenki áll a környékén, és senki nem mer hozzányúlni, nehogy a bezselézett frizurája elmozduljon. Szánalom ez a Madrid, és mégis izgulnunk kell, hogy behúzzuk a bajnokságot. Figyeljétek meg a Sevilla úgy fog rohangálni ellenünk mint a mérgezett egerek...
az tuti hogy fogadtak maguk ellen a szünetben tipp-mixen...szemét banda, de sajnos ez sok mindent elárul, a spanyol bajnokság színvonaláról..ez az 5. csapat..szégyencsababarca írta:Mihu írta:Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.
Szerintem meg az a szégyen,hogy egy Mallorca,aki ilyen látványosan lefekszik a madridnak a második félidőben az 5. tud lenni.
1-4 egyébként már.
Enyhén van olyan szaga a dolognak,mintha Megalomán barátunk lement volna a Mallorca öltözőjébe félidőben egy jó nagy aktatáskával a kezében...
Mihu írta:Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.
miért érzem azt,hogy ezt is a real nyakába akarjátok varrni? szerintem ez inkább a bajnokság szégyene,mintsem a madridé. mit csináljanak? ne nyerjenek?Mihu írta:Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.Rivaldo11 írta:Na, a burnyákgyerek eldöntötte a meccset, bár ez már 2:1 nél lefutottá vált. Nyerni kell sevillában, hogy ne ez a szerencsétlen, oda-vissza lenullázott csapat legyen a spanyol liga bajnoka-szégyenszemre.
Nincs más hátra, szombaton akár egy 1-0-al is de meg kell verni a Sevillát. Jelen helyzetben ez nagyon nehéz lesz, de muszáj...
Már az is szégyen, hogy feltehetőleg rekord győzelemmel fejezik be a szezont.Rivaldo11 írta:Na, a burnyákgyerek eldöntötte a meccset, bár ez már 2:1 nél lefutottá vált. Nyerni kell sevillában, hogy ne ez a szerencsétlen, oda-vissza lenullázott csapat legyen a spanyol liga bajnoka-szégyenszemre.
Ne menjünk le arra a szintre.Enjoy írta:Mallorca - CristianoMadrid 1-3
Hát min a győzelmeik felét.Mihu írta:Valaki nem tud véletlenül egy olyan statisztikát, hogy a Real idén hány meccset fordított meg hátrányból?
Az utolsó soraiddal egyetértek. A meccset nézve cr-t sajnálom, egy ilyen játékos jobb csapattársakat érdemel. Az már egy másik dolog hogy mint ember nem szimpatizálok vele.daffy írta:és látod ez a szégyen...madridistaként mondom,granero-t elcserélném 2 óvodásra gondolkozás nélkül. azoknak legalább azt mondod h: "fussá b.meg,mer nem kapsz fagyit"....akkor fut. ennek meg hiába mondod h fussá,mer nem kapsz fizetést...van pénze és erősebb mint az edző,így nincs mitől félnie.Mihu írta:Na hát akkor erről a meccsről is kb ennyitInnentől kezdve két dolgot tudok elképzelni. Vagy 3-1 lesz vagy nagyon meghintik a szigetlakókat a madridiak.
viccet félretéve,szörnyű a motiválatlanság,a lustaság...mintha a meccs előtt telezabálná magát mindenki és most pihen. Cr a kivétel.
Szerintem tudják Ők is, hogy jobb lesz Nekik az EL-ban. Az már megvan, az tuti, minek hajtsák szét az agyukat? A Real ellen győzni vagy X-elni mostanában amúgy sem nagy motívációs tényező. Lásd Valencia vagy AtlMad.ronaldinho89 írta:Áhh miért? Gyerünk már, miért nem küzd a Mallorca. Ha jol tudom gázban vannak mert a Sevilla megelőzte őket. Jelenleg. Szoval jobb lesz ha belehúznak
Mekkora bombagól volt.ronaldinho89 írta:Áhh miért? Gyerünk már, miért nem küzd a Mallorca. Ha jol tudom gázban vannak mert a Sevilla megelőzte őket. Jelenleg. Szoval jobb lesz ha belehúznak
és látod ez a szégyen...madridistaként mondom,granero-t elcserélném 2 óvodásra gondolkozás nélkül. azoknak legalább azt mondod h: "fussá b.meg,mer nem kapsz fagyit"....akkor fut. ennek meg hiába mondod h fussá,mer nem kapsz fizetést...van pénze és erősebb mint az edző,így nincs mitől félnie.Mihu írta:Na hát akkor erről a meccsről is kb ennyitInnentől kezdve két dolgot tudok elképzelni. Vagy 3-1 lesz vagy nagyon meghintik a szigetlakókat a madridiak.
Hát jó lenne, ha maradna x. Real meg ezután, ha nyer, letérdelhet Iker előtt. Valahogy már csomószor ő húzta ki a "gané"ból a csapatát a remek védéseivel. A hazaiak jók, de mint írtad sok helyzetet hagynak ki. No mindegy, Go Mallorcalevproff írta:Már 5-1 is lehetne a Mallorcának..![]()
Aduris lábában maradt a győzelem?