Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.04. 19:39:12

ozsimiki írta:...
Na, akkor azt hiszem ugyanarról beszélünk, csak más-más dologban látjuk a probléma eredetét...Én is úgy gondolom, hogy joga van eldönteni kivel akar dolgozni, és ha már ő az edző, akkor legyen is így...ez rendben van...
Ez is történt, és ezen van a hangsúly....Én mint szurkoló csak érvelgethetek és számot vethetek magamban hogy jó volt-e ez vagy sem...
De ettől még maga a döntés azért született meg, mert Pep így gondolta....nem a teljesítménye miatt...amit írtam, attól még igy gondolom...

Azt hiszem itt a válasz:

http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=9882

Ami meg a szerződéshosszabbítását illeti, az pusztán 2 éves ajánlat volt, nyilvánvalóan azt a célt szolgálta, hogy befogja a kételkedők száját és utólag is el lehessen mondani, hogy mi akartuk, csak a kameruni nem!
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.04. 19:19:59

Zsulter!

az egységességet nem feltétlen a meccsekre kell érteni, Pep a B csapat edzője volt, simán tisztában volt a nagycsapat ügyeivel is szerintem, és nem tetszettek neki bizonyos dolgok, R10,Deco-nál ugye a formahanyatlás mellett a motiváció, míg Eto'onál más ügyek.

szóval a pályán kívüli dolgok legalább olyan fontosak,mint az,h jól játszon a csapat, egyik nélkül nincs esély a másikra szerintem, erre is értettem az egységességet.

szóval hogy érthetőbb legyek: Pep sokkal több Eto'o ügyről tudott, mint ami napvilágot látott, ezért is mondta Decoékkal együtt az Ő nevét is.

és mint edző joga van eldöntenie,hogy kivel lehet/tud normálisan együtt dolgozni a jövőben. és bizonyosan (szerintem) látott, tudott ügyekről, ami nem ezt vetítte elő Eto'o val kapcsolatban.

ez jóval logikusabb, mint azt hinni,h csak úgy kitette őt semmi komolyabb (háttérben húzódó) probléma nélkül...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.04. 19:15:39

Charlie írta:Eto'oval voltak gondok a pályán kívül. Emlékezzünk csak, amikor megtagadta a játékot, összeveszett társaival + Rijkaarddal is, mentek az üzengetések stbstb. Nem volt túl szimpatikus a viselkedése az utolsó hónapokban.
C.
Illetve mikor nem volt kedve beállni a sorfalba a Real ellen, és előtte való meccsen összeszedte az 5. sárgát.
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.04. 19:11:24

Eto'oval voltak gondok a pályán kívül. Emlékezzünk csak, amikor megtagadta a játékot, összeveszett társaival + Rijkaarddal is, mentek az üzengetések stbstb. Nem volt túl szimpatikus a viselkedése az utolsó hónapokban.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.04. 19:05:36

Lionel85 írta:
Sanama írta: Caceres meg ha feltűnt volna,akkor Juveban minden csak nem középhátvéd.
Az még nem érv, hogy ott más poszton jól tolja. Itt középhátvédnek igazoltuk. Nem vált be. Ma már Puyol, Piqué, Milito és Márquez mögött nem sok sót enne meg.
Sanama írta:Itt egyszer játszott bal hátvédet, magához képet szeonzációsan.
Tudom. Azért vettünk meg Abidal mögé Maxwellt és azért engedtük el a Juvéba Martínt, mert olyan szenzációs volt balhátvédben...
Marquez lassan mehet levezetni valahova, mert bőven túl van a fénykorán.

Te meg inkább kidobnál 10-15miliot egy jobb hátvédra Dani mögé, minthogy visszahívnád Martint? gratulálok...
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.04. 19:02:08

Na, 20percig kutakodtam a Hír archívumban...

"Mondhatnánk, hogy ez meg volt írva, ami kétségkívül nem igaz, de valamelyest nagyon okos és taktikus lépés volt a Barcelonától az, amit tegnap este húzott meg. A katalánok ugyanis szerződést ajánlottak a csapat kameruni sztárjának, Samuel Eto’ónak,"
http://www.eurobarca.hu/images/hirek/hi ... alles3.jpg [/img]

"A futballista ügynöke kedden délelőtt elismerte Barcelonában, hogy a játékos hétfőn kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot, amire még nem adott választ, "

Ezek csak ilyen szösszenetek.
Tény,hogy Pep meg akart válni tőle már akkor mikor idejött. De tudtak együtt dolgozni...
Ha akart volna maradni,úgyanúgy tudott volna mint 08 nyarán.

Kattanjunk már le a témáról... Samu elment, kész.

Azért meg végképp nem Ibrahimovic a hibás,hogy Eto'onak menni kellett.Ahogy Ozsi mondta,csak az Internek kellett,erről senki nem tehet.
Valbali
Capitá del Barça

2010.05.04. 18:58:13

Azért az sem szabad elfelejteni, hogy Pep tűzközelben volt előtte is, mivel a Barca B edzője volt, szóval azért volt rálátása Eto'o-ra. :)
Kép
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.04. 18:48:37

ozsimiki írta:...
Ne haragudj Ozsimiki, de szerintem egyáltalán nincs igazad...Felhívnám a figyelmedet Guardiola első sajtótájékoztatójára: "van néhány játékos, akikre nem tartok igényt: Ronaldinho, Deco és Samuel Eto'o".....

Itt kezdődött az Eto'o saga... és ekkor még csak 0 napja volt ő az edző...úgyhogy szerintem igenis előre el volt döntve, hogy Eto'o-nak mennie kell!! Azért akart túladni rajta, mert már előre eldöntötte magában, hogy nem fog tudni vele együtt dolgozni....ami egy jó nagy hülyeség volt....Pep sem tévedhetetlen és igenis tévedett a kamerunival szemben, és még csak beismerni sem volt hajlandó...

Ha a pályán kívüli dolgait nézzük, nos én egyszer sem emlékszem olyan cikkre, vagy kompromitáló írásra, hogy hajnalig bulizott, vagy 20 nővel volt egy szállodában stb-stb....úgyhogy ezt a részét hagyjuk szerintem, mert edzéseken és a pályán is példamutatóan viselkedett, de azt hiszem
ezt mind a ketten így gondoljuk....

Azt meg hogy milyen sablonszövegeket eresztett meg Guardiola az az ő bizonyítványát minősíti....Még csak a kameruni elé sem állt egy jó ideig, hogy személyesen közölje vele, hogy távozhat, hanem a managerétől kellett értesülnie mindenről....mit mondjak, nagyon korrekt volt....

Bár te magad is kimondtad részben az igazságot:
ozsimiki írta: nem azért ment Eto'o, mert minden áron Ibrát akartuk, hanem azért jött Ibra, mert Eto'o nak mennie kellett, ezt kellene már felfogni.
jah és Eto'o csak az Internek kellett, ezért is jött létre ez az üzlet.
Én is és szerintem mindenki ezen a fórumon így gondolja, hogy Eto'o-nak mennie kellett....nem ő akart menni...az meg, hogy Ibra jött helyette az az igazság, hogy ez volt pep elsőszámú opciója....nem véletlenül kellett még 50 millát lerakni mellé...mert az Inter sem volt hülye...kihasználta a helyzetet keményen (üzletileg), ami szomorú, hogy Pepnek, még így is megérte, és meg se fordult a fejében, hogy inkább mégis a kamerunival hosszabítsunk szerződést...

Az meg hogy egységesebb legyen a csapat ezért kellett mennie....hát szerintem kettőnk közül te naívabb vagy :wink: Ennél egységesebb támadótriónk nem is lehetett volna, mint amilyen tavaly volt + a többiek is szerették Samut, mindenkinek jó kapcsolata volt vele, ezért ha nem baj, ezt érvként nem fogadnám el....
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.04. 18:14:12

zsulter írta:
Ibra-Eto'o csere egyértelműen fölösleges volt....Csakis személyeskedő döntés született ebben az ügyben (Amióta Pep volt az edző folyton el akarta küldeni. Teljesítményével maradást érdemelt volna....és ha a fizetési igényét nézzük, Ibra most annál is többet keres nálunk, mint amit eto'o kért volna....változtatásra egyáltalán nem ezen a poszton lett vona szükség.
bár már megtettem párszor, Neked is leírom:

pályán jól teljesített Samu, ennek ellenére gondolj már bele,hogy Pep miért akart túl adni rajta, átigazolási szezonban lehetett látni hogy viselkedik,de Pep nem csak azt látta, amit leírtak az újságok, gondolom több dolog is akadt, ami nem tetszett neki a kameruni pályán kívüli cuccaiból. Vagy esetleg máshol, és mivel az egyik legfontosabb az,hogy egységes legyen egy csapat, ő túl akart adni rajta. volt annyira korrekt,h sablon nyilatkozatok lökött...

nagyon naívnak kell lenni ahhoz, hogy azt hidd, vagy higgyétek, hogy csak úgy hip-hop gondolt egyet és túl akart adni Eto'on. ennek okai voltak, pár okra pedig lehet következtetni a holt szezonban történtekből is.

nem azért ment Eto'o, mert minden áron Ibrát akartuk, hanem azért jött Ibra, mert Eto'o nak mennie kellett, ezt kellene már felfogni.
jah és Eto'o csak az Internek kellett, ezért is jött létre ez az üzlet.

amiben egyetértek, hogy a pályán nem nyújtott olyan teljesítményt, ami a távozására okod adhatna, de azon kívül biztos vagyok benne, hogy igen. ha csak nem hisszük azt,h Pep teljesen hülye. márpedig én nem hiszem ezt :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.03. 22:15:56

Lionel85-nek sok mindenben igaza van az:

Csiga 25 m
Ibra 50 m
Cáceres 16
Hleb 15
Henrique 10
Keirisson 14 körül (lehet több is a játékpercektől függően)

Ez összesen cirka 130 millió euró...és ezek közül egyedül egy jó Hlebre lett volna szükség (ergo az ő posztjára)....a többi pénzkidobás

Ibra-Eto'o csere egyértelműen fölösleges volt....Csakis személyeskedő döntés született ebben az ügyben (Amióta Pep volt az edző folyton el akarta küldeni. Teljesítményével maradást érdemelt volna....és ha a fizetési igényét nézzük, Ibra most annál is többet keres nálunk, mint amit eto'o kért volna....változtatásra egyáltalán nem ezen a poszton lett vona szükség.

Csiga totál fölös...minek 5. számú védőért 25 m-át kiadni???? érthetetlen.

Cáceres: Ő jó igazolás volt szerintem, csak egyszerre két fiatal tehetséget nem lehet beépíteni a csapatba...Piqué volt a kedvezményezett, ezért ő játszott, neki maradt a pad, meg a kevésbé fontos téttel bíró találkozók..
Pedig minden meg van benne, amire egy barca védőnek lennie kell. + posztjához képest iszonyat gyors is, ami nálunk nagyon fontos, mert góljaink 80%-át eladott labdák utáni nem fölállt védelem kapja....
Egyébként ez lesz majd Thiago és Dos Santos esetében is: csak egyiküknek lesz igazán lehetősége a beépülésre....

Henrique és Keirrison meg minek! Olyan játékost ne igazoljunk már egy csomó pénzért aki lehet soha sem fog barca mezt ölteni...akkor költsünk pénzt amikor valóban a csapatba akarunk igazolni....tehetségeink nekünk is vannak, főleg ezeken a posztokon....

Hleb: Na ő az egyetlen, akinek valóban időre lett volna szüksége...Emlékszem az Arsenalba 1.5 évig tartott még sikerült úgy ahogy beépülnie és jó teljesítménnyel előrukkolnia....ezen tapasztalatok alapján pláne nem küldtem volna el 1 szezon után....Valószínű kellett a hely Busquetsnek a játékra és lehet 0 percet kapott vona Peptől....

A többi jó igazolás volt (Alves, Piqué, Maxwell, Keita), de azért mindenki érzi, hogy van egy 130 millás, amit igazán minőségi opciókra is el lehetett volna költeni.....
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.03. 21:55:29

ALEXDP írta:Szerintem Ronnie-t 1 évvel később adtuk el mint kellett volna,Deco meg, én úgy láttam,meg sem közelítette nálunk korábbi formáját....

OFF:
06/07 szezonban azért R10 nem volt az a katasztrófa akit utolsó évében láttunk, rengeteg gólt lőtt, magához képest persze jóval haloványabb volt de a csapat haloványabb volt. Emlékeim szerint azon a nyáron azért 1000%ig bíztunk benne . A szurkolóknál a 07/08 Camp Mou-ban elveszített klasszikó után borult a bili(emlékszem volt videó is ahogy megtalálták a reptéren a karácsonyi szünetre hazautazó Ronaldinho-t, és kifütyülték, tüntettek ellene.)

Deco meg bőven alapember volt két évig, meghatározó kulcsjátékosa a mindent megnyerő Barcelona-nak.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.03. 21:44:33

Sanama írta: Caceres meg ha feltűnt volna,akkor Juveban minden csak nem középhátvéd.
Az még nem érv, hogy ott más poszton jól tolja. Itt középhátvédnek igazoltuk. Nem vált be. Ma már Puyol, Piqué, Milito és Márquez mögött nem sok sót enne meg.
Sanama írta:Itt egyszer játszott bal hátvédet, magához képet szeonzációsan.
Tudom. Azért vettünk meg Abidal mögé Maxwellt és azért engedtük el a Juvéba Martínt, mert olyan szenzációs volt balhátvédben...
Kép
Kép
Kép
kurdt
Megmentő :)

2010.05.03. 21:27:22

Keirrisonról még nem lehet eldönteni, h milyen igazolás volt.
Benficában alig játszott, Firenzében sem játszik sokat, de ott nem tolja rosszul....
Azért őt nem engedném el úgy h egy percet sem játszott a Barçában
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.05.03. 21:25:45

Szerintem Ronnie-t 1 évvel később adtuk el mint kellett volna,Deco meg, én úgy láttam,meg sem közelítette nálunk korábbi formáját....

Csiga kapcsán említeném,hogy Európai elit ellenfelek ellen játszott úgy(köztük mi is!),hogy megtetszett Pep-nek,ahogy itt is szinte mindenki örült,és nagyon jó playa-nak tartotta!!!

Caceres is nem ute szintű csapatok ellen játszik,többnyire azért jól!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ALEXDP 2010.05.03. 21:37:12-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.03. 21:18:30

Én most ezekbe az igazolásokba nem mennék bele, úgysem az én pénzemet költik. De számomra a legnagyobb negatívum Touré mellőzése és leamortizálása, és esetleges távozása esetén elüldözése. Etooról ne is beszéljünk. Viszont Ronaldinho és Deco eladása jó döntés volt, de az már szinte adta magát.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.03. 20:57:58

Mikaos írta:Itt szintén 6 emberről van szó, akárcsak Lionel85 listájában. (Amely listából egyébként én kivenném Ibrát.)
Kicsit szubjektív a listám, de azért meglehet nézni, mások hogyan vélekednek ezekről a játékosokról. Vannak érvek, ellenérvek minden játékosról, hogy miért érdemes nekik még adni esélyt és miért nem. Én úgy vagyok vele, hogy akinek nem elég egy év felvenni a ritmust, az nem kell ide, mivel ennél a csapatnál nem érnek rá kísérletezgetni. Azonnal beépülő játékosok kellenek, mert a sikerek viszik a csapat hírnevét. A címek minősítik a legnagyobb csapatokat.
Kép
Kép
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.05.03. 20:48:17

Minden edzőnek (még a legrutinosabbnak is) van pár rossz húzása az igazolásokat tekintve. Az persze külön bosszantó, hogyha egy igazolás több pénzbe kerül, mint amennyit elsőre ránézésre ér. Utána meg azért rossz, mert ha nem váltja be a hozzá fűzött ígéreteket, akkor tényleg pénzkidobás történik.
De még egyszer hangsúlyozom, ha pozitívabban akarjuk szemlélni a kérdést, akkor ne abból induljunk ki, hogy Pep rutintalan és alapjában véve rosszul igazol, mivel úgyis fogalmazhatunk helyette, hogy: "kevésbé sikeres perióduson van túl", amely periódus minden más edzőnél is megvan. Valakinél előbb, másnál utóbb következik be.

Ugyanakkor meg kell említeni a jó igazolásokat is a kevésbé jók mellett:
- Dani Alves
- Piqué
- Keita (még ha nem is első csapatba, de tartaléknak és beugrónak kiváló szint)
- Busquets felhozatala és beépítése a csapatba
- Pedro felhozatala és beépítése a csapatba
- Maxwell

Itt szintén 6 emberről van szó, akárcsak Lionel85 listájában. (Amely listából egyébként én kivenném Ibrát.)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.03. 20:38:53

Lionel85

Előszezon alatt sok mindent meg lehet valakiről állapítani.

Caceres meg ha feltűnt volna,akkor Juveban minden csak nem középhátvéd.
Itt egyszer játszott bal hátvédet, magához képet szeonzációsan.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.03. 20:30:38

Dmytrót, Cácerest és Henriquét láttam játszani, és nem győzött meg engem egyikük teljesítménye sem, ahogy Pepet sem, ezért nem alapemberek most a Barcelonában.

Henrique - Az előszezonban a brazil kapott néhány meccs bizonyítási lehetőséget Guardiolától, amin eldőlt, hogy marad vagy megy megint kölcsönbe. Utóbbit választotta az edző, nem véletlenül. Rutintalanul játszott (mert még fiatal) és ilyen védő nem lehet olyan kiélezett szituációkban, ahol fontos dolgok dőlnek el.

Chygrynsky - Ahány mérkőzésen pályára lépett, rendre csalódást okozott. Ezt talán egyedül a kevés játéklehetőség számlájára lehet írni. A szokásos ördögi kör jön elő nála, ahogy tavaly Cáceres előtt is. Kevés játéklehetőség, amikor játszik, nem megfelelő meccsrutin miatt nagy hibázási százalék. Ha meg hibázik, nem játszik.

Cáceres - Mindent elmond barcelonai teljesítményéről, hogy a BL döntőn is inkább a középpályás Touré játszott középhátvédet, miután sérülés és eltíltások miatt hiányzott a fél védelem. Emellett, amikor játszott, gyenge volt, lásd Chygrynsky.

Sanama, én a Barcelonában mutatott játékáért tartom őt rossz igazolásnak. A Juventus nem Barça-szint. Az a lényeg, hogy itt mit nyújtott. A Barçának rossz igazolás volt, a Juvénak jó.

barca99, az IDEI teljesítményüket értékelem, nem azt, hogy mi lehet jövőre. A tényekről beszélek, nem a jóslásokról. És nem kőbe vésett igazságok ezek, csupán tények.
FtcSikiHun írta:Szerk.: A baj azzal van, hogy ezek közül 4 (!) játékos is kölcsönben van? Ennyi erővel ott lehetett volna hagyni őket, ahol vannak, és ha majd beérnek akkor jöhetnek + egy játékos kb. 5 meccset játszott.
Nem azzal van baj, hogy kölcsönben vannak. Azzal van a baj, hogy mind annyiért jött ide, amennyi így utólag nézve pénzkidobásnak tűnik és mind úgy mehet (esetleg) el innen, hogy olcsóbban viszi el az a csapat, amelyiknél most van.
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.03. 19:46:24

Szeretem az ilyen gyors következtetéseket. :lol:

Mi a biztosíték arra, hogy Dmitro vagy Ibra nem lesz jobb jövőre? Vagy hogy Keirrison nem válik be? Miért kell egy szezon után, kőbe vésett igazságként azt mondani, hogy nem válltak be? Szerintem ehhez több idő kell, hogy ezt tényleg ki lehessen jelenteni.

A másik három meg benne van a pakliban, mindenkinek vannak ilyen igazolásai. Szerintem senki nem tud olyan edzőt mondani, aki megteheti, hogy viszonylag bátran igazoljon (szóval ne a Gijón vagy a Hull City legyen a példa), és nem volt még rossz igazolása.

Ezek közül még Henriquével is várnék. Legalább a nyarat, hogy igényt tartanak-e rá, vagy sem.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.03. 19:39:17

Lionel85 írta:A következő rossz igazolások miatt nem adnám Pep kezébe a szerződtetések jogát:

- Dmytro Chygrynsky
- Zlatan Ibrahimovic
- Keirrison
- Aleksandr Hleb
- Martín Cáceres
- Henrique Buss

Azért én Keirrisont nem nevezném rossz igazolásnak :wink: 21 éves. Még csak meccse sem volt a csapatban, direkt adtuk kölcsön, mert itt jelenleg helye nem lett volna. A Fiorentinában egy párszor már játszott, és nagyon szép és fontos gólokat lőtt már. Most, vagy jövőre ha nem lesz igazi középcsatárunk (bár nem hinném, hogy lenne ilyen, mert azért nem vagyunk egy szegény klub, szóval pénz lenne) akkor simán ott lehet Jeffrennel majd a posztért. Ugyan így vagyok Henriquével bár ő a mostani csapatában sem nyújt sokat. Dmytroban nagyon bízom, meccseken nincs olyan sok hibája, 1-2. Majd beérik. Ibra mégis csak lőtt 21 gólt, de ez csak a remek első félévnek köszönhető, egyébként eddig szörnyű. Cáceressel meg 100%osan megvagyok elégedve a Juvéban. Ha más nem, ő visszajöhet Dani Alvés posztjára :wink:

Szerk.: A baj azzal van, hogy ezek közül 4 (!) játékos is kölcsönben van? Ennyi erővel ott lehetett volna hagyni őket, ahol vannak, és ha majd beérnek akkor jöhetnek + egy játékos kb. 5 meccset játszott. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.05.03. 19:48:42-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.03. 19:38:15

Lionel85 írta:A következő rossz igazolások miatt nem adnám Pep kezébe a szerződtetések jogát:

- Dmytro Chygrynsky
- Zlatan Ibrahimovic
- Keirrison
- Aleksandr Hleb
- Martín Cáceres
- Henrique Buss
Ezek közül kb. Hlebre tudom azt mondani,hogy igazad van.

Csiga:
Oké gyengus, viszont most nem is játszik... Fiatal,és azért volt 1-2meccse amin kezdte elkapni a fonalat. Oké 30milla sok volt érte,de bőven van benne potenciál.

Ibra:
Játéka gyenge, statisztikailag jó.

Kerrison:
Róla miért alkotsz véleményt?

Hleb:
oké , rossz döntés.

Henrique:
róla miért alkotsz véleményt? mennyit láttad BARCELONABAN játszani?

Caceres:
Juventusba követed? Ott remek, itt szintén , úgy mint Csiga alig kapott lehetőséget

Amint én nem értek,hogy miért hoz ide embereket,ha utána alig játszatja őket? Hleb,Caceres,Csiga, egyikük sem kapott sok lehetőséget.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.03. 19:36:23

csdewl írta:Vicces Pep interjú katalán ujságíróval

http://www.youtube.com/watch?v=ZEA9au_4mWA&
Mit mondott? Nem értek spanyolul. :oops:
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.03. 19:32:48