Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem 4-3-3, gyors, kombinatív futball. Már régóta, de különösképp Frankie óta. Igaz, láthatóan ez nem neki, de a csapatnak és a szurkolóknak mindenképp. Ebbe nem fér bele valahogy...Charlie írta:ki kell találni mi volna jó neki és a csapatnak
C.
Nem is kell.Capon írta:Bizony. Ha szeretjük ha nem, ha türelmesek vagyunk vele ha nem, nélküle sokkal jobb a csapat játéka. Eredményesebbek vagyunk, szebb focit játszunk. Ennél jobb érvet nem hiszem hogy lehetne mondani.
Én meg sokadszorra mondom: ez az idény akkor is arcpirító. Egyébiránt én, s még sokan mások, akik kritizálták, már beletörődtek. Igen, az a realtiás, hogy marad. Többek közt Guardiola végtelen bizalma, makacssága, anyagi okok, hírnév szempontjából. Kis részben pedig még mindig a türelem, a sóvárgás egy 60 milliós támadó újjászületése, alkalmazkodása, beilleszkedése miatt.Rivaldo11 írta:Lionel85 írta:Adios Zlatanos!![]()
Ti tényleg azt hiszitek, hogy innen a fórumról el tudjátok küldeni?
Meg lehet nyugodni, simán van itt még vagy 2 szezonja. Lő még kettőt, zár 18 góllal a ligában, és három fontos idegenbeli BL gólt is lőtt. Elsőre ez annyira rossz lenne?
Lehet hogy nem a legjobb az összkép, de azért messze messze nem olyan rossz, mint amilyennek itt néhányan láttatni akarják.
Mondja, írja ezt egy olyan valaki, aki nagy hibának tartotta anno a cserét.
Ja, és még valami. Ibra nem feltétlenül tud rúgott gól nélkül jó meccset játszani. Ezt kellene megérteni.
Sokadszorra mondom: Ha lesz bal oldalunk, jobb lesz Ibra is.
Így van. Egy Adebayor vagy egy Crouch nem tudna átalakítani a játékát, de Zlatan képes rá. Remélem nagyon, hogy az új idényben megmutatja ki is az a Zlatan Ibrahimovic.Charlie írta:Megnézném egyszer más felállásba ,mert ez az egyedüli csatár szerep a mi villámgyors játékunkkal az ő felépítésével nem működik. Ő más stílusba erős, ki kell találni mi volna jó neki és a csapatnak, ha hasznát akarjuk venni. Mert, ha minden így marad akkor nem lesz jó. Ettől függetlenül a következő idénybe mutatnia kell javulást főleg játékban de góllövésbe is valamennyit. Ebben az évben a gól/gólpassz mutatója nem rossz, de sokat kell dolgoznia, ha megakar felelni mindenkinek. Képes rá.
C.
Lionel85 írta:Adios Zlatanos!
Ja hát igen...Dani: írtad korábban, hogy mennyi mez fogyott. Nos, azt hiszem ezek 90%-a leigazolás után került culék kezei közé, s azóta nagy részük pöppet bánja.
Ibra99 írta:Guardiola bizik benne vagy nem? Nem tudom eldonteni, főleg igy hogy rendre lecseréli.