Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát elég nagy szégyen volna, hogy ha csak Messi Ibra párral tudnánk megverni egy Tenerifét.Sanama írta:[1pont nem olyan nagy távolság,hogy Henry kezdjen szerintem... Nem búcsúmeccs,vagy valami szerintem.
Ne haragudj, de milyen meccs?Varatrix írta:Nagyon sajnálom, hogy Henry megint nem kezd.
Nyilvánvaló, hogy év végén távozik, de lehetne tisztelettel bánni vele, és legalább egy ilyen meccsen kezdőbe tenni.
Szóval kitolás ez a szegény franciával.
Nagyon off lett!!!Gauchomester írta:.
bocs de ugy hittemS.Agüero írta:Busquets 5 sárgáját szombaton.barca6 írta:a Villareal ellen nem Busquets kapta a sárgát.azért sem mert nem kiállitották(2.sárga lett volna) hanem Pep épp akkor cserélte le.
A mai meccsen meg remélem hozzuk amit hozni kell
Ki mondta, hogy pirosat kapott?![]()
Ezért nem játszik ma!![]()
Busquets 5 sárgáját szombaton.barca6 írta:a Villareal ellen nem Busquets kapta a sárgát.azért sem mert nem kiállitották(2.sárga lett volna) hanem Pep épp akkor cserélte le.
A mai meccsen meg remélem hozzuk amit hozni kell
Nekem tetszik ez a kezdő. Én is úgy gondolom, hogy a Márquez-Csiga párosból valaki kezdeni fog. Bojan nálam is kezdő középcsatár lenne ezen a meccsen, de lehet a köv 2 meccsen is. Xavit pedig pihentetni!FtcSikiHun írta:Én a Tenerife ellen ezt a csapatot állítanám ki:
--------------------Valdés-------------------------
D.Alves--------Csiga----Piqué------------Maxwell
-------------------Touré------------------------------
-----------Thiago-----------Keita-------------------
--Messi------------------------------------Pedro--
------------------Bojan-----------------------------
Gondoltam nem halál komoly ez a beírásod:D Nézd meg a tabellát. A második legkevesebb gólt kapott csapat a reál 32-vel. Mi 21-et kaptunk.... Szép is lenne innen elbukni a Zamorát:DLionel85 írta:Én még azt is meglépném, hogy a Zamora-díj biztosan Valdésé legyen, Pintót védetném ma.