Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És kellenek is így a végén a góljai. Remélem Sevilla-ban is lehetőséget kap.Rivaldo11 írta:Újabb nagyon fontos találat! Egyértelműen elkapta a fonalat, csak így tovább!
Arra kis sansz van hogy Ibrahimovic, Bojan és Villa egyszerre legyenek a Barça tagjai. Érdekes, hogy mennyire biztosnak mondja már mindenki a Villa-transzfert, de én még nem bízom el magam. Az még érdekesebb volt, hogy a Villarreal elleni meccsen a kommentátor Farkas Norbert azt is konkrétan kijelentette, hogy Ibrahimovic már átadólistás és megszabadul majd tőle a csapat. Ez nekem több mint jó hír lenne, de sajnos van olyan érzésem, hogy maradni fog.Ticsi 23 írta:17 évesen hatalmas igéretként kezdte első felnőtt szezonját, ami remekül sikerült, és kétséget sem hagyott tehetségéről. Az azt követő szezonban sajnos csap epizódszerepekhez jutott, és nem oskat tudott hozzátenni a játékhoz. Sokan megkérdőjelezték helyét a csapatban. Az idei szezon oylan szempontből jelentett áttörést, hog rendre csereként 10 perceket kapva is képes volt gólokat szerezni, és lendíteni a játékon. Remek játékos válhat belőlőle, bár most se semmi, hogy mikre képes.
Egy Ibra, Villa, Bojan csatárhármas nem akármilyen lehetőségeket jelentene. Főleg Messi és a középpályássorunk támogatásával.(Inkább Keirrison adjuk kölcsön a Valenciának. Nekem Bojanért cserébe nem is kéne Villa.)
És az alázat ott látszott Bojanon tegnap, hogy amikor berúgta a gólt én azt láttam hogy szinte alig mert neki örülni. Pedig nem üres kapuba kellett egy művészi lasztit betennie. Kellett hozzá a kreativitása, a gyorsasága, a labdakezelése, a mozgása, az hogy a védőt megelőzve beálljon elé és kifelé induljon hogy véletlenül sem érje utol, és a higgadt befejezés. egyszóval focizni kellett hozzá, vagyis azt amit Ibra ebben a szezonban nem tud. Olyat ugrottam a góljánál hogy majd szétesett a szék alattamBarcaboy08 írta:Szeretnék én ilyen megkerülös cseles gólt látni Ibrától....ez a srác ha több lehetőséget kaphatna,megrugnáá a huszonegy góólt abban biztos vagyok..és valószinű, hogy mind ezt hatalmas odaadással,és alázattal tenné...nagyon örülök,hogy Bojan kezdett....sokkal gyorsabb volt a játék,dinamikusabb,pörgösebb.Ő beleillik a Barca gépezetbe...gyors,robbanékony,jól passzol Ibra nem...
Bravó Bojan!!!!!!
Most már azt mondom,hogy ha tényleg jön Villa akkor NE Ibra legyen az ékpárja hanem Bojan.Sokkal mozgékonyabb,gyorsabb és látszik,hogy van benne motiváció.menjenIbra írta:Tegnap nagyon ügyes volt. Volt hogy el-eltűnt mezőnyben, rendre előkerült utána és nagyon jó megoldásokkal vétette észre magát, és a gólja...fantaszikus volt, és amit csinált igazi profi munka volt. Riválisait megszégyenítően játszott tegnap. Pepnek meg megmutatta, hogy akár kezdő, akár 10perces csere, bele tud avatkozni a meccsbe, és igenis való a Barca csapatába. Nagyon remélem hogy nem követünk el hibát azzal hogy eladjuk.
Annyit változhatna, hogy ne olyan legyen az arca, mintha sírni akarna![]()