Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azt ne felejtsétek el,hogy essien az utóbbi időben elég sokat bajlódik sérüléssel és kb az utolsó 2 évben sem tud olyan teljesítményt nyújtani,mint előtte. pedig régen én is bármit megadtam volna azért,hogy real mezben lássam.Fecooo írta:kérdem én: itt van Touré... minek ide Essien? egy folyamatosan bizalmat kapó Yaya a világ egyik legjobbja a posztján...(számomra Essien se olyan sokoldalú...)bucinho írta:Ha minden áron kellene egy védekező középpályás, akkor én Essient eltudnám képzelni Xavi és Ini mögött. Elég nagy munka bírású, és lenne benne még egy két jó év. De ez csak az én véleményem.
a nyár egyik legfontosabb "igazolása" az kell legyen, h Touré itt marad!
Elvileg csak fizetésemelést kapott, ami nem jelent automatikus szerződéshosszabbítást. Legalábbis azt hiszem.palesz77 írta:Namost én nemértem, hogy mivan. Valaki könyöröm írja már le, hogy Cesc hosszabbított-e, vagy sem? Mert ha igen tuti nem jön... Csak mert olyan biztosra mondjátok itt sokan, hogy most nem tudom, hogy mivan
Efelett meg elsiklottak a szemek?bali 15 írta:Ha valaki akar látni két igazi Barcába való játékost az nézze a sport klubot.
És figyelje Neymart és Paulo Henrique-t.
ez oké,azért is itam,hogy HA valaki távozna arról a posztrólFecooo írta:
kérdem én: itt van Touré... minek ide Essien? egy folyamatosan bizalmat kapó Yaya a világ egyik legjobbja a posztján...(számomra Essien se olyan sokoldalú...)
a nyár egyik legfontosabb "igazolása" az kell legyen, h Touré itt marad!
kérdem én: itt van Touré... minek ide Essien? egy folyamatosan bizalmat kapó Yaya a világ egyik legjobbja a posztján...(számomra Essien se olyan sokoldalú...)bucinho írta:Ha minden áron kellene egy védekező középpályás, akkor én Essient eltudnám képzelni Xavi és Ini mögött. Elég nagy munka bírású, és lenne benne még egy két jó év. De ez csak az én véleményem.
Egyetértek,arra itt van Busquets,ő is tud játszani "mindenhol", (csak sehol sem jól) látjuk is az eredményét. A vkp az vkp,a mi játékunkban,játékrendszerünkben az egyik legfontosabb poszt,oda nem olyan játékos kell aki tud ott is játszani ha nincs más megoldás,hanem olyan akinek az a specialitása.sjd írta: régebben Cesc mintha tényleg játszott volna vkp-t, de azt hiszem ha BL-t akarunk nyerni, akkor nem ilyen "hát tképpen vkp-t is tud játszani" típusú megoldások kellenek
És szted mikor lennének 3an egészségesek?Messidona10 írta:Ti hogy képzelnétek el a csapatot, ha Fabregas jönne? Nyilván ő, Xavi meg Ini nem nagyon férnének meg a középpályán. Szerintem Iniesta látná kárát legjobban az ő átigazolásának... Ebből a szempontból kicsit sajnálnám azért.
Arsenálban sokszor játszott vkp-t és nem is rosszul.Game90 írta:Szerintem meg nem. Ennyi erővel Iniesta is lehetne a vkp...FtcSikiHun írta:Szerintem Fabregas nagyon jól tudna védekező középpályás posztot játszani![]()
Ha már itt vagyok, akkor leírom én is a véleményemet az igazolásokról:
- jobbhátvéd: Bartra vagy Cáceres.
- kp: Fabregas lenne a legjobb megoldás, de szerintem ő még nem fog jönni.
- támadó: 1. Villa, 2. Torres, 3. David Silva, 4. Ribéry.
Szerintem meg nem. Ennyi erővel Iniesta is lehetne a vkp...FtcSikiHun írta:Szerintem Fabregas nagyon jól tudna védekező középpályás posztot játszani
Én nem vettem észre, hogy gond lenne a viselkedésével, igaz mostanában nem nézek már Arsenal meccseket, de ugye azt tudjuk, hogy a Barcában mindenki megnevelődik. Ennek tudatában én azt mondom, hogy jó lenne ha jönne a nyáron több ok miatt is.d írta:Kövezzetek meg, de én nem feltétlenül szeretném Fabregast a csapatban látni. Nagyon jó játékos, hasznos lenne, rotálni lehetne, taktikázni a középpályán és persze Barca nevelés, de néha a viselkedése a pályán nem megfelelő, hiányzik belőle a fair play szellem, olyan mentalitás, mint Busquets. Sok színészkedés, sunyiság, nekem nem szimpatikus figura. Barca-nevelés ide, katalán szív oda, néha művel olyanokat a pályán, ami szégyenkezésre ad okot. Elég nekünk már Busquets, Alves, Henry.
Én Iniesta-t tartom legnagyobb géniusznak 3-juk közül. Többet tettek már a csapatért mint amit Fabregas valaha is fog, most is Xavi vb-t kockáztatja , mivel sérülten tolja. Fabregas majd ha jön tűri majd a rotálást, bár amilyen sérülékenyek Inivel ketten nem hiszem hogy sokat fognak egyszerre 3-an rendelkezésre állniMessidona10 írta:Ti hogy képzelnétek el a csapatot, ha Fabregas jönne? Nyilván ő, Xavi meg Ini nem nagyon férnének meg a középpályán. Szerintem Iniesta látná kárát legjobban az ő átigazolásának... Ebből a szempontból kicsit sajnálnám azért.
Egy egészséges Iniesta,sose fogja kárát látni Fabregasnak, elképzelhetetlen,hogy ha Ő és Xavi is egészséges,ne első számú opciók legyenek, semmivel sem több Cesc, sőt...Messidona10 írta:Ti hogy képzelnétek el a csapatot, ha Fabregas jönne? Nyilván ő, Xavi meg Ini nem nagyon férnének meg a középpályán. Szerintem Iniesta látná kárát legjobban az ő átigazolásának... Ebből a szempontból kicsit sajnálnám azért.
Ez meg mi? Ezek a szerencsétlenek nem tudják, h Laporta már nem lehet elnök?(az Arsenal irányítója elsősorban az elnöki székre pályázó, ám Laporta ismétlésével szemben kevés eséllyel induló Sandro Rosell fő ígérete)
Ezt mindenki tudja,hogy a Barca a kedvence,de már 29 éves,nem hinném hogy kellene Pep-nek.Egy időben Clichy és Fabregas volt a téma az ilyen oldalakon,most Clichy és Arsavin.