Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alább felhoztál egy elég buta példát,elvileg Zlatan védelmében és Bojan kárára.De kifejtették páran,h ez óriási öngól voltTocy írta:nehogymár attól fröccsenjek el, h Bojan helyzetbe tudott kerülni....ennyiből Eto'o a császár, mert meccsenként 10x került ziccerbe, más kérdés, hogy egyet lőtt be, de hát kit érdekel, mert 10x odakerült....
Félreértések elkerülése végett:
Én is azt mondom h több kell Zlatantól. Pepnek lesz még dolga vele sok. De észre kéne venni, hogy fejlődik, és igenis akar....
Bojant is elismerem, mert tehetséges, küzd, hajt, de ez az állandó, minden meccs utáni menjenIbra hangulat rohadtul idegesítő és szánalmas.
Ne egy meccset, vagy két meccset(csakhogy nehogy az Arsenal ellenivel gyereTocy írta:Igen-igen, és remélem, hogy akkor is szidtad, meg "alulmaradt", amikor bevágta Alves labdáját Casillas kapujába ősszel....öreg, akár tetszik, akár nem, 10 gólpassznál tart a srác....játékban igenis fejlődik, aki ezt nem veszi észre, az kb annyira elvakult, mint egy madridista....a legjobb középpálya meg nem is az Iniesta nélkül, drága jó Keitával....ha tegnap kap labdátm vág két gólt, meg ha Alves bevágja azt a nagy zsugát, amit kapott, akkor most mindenki mondaná h milyen jó volt, így meg mostmár divat szidni, mert miért ne....szánalom...
Például futni? Másoknak helyet csinálni, helyzetbe kerülni, nem lesen sétálgatni?Tocy írta:Arról nem is beszélve h mégis mit tudna ő kezdeni Chelsea-Inter-MU hátvédekkel..értem én, hogy a Tenerife ellen ki tud lépni és belövi, meg Villarreal ellen, meg ilyenek, de amikor 10en védekeznek ellenünk.....ott mire képes?
Mert valójában egy 19 éves, saját nevelésű, mindig lelkes, küzdő, ám rutintalan és apró támadónak kell beállnia 30 percre egy élet-halál mérkőzésen ilyen ellenfél (taktika, védelem, alles) ellen úgy, hogy negyed annyit játszott a szezonban, mint a 60 milliós egy órán át tárt karokkal őgyelgő abszolúte veszélytelen szupermenünk.az a nagyon veszélyes támadó is kihagyta a ziccert, és nem tudott gólt lőni....arról nem is beszélve h Ibra nem 1x sérült le ebben a szezonban, nem épp szívderítő így játszani.mitnha most hétvégén is rácsúsztak volna párszor hátulról.....
az a nagyon veszélyes támadó is kihagyta a ziccert, és nem tudott gólt lőni....arról nem is beszélve h Ibra nem 1x sérült le ebben a szezonban, nem épp szívderítő így játszani.mitnha most hétvégén is rácsúsztak volna párszor hátulról.....Fecooo írta:én inkább azt tartom viccesnek, amikor vki a kedvence védelmében a másik (jelen esetben Bojan) produkcióját degradálja...
hétvégén ugyanez volt, csak akkor egy Ede nevezetű kommentelő volt a "vitaindító"...
csak a tényekre alapozzunk: Bojan hasznosan játszik mostanában? IGEN
Zlatan hasznosan játszik 2010-ben? kevésbé... (volt jó időszaka, de több volt a rossz meccse, mint az elfogadható...de lehet, h ezért "kapni fogok")
innentől kezdve nincs miért lenézni Bojan produkcióját...
pontosan láttuk, mire képes egyikük, ill. másikuk... egyikük dupla időt kapott, mint a másikuk, mégis utóbbi volt a veszélyesebb támadó az Inter ellen... arról nem is beszélve, h mindkét meccsen Piqué volt a legveszélyesebb emberünk elől...Tocy írta:Arról nem is beszélve h mégis mit tudna ő kezdeni Chelsea-Inter-MU hátvédekkel..értem én, hogy a Tenerife ellen ki tud lépni és belövi, meg Villarreal ellen, meg ilyenek, de amikor 10en védekeznek ellenünk.....ott mire képes?
pontosan láttuk, mire képes egyikük, ill. másikuk... egyikük dupla időt kapott, mint a másikuk, mégis utóbbi volt a veszélyesebb támadó az Inter ellen... arról nem is beszélve, h mindkét meccsen Piqué volt a legveszélyesebb emberünk elől...Tocy írta:Arról nem is beszélve h mégis mit tudna ő kezdeni Chelsea-Inter-MU hátvédekkel..értem én, hogy a Tenerife ellen ki tud lépni és belövi, meg Villarreal ellen, meg ilyenek, de amikor 10en védekeznek ellenünk.....ott mire képes?
Arról nem is beszélve h mégis mit tudna ő kezdeni Chelsea-Inter-MU hátvédekkel..értem én, hogy a Tenerife ellen ki tud lépni és belövi, meg Villarreal ellen, meg ilyenek, de amikor 10en védekeznek ellenünk.....ott mire képes? Mert sztem nekünk olyan csatár kell aki ott, vagy ott is képes villanni, helyzeteket teremteni, mert a spanyol csapatok ellen még Pedro is ki tud lépni középcsatárként, de ezek a meccsek nem jelenthetnek gondot....Talma írta:Ez az, imádom, amikor jönnek a Bojan így jobb, úgy jobb mondatok. De mit csinált tegnap Bojan?:D A góljáig nem igazán vettem észre. Ibrát annál inkább észre lehetett venni. Arról meg nem tehet az ember, hogy Bojannak Alves készített elő, míg Ibrának képtelen volt Maxwell előkészíteni. Felesleges a tegnapi meccsen nyújtott két csatárteljesítményt összehasonlítani.
Igen-igen, és remélem, hogy akkor is szidtad, meg "alulmaradt", amikor bevágta Alves labdáját Casillas kapujába ősszel....öreg, akár tetszik, akár nem, 10 gólpassznál tart a srác....játékban igenis fejlődik, aki ezt nem veszi észre, az kb annyira elvakult, mint egy madridista....a legjobb középpálya meg nem is az Iniesta nélkül, drága jó Keitával....ha tegnap kap labdátm vág két gólt, meg ha Alves bevágja azt a nagy zsugát, amit kapott, akkor most mindenki mondaná h milyen jó volt, így meg mostmár divat szidni, mert miért ne....szánalom...barcafan0911 írta:Kiváncsi vagyok a sok okoskodó akik védik Ibrát és azt mondják hogy jövőre belejön, mit csinálnak majd ha decemberben is ilyen passzív lesz. Legalább Henry első évében mutatta jeleit a jó játéknak és a fejlődésnek és év végére már bele is jött. De Ibra..Eredeti posztján játszik ( nem toltuk ki a szélre), megkapta a lehető legtöbb bizalmat, a világ legjobb kp-ja támogatja, a legtöbb labdabírtoklással bíró csapatban játszik ami a támadó footballjáról ismert, de ő játékban és akarásban egyaránt alul maradt.
Továbbá úgy érzem már Pep hite is megrándult benne, egy fontos Villarreal elleni meccsen nem is kezdette. A kicsi Bojan meg remélem kiszorítja őt a kezdőből, mert ő a mutatott játéka és hozzáállása alapján jobban megérdemli a játék ehetőséget.
Tartózkodni szoktam a szélsőséges hozzászólásoktól,de ebben a mostani hozzászólásban teljesen egyetértek menjenIbra-val! Ibra Bojantól elveszi a lehetőséget,aki sokkal jobb teljesítményt nyújt a pályán,mint a svéd. Szóval semmiképp sem éri meg.menjenIbra írta:Hát akkor beszéljenek a tények: Bojan megint gólt lőtt. kihasználta azt amit ki kéne használni egy klasszis csatárnak: a gyorsaságát. Ibra megint csak egy meccsel többet játszott. De várjunk vele még 3 évet, hátha beilleszkedikSzakadok ezektől a baromságoktól.
Ez azért egyáltalán nem biztos. Az oké hogy maradni fog, de azt senki ne gondolja hogy biztos kezdő lesz. Láthattuk, már most megingott a helye a kezdő csapatban. Ha valóban érkezik a nyáron mondjuk Villa vagy bármely más támadó és Ibra nem javul, akkor Pep gondolkodás nélkül kirakja a padra.MARADNI FOG JÖVŐRE IS, ÉS OTT LESZ A KEZDŐ CSAPATBAN!
Ennyi!Nagyon jó hsz.!Grat Grat!LM10 írta:Felesleges vitázni. Aki szeretik, akik nem, akik hisznek benne, akik nem, mind tudjuk: MARADNI FOG JÖVŐRE IS, ÉS OTT LESZ A KEZDŐ CSAPATBAN! Ezen az sem változtat ha védjük itt a fórumon, az meg pláne ha keressük benne a hibákat. Mivel Barca mezben játszik szurkolni kell neki. Ha nem ezt tesszük, akkor a csapat ellen vagyunk!
Akkor nem csak én voltam így... Nem volt vele tegnap semmi baj. Amúgy vicces ez a világ legjobb középpályája szöveg - ha nem sérült Ini, tényleg az, most csak a legjobb labdatartó -, mert még egy Carrick is képes lett volna kiugratni Ibrát a 3. percben asszem, amikor a 2 védő között próbált kiugrani, nem volt lesen, és relatíve messze voltak tőle a védők, erre a csodálatos Keita visszarúgta a hátvédeknek... A másik meg Maxwell megmozdulása. Így nehéz Ibrának sok gólt lőnie, ha ő lepasszolja a ziccereit - Henrynak a múltkor -, de ő ezt nem kapja vissza a csapattól... Ott nagyot káromkodtam bevallom őszintén, mert nemtudom, hogy miért kell 0 szögből belebombázni a kapusba, amikor csuttra üresen áll a csatár... Szóval Ibra akár 2 gólt is lőhetett volna, csak 1 helyzetnél sem kapott labdát. Ennyit arról, hogy tökéletesen kiszolgálják. Amúgy nem volt most rossz, Alvesnek nagy zsugát adott pl, ott se tudom mit csinált aztán Dani, ő az ilyet rá szokta lőni - jobb szögbe volt, mint Maxwell, de ő meg passzolt. A tegnapi meccs lehetett volna simább, ha a csapat jobb döntéseket hoz. És ami feltűnt, hogy amíg Ibra a pályán volt, többet volt játékban, mint Messi. Eztcsak úgy ondom, hogy jobban hajtott mezőnyben most...Guardiola írta:Különben a tegnapi meccsen nekem tetszett a játéka csak bosszantott, hogy nem jön a gól de benne volt a játékában és mezőnyben sem volt elveszett. szerintem hiba lenne temetni.
Már elnézést, én egyáltalán nem vagyok Ibra ellen, de jó lenne ha először 3 jó passzt vagy cselt tudna megoldani egymás után.LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=2_A5rBLrC-U
Talán szabadabb játékot kéne adni neki. Ezekből a gólokból is látszik, hogy mindegyiket maga oldotta meg.
Persze, hogy szakadsz, hiszen "boldogok a lelki szegények".menjenIbra írta:Hát akkor beszéljenek a tények: Bojan megint gólt lőtt. kihasználta azt amit ki kéne használni egy klasszis csatárnak: a gyorsaságát. Ibra megint csak egy meccsel többet játszott. De várjunk vele még 3 évet, hátha beilleszkedikSzakadok ezektől a baromságoktól.