Kevésbé viselné meg a lelkem, ha mi mennénk Mallorcára - és ezt nem tegnap óta érzem így.
A Sevilla - igaz tevékenyen részt vett a dologban az azóta eltiltott Pérez Burrull játékvezető - kiütött minket a kupából, Palop-nak sikerült Messi idegein táncolni azzal, hogy szinte mindent hárított, aztán csak elkentük a szájukat 4-0ra a ligában, de otthon - igaz megint csak a kupában - csupán 0-1re vertük őket.
A tegnapi Racing elleni 1-5ös győzelmüktől padlót fogtam - a Sevilla nem híres az ilyen nagy arányú győzelmekről ebben az idényben - többségében 1-2 lőtt góllal hozták a mérkőzéseiket. A Zaragoza kapott tőlük 4et és a Bilbao. 3 gólos meccseik is voltak, de 70%ban 1-2 gólt szerezve nyertek.
Nem szoktam ennyire bogarászni meccsek előtt, de most minden idegszálammal kombinálok, mert most szombaton dől el, mi vagyunk-e a bajnokok.
Érdekesek a Sevilla mutatói: a liga kisebb csapatai a mumusaik - ebben az idényben a Getafe mindkét meccsen verte, a Valladolid szintén - kieső helyen lévő csapat! - a Málaga verte egyszer, a Racing is egyszer - most meg alapos verést kaptak vissza - a Zaragoza egyszer, az Espanyol egyszer, a Villareal egyszer.
Amúgy:
http://www.sevillafc.es/_www/temporada.php
Sokkal előbbre viszont nem jutottam, nehéz meccs lesz - hasonló gólparádéra nem számítok, mint az odavágón elért 4-0ás győzelmünk.
Ismét a bőrüket kell a pályán hagyni, mert a Sevilla darálni fog, ebben biztos vagyok.
Ebben a meccsben sok szabálytalanság, sárga és piros lapok is benne vannak mindkét oldalról - ha tippelnem kellene akkor Alvesnél elszakadhat a cérna és Busquets is rizikós, mert a színészkedés mindig benne van a játékában.