ozsimiki írta:...
Ne haragudj Ozsimiki, de szerintem egyáltalán nincs igazad...Felhívnám a figyelmedet Guardiola első sajtótájékoztatójára: "van néhány játékos, akikre nem tartok igényt: Ronaldinho, Deco és Samuel Eto'o".....
Itt kezdődött az Eto'o saga... és ekkor még csak 0 napja volt ő az edző...úgyhogy szerintem igenis előre el volt döntve, hogy Eto'o-nak mennie kell!! Azért akart túladni rajta, mert már előre eldöntötte magában, hogy nem fog tudni vele együtt dolgozni....ami egy jó nagy hülyeség volt....Pep sem tévedhetetlen és igenis tévedett a kamerunival szemben, és még csak beismerni sem volt hajlandó...
Ha a pályán kívüli dolgait nézzük, nos én egyszer sem emlékszem olyan cikkre, vagy kompromitáló írásra, hogy hajnalig bulizott, vagy 20 nővel volt egy szállodában stb-stb....úgyhogy ezt a részét hagyjuk szerintem, mert edzéseken és a pályán is példamutatóan viselkedett, de azt hiszem
ezt mind a ketten így gondoljuk....
Azt meg hogy milyen sablonszövegeket eresztett meg Guardiola az az ő bizonyítványát minősíti....Még csak a kameruni elé sem állt egy jó ideig, hogy személyesen közölje vele, hogy távozhat, hanem a managerétől kellett értesülnie mindenről....mit mondjak, nagyon korrekt volt....
Bár te magad is kimondtad részben az igazságot:
ozsimiki írta: nem azért ment Eto'o, mert minden áron Ibrát akartuk, hanem azért jött Ibra, mert Eto'o nak mennie kellett, ezt kellene már felfogni.
jah és Eto'o csak az Internek kellett, ezért is jött létre ez az üzlet.
Én is és szerintem mindenki ezen a fórumon így gondolja, hogy Eto'o-nak mennie kellett....nem ő akart menni...az meg, hogy Ibra jött helyette az az igazság, hogy ez volt pep elsőszámú opciója....nem véletlenül kellett még 50 millát lerakni mellé...mert az Inter sem volt hülye...kihasználta a helyzetet keményen (üzletileg), ami szomorú, hogy Pepnek, még így is megérte, és meg se fordult a fejében, hogy inkább mégis a kamerunival hosszabítsunk szerződést...
Az meg hogy egységesebb legyen a csapat ezért kellett mennie....hát szerintem kettőnk közül te naívabb vagy

Ennél egységesebb támadótriónk nem is lehetett volna, mint amilyen tavaly volt + a többiek is szerették Samut, mindenkinek jó kapcsolata volt vele, ezért ha nem baj, ezt érvként nem fogadnám el....