Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és miért menne el egy olyan csapatba,ahol nem fix kezdő? a világ bármely más csapatában megkapná a 10es számot és folyton kezdő lehetne...miért cseszne ki magával. nem fejlődne.Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.
Ki beszéll errőlMichaaBee írta:Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.
Nehogymár Cesc egyből ugyanott tartson, mint Xavi meg Iniesta... Fogalmazzunk inkább úgy, hogy HA jön, akkor lehetőséghez juthat, amikor Xavi vagy Iniesta pihen vagy sérült.SuperMessi írta:Na akkor még1x: Ini/Xavi/Cesc rotálódik a középpályán
Kapis?
aha, de a zalap felállásban mégsincs benneSuperMessi írta:LOLTocy írta:Init mégsem írtad a kezdőbe
Na akkor még1x: Ini/Xavi/Cesc rotálódik a középpályán
Kapis?
LOLTocy írta:Init mégsem írtad a kezdőbe
Lol nincs mögötte a rangsorban hiszen ha jobban megnézed, a 3 Király egy sorral hátrébb a középpályán rotálódik :S Csak a helyettese lenne abban az esetben ha sérült mivel tud ott játszani, és ezzel a TKP sem gyengülne minőségben hisz Xavi mellett akkor ott lenne Cesc.Tocy írta:szép álom. ( amúgy nehogymár Iniesta Arshavin mögött legyen a rangsorban...)SuperMessi írta:Zlatan -) City
Arsavin - Villa - Messi
Cesc - Xavi
Toure
Abidal - Pique - Puyol - Alves
VV
TKP: Cesc,Xavi,Ini rotácó
- Arsahin sérült: Ini vagy Pedro
- Villa sérült: Bojan
- Messi sérült: Jeffren vagy Pedro
- Toure sérült: Busi
- Abidal/Max
- Puyol,Pique/Csiga
- Alves/Puyol
Ha Zlatan marad akkor Arsavin - Zlatan - Messi egyefene,
de én örülnék annak is ha beállnánk a Pedro,Bojan,Messi trióra
szép álom. ( amúgy nehogymár Iniesta Arshavin mögött legyen a rangsorban...)SuperMessi írta:Zlatan -) City
Arsavin - Villa - Messi
Cesc - Xavi
Toure
Abidal - Pique - Puyol - Alves
VV
TKP: Cesc,Xavi,Ini rotácó
- Arsahin sérült: Ini vagy Pedro
- Villa sérült: Bojan
- Messi sérült: Jeffren vagy Pedro
- Toure sérült: Busi
- Abidal/Max
- Puyol,Pique/Csiga
- Alves/Puyol
Ha Zlatan marad akkor Arsavin - Zlatan - Messi egyefene,
de én örülnék annak is ha beállnánk a Pedro,Bojan,Messi trióra
hülyeség,a lap azt is megírta,hogy 35 millát ad érte a madrid....a srác a felét éri jelenlegLionel85 írta:Szerk.: Di María kiesni látszik a listából, az egyik portugál lap szerint a Real lecsapott reá...Lionel85 írta:A SPORT szerint David Villa az első számú célpontja a Barcelonának. Ha nem sikerülne őt megszerezni, a második jelölt Ángel Di María és a harmadik Franck Ribéry.
Szerk.: Di María kiesni látszik a listából, az egyik portugál lap szerint a Real lecsapott reá...Lionel85 írta:A SPORT szerint David Villa az első számú célpontja a Barcelonának. Ha nem sikerülne őt megszerezni, a második jelölt Ángel Di María és a harmadik Franck Ribéry.
Adjuk oda a Liverpoolnak érte Ibrát.Sanama írta:http://www.marca.com/2010/05/04/futbol/ ... 63880.html
Na én neked örülnék Kölyök!
Érted még Ibrát is odaadnám,mármint a City-be,mert máshová nem hiszem,hogy menne, ott meg ott lenne neki Mancini.
Bár én most ezt nem értem.
Torres,Villa egyszerre?
Érdekes lesz.
Attól függetlenül,hogy még mindig úgy gondolom,hogy Ibra kap még egy évet, ha Torres jön, akkor Ibra megy , ez számomra nyílvánaló.
A sport.es is leközölte... Szóval lehet benne valami. Majd kiderül, én Villának jobban örülnék - igazából Robinhot szeretném -, nemtudom, hogy mi lesz... Torres beleillene a játékunkba, akárcsak Villa, meg gyors is... Csak ebben az esetben olyan érzésem lenne, hogy a vezetőség nem számol Bojannal, mert Villa 29, akkor mire kiöregedne - Ibra mellett - jönne ugye Bojan. De így... Mindegy, nem agyalok ezen többet, inkább várom a következő pletykákatgygerike írta:Ma kaptam 1 sms-t a t-mobile-tól hogy Fernando Torres-ért bejelentkezett a Man City a Chealsea és a Barcelona. Általában nem kamukat szoktak írni ugy hogy lehet vmi alapja. Ha tud vki vmi forrást vagy ilyesmit belinkelné?
ez teljesen igaz. yaya elég magas,elég erős a spanyol ligába és a technikája is megfelelő,nem utolsó sorban essien nem a technikás focihoz szokott.Barcaman1993 írta:daffy igazad van. 1 évvel idősebb. Azt hittem Essien már 31-32-őt rúgja...
De mindegy. A mondanivalómon ez nem változtat. Ha van egy Tourénk nem kell Essien!!!
erről csak annyit,h fiatalabb,mint az általad hőn áhított villaEssien lassan nyugdíjas