Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.05.04. 13:01:09

Ide ilyen Essienek meg Van Persiek nem kellenek!!! Jó játékosok, de Essien lassan nyugdíjas Van Persietől meg sztem ne várjunk 25-30 gólt egy év alatt.
Sztem a valódi erősítést Villa és Silva leigazolása jelentené és Azpilicuéta jobbhátvédnek. Alves vmi borzasztóan játszik... Most még nem merném kijelenteni, hogy első számúnak, de a szezon 2. felében bűn rosszul játszik...
Én eladnám Ibrát... Mondjuk a Manchester-nek (persze, ha ők is akarják), ők úgyis csatárgonddal küzdenek. Henryt is eladnám, nagyon gyenge. Amíg nem sérült meg jó volt, de azóta eszméletlenül rosszul játszik, csak a Valencia elleni meccsre emlékszem amin még jól játszott. Csiga játéka pedig sztem javuljon, mert ez édes kevés. Bojan játéka pedig egyre jobban tetszik, de még mindig nem az az ember akire rábíznám az elsőszámű center posztot. Egy ilyen fölállást jövőre elfogadnék:

Valdes
Alves/Azpilicueta, Puyol, Piqué, Abidal
Touré, Xavi
Iniesta, Messi, Silva
Villa

Cserék/Keret: Pinto, Marquez, Alves/Azpilicueta, Milito, Maxwell, Csiga, Busquets, Keita, Jeffren, Bojan, Pedro, Thiago, Jonathan Dos Santos

Egyébként, ha összejönne ez a csapat én 100%-ra biztos vagyok, hogy nem sűrűn állnánk így fel. Xavi-Iniesta elég sérülékeny páros és Silva is jónéhányszor megsérül. És akkor ezekben az esetekben Keita-Busquets, Bojan-Pedro helyettesítések is lennének az én rendszeremben. Én elég magabiztos lennék, ha egy ilyen kezdővel kezdenénk el az idényt. Főleg úgy, hogy a 3 ember aki jönne sztem 70 millión belül meg lenne És Ibráért is kapnánk egy szép árat. Kicsit sajnálom Ibrát, mert év elején nagyon jó volt, meg jópár meccset eldöntött egyedül, de sztem erre Villa is képes lenne. Amit meg mostanában csinál, pontosabban amit nem csinál az borzasztó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2010.05.04. 13:05:20-kor.
daffy
Madridista

2010.05.04. 12:02:27

Fecooo írta:
bucinho írta:Ha minden áron kellene egy védekező középpályás, akkor én Essient eltudnám képzelni Xavi és Ini mögött. Elég nagy munka bírású, és lenne benne még egy két jó év. De ez csak az én véleményem.
kérdem én: itt van Touré... minek ide Essien? egy folyamatosan bizalmat kapó Yaya a világ egyik legjobbja a posztján...(számomra Essien se olyan sokoldalú...)
a nyár egyik legfontosabb "igazolása" az kell legyen, h Touré itt marad!
azt ne felejtsétek el,hogy essien az utóbbi időben elég sokat bajlódik sérüléssel és kb az utolsó 2 évben sem tud olyan teljesítményt nyújtani,mint előtte. pedig régen én is bármit megadtam volna azért,hogy real mezben lássam.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.04. 11:59:26

Igen,"csak" a fizetését emelték meg,de nem kötött új,hosszabb időre szóló szerződést.

Ami a két fiatalt illeti (Neymar,Paolo Henrique),én nem nagyon ismerem őket,de viszont elég sok helyen,más csapatok fórumain is emlegetik őket,szóval biztos nagy tehetségek. Multkor azt olvastam valahol,hogy Neymar-ért 30 millat kérne a Santos,na most az hatalmas összeg. Nyilván figyelni kell őket,de ekkora összeget csak alapos megfontolás után szabad kiadni. Ne feledjük,brazilia tele van hatalmas tehetségekkel,de nagyon sok olyan labdarúgó is van,akik átkerültek europába közel ilyen kaliberü tehetségként,s aztán semmire sem vitték. Az ottani foci egész más. Ettől függetlenül szemmel kell tartani őket :wink:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.05.04. 11:34:07

palesz77 írta:Namost én nemértem, hogy mivan. Valaki könyöröm írja már le, hogy Cesc hosszabbított-e, vagy sem? Mert ha igen tuti nem jön... Csak mert olyan biztosra mondjátok itt sokan, hogy most nem tudom, hogy mivan :oops:
Elvileg csak fizetésemelést kapott, ami nem jelent automatikus szerződéshosszabbítást. Legalábbis azt hiszem. :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.05.04. 11:30:40

Namost én nemértem, hogy mivan. Valaki könyöröm írja már le, hogy Cesc hosszabbított-e, vagy sem? Mert ha igen tuti nem jön... Csak mert olyan biztosra mondjátok itt sokan, hogy most nem tudom, hogy mivan :oops:
bali 15 írta:Ha valaki akar látni két igazi Barcába való játékost az nézze a sport klubot.
És figyelje Neymart és Paulo Henrique-t. :wink:
Efelett meg elsiklottak a szemek? :roll: Érdemes lenne figyeltetni őket, mert nem ügyetlen gyerekek, Neymar igazi szélső, mindkét oldalon jó, és megforgatna szerintem elég sok védőt, gólerősnek is számít, pedig 18... Paulo meg irányítónak lenne jó kis idővel, amellett, hogy pazar labdákat szór, technikailag a topon van, 1v1-ben ő is képes átjátszani a védőket. Szintén fiatal, 20 éves. Szóval valami előszerződést köthetnénk velük, hogy még maradnak, aztán jönnek ide. Ha mástnem üzleti okokból megérné, ha most megvennénk őket, véleményem szerint pár év úlva a többszörösüket kérhetnénk értük, még úgy is, hogy Brazíliában játszanak... És ne gyertek a Keirrisson üggyel, mert aki látta már játszani a srácot, szerintem annak világos, hogy a kényszerítőkben rendkívül jó a gyerek, meg a góllövés is megy neki. Szóval lehet kár volt az az opciós jog, a Fioban mutatott teljesítménye alapján nem lenne hátráltató elem a támadásokban - bár én inkább Bojanra szavazok :twisted:

A fenti kérdésemre meg légyszi válaszoljon valaki, kösz :wink:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.04. 10:34:37

Fecooo írta:
kérdem én: itt van Touré... minek ide Essien? egy folyamatosan bizalmat kapó Yaya a világ egyik legjobbja a posztján...(számomra Essien se olyan sokoldalú...)
ez oké,azért is itam,hogy HA valaki távozna arról a posztról :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.05.04. 10:15:16

bucinho írta:Ha minden áron kellene egy védekező középpályás, akkor én Essient eltudnám képzelni Xavi és Ini mögött. Elég nagy munka bírású, és lenne benne még egy két jó év. De ez csak az én véleményem.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.04. 10:06:54

Essien esélytelen,nem is adná el a Chelsea,na meg annyi pénzért amiért eladná,nem 2 jó évre kellene venni valakit. Egyébként szem valószinű egy vkp érkezése,én csak ugy irtam,hogy milyet tudnék elképzelni,ha esetleg valaki távozna arról a posztról.
bucinho
Barça B

2010.05.04. 10:02:55

Ha minden áron kellene egy védekező középpályás, akkor én Essient eltudnám képzelni Xavi és Ini mögött. Elég nagy munka bírású, és lenne benne még egy két jó év. De ez csak az én véleményem.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.04. 09:04:38

sjd írta: régebben Cesc mintha tényleg játszott volna vkp-t, de azt hiszem ha BL-t akarunk nyerni, akkor nem ilyen "hát tképpen vkp-t is tud játszani" típusú megoldások kellenek
Egyetértek,arra itt van Busquets,ő is tud játszani "mindenhol", (csak sehol sem jól) látjuk is az eredményét. A vkp az vkp,a mi játékunkban,játékrendszerünkben az egyik legfontosabb poszt,oda nem olyan játékos kell aki tud ott is játszani ha nincs más megoldás,hanem olyan akinek az a specialitása.

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de én eltudnék viselni a csapatban egy igazi ragadozó vkp-t (most abba ne merüljünk bele,hogy ennek vagy annak akkor mennie kellene stb. csak úgy általánosságban irom) olyan Mascherano-sat,csak kevésbé idegbeteget,olyat aki csíp,rúg,harap,s ha kell tapad mint egy pióca. Egy ilyen rengeteg terhet levehetne pl. Xavi válláról :roll:
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.04. 08:49:47

Messidona10 írta:Ti hogy képzelnétek el a csapatot, ha Fabregas jönne? Nyilván ő, Xavi meg Ini nem nagyon férnének meg a középpályán. Szerintem Iniesta látná kárát legjobban az ő átigazolásának... Ebből a szempontból kicsit sajnálnám azért.
És szted mikor lennének 3an egészségesek?
Nézd meg most: Cesc sérült, Iniesta sérült, Xavi is sérülten tolja

a többiek hsz-eire reklektálva: régebben Cesc mintha tényleg játszott volna vkp-t, de azt hiszem ha BL-t akarunk nyerni, akkor nem ilyen "hát tképpen vkp-t is tud játszani" típusú megoldások kellenek

És sztem egyáltalán nem sunyi, szinészkedő
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.04. 08:15:22

Igen valóban játszott többször is vkp-t, sőt ha jól emlékszem ott is kezdte az ágyúsoknál, de azért a legjobban hozzá illő poszt a középközép/támadóközép.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.04. 06:58:53

Game90 írta:
FtcSikiHun írta:Szerintem Fabregas nagyon jól tudna védekező középpályás posztot játszani
Szerintem meg nem. Ennyi erővel Iniesta is lehetne a vkp... :roll:

Ha már itt vagyok, akkor leírom én is a véleményemet az igazolásokról:
- jobbhátvéd: Bartra vagy Cáceres.
- kp: Fabregas lenne a legjobb megoldás, de szerintem ő még nem fog jönni.
- támadó: 1. Villa, 2. Torres, 3. David Silva, 4. Ribéry.
Arsenálban sokszor játszott vkp-t és nem is rosszul.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.05.04. 06:07:25

Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
PCsabi
aka Game90

2010.05.03. 23:12:28

FtcSikiHun írta:Szerintem Fabregas nagyon jól tudna védekező középpályás posztot játszani
Szerintem meg nem. Ennyi erővel Iniesta is lehetne a vkp... :roll:

Ha már itt vagyok, akkor leírom én is a véleményemet az igazolásokról:
- jobbhátvéd: Bartra vagy Cáceres.
- kp: Fabregas lenne a legjobb megoldás, de szerintem ő még nem fog jönni.
- támadó: 1. Villa, 2. Torres, 3. David Silva, 4. Ribéry.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.05.03. 22:26:18

Nekem egy olyan elképelésem lenne, ha jön Cesc, hogy:

------------Cesc-------------

--------Xavi------Iniesta

Szerintem Fabregas nagyon jól tudna védekező középpályás posztot játszani, és támadásoknál a 2.-3. hullámban simán jöhet ellőheti, mert nincs egy rossz rugótechnikája a gyereknek, de ez csak az én elképzelésem. De lehet nem is jön a spanyol. Meg egyébként sem tudná kiszorítani az isteni Busquetset. :roll:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
barca_bome
Jugador d'estrella

2010.05.03. 22:23:27

d írta:Kövezzetek meg, de én nem feltétlenül szeretném Fabregast a csapatban látni. Nagyon jó játékos, hasznos lenne, rotálni lehetne, taktikázni a középpályán és persze Barca nevelés, de néha a viselkedése a pályán nem megfelelő, hiányzik belőle a fair play szellem, olyan mentalitás, mint Busquets. Sok színészkedés, sunyiság, nekem nem szimpatikus figura. Barca-nevelés ide, katalán szív oda, néha művel olyanokat a pályán, ami szégyenkezésre ad okot. Elég nekünk már Busquets, Alves, Henry.
Én nem vettem észre, hogy gond lenne a viselkedésével, igaz mostanában nem nézek már Arsenal meccseket, de ugye azt tudjuk, hogy a Barcában mindenki megnevelődik. Ennek tudatában én azt mondom, hogy jó lenne ha jönne a nyáron több ok miatt is.

Fabregas kellene mindenképp, Xaviról le tudná venni ezt az iszonyat nagy terhet, ezáltal Xavi is jobb lenne és még Iniestával is tudná rotálni Pep Cesc-et.

Védekezni is jól tud Fabre, így elképesztően sok variáció lehetne vele. :wink:

A beilleszkedésről meg már nem is beszélve, hiszen Piquének is nagy barátja és a többi válogatott játékosunknak is és legalább mire eljön az idő, hogy Xavi szögre akasztja a stoplist, addigra beleszokik a csapatba Fabregas! 8)

Szerintem amúgy csak idő kérdése, hogy mikor jön haza!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca_bome 2010.05.03. 22:26:42-kor.
d
Entrenador del Barça

2010.05.03. 22:17:41

Kövezzetek meg, de én nem feltétlenül szeretném Fabregast a csapatban látni. Nagyon jó játékos, hasznos lenne, rotálni lehetne, taktikázni a középpályán és persze Barca nevelés, de néha a viselkedése a pályán nem megfelelő, hiányzik belőle a fair play szellem, olyan mentalitás, mint Busquets. Sok színészkedés, sunyiság, nekem nem szimpatikus figura. Barca-nevelés ide, katalán szív oda, néha művel olyanokat a pályán, ami szégyenkezésre ad okot. Elég nekünk már Busquets, Alves, Henry.
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.03. 21:42:54

Messidona10 írta:Ti hogy képzelnétek el a csapatot, ha Fabregas jönne? Nyilván ő, Xavi meg Ini nem nagyon férnének meg a középpályán. Szerintem Iniesta látná kárát legjobban az ő átigazolásának... Ebből a szempontból kicsit sajnálnám azért.
Én Iniesta-t tartom legnagyobb géniusznak 3-juk közül. Többet tettek már a csapatért mint amit Fabregas valaha is fog, most is Xavi vb-t kockáztatja , mivel sérülten tolja. Fabregas majd ha jön tűri majd a rotálást, bár amilyen sérülékenyek Inivel ketten nem hiszem hogy sokat fognak egyszerre 3-an rendelkezésre állni :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.03. 21:29:02

Egy egészséges Iniesta,sose fogja kárát látni Fabregasnak, elképzelhetetlen,hogy ha Ő és Xavi is egészséges,ne első számú opciók legyenek, semmivel sem több Cesc, sőt...

persze ez még nagyon a jövő ügye, szerintem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messidona10
Entrenador del Barça

2010.05.03. 21:22:43

Ti hogy képzelnétek el a csapatot, ha Fabregas jönne? Nyilván ő, Xavi meg Ini nem nagyon férnének meg a középpályán. Szerintem Iniesta látná kárát legjobban az ő átigazolásának... Ebből a szempontból kicsit sajnálnám azért.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.03. 21:11:43

(az Arsenal irányítója elsősorban az elnöki székre pályázó, ám Laporta ismétlésével szemben kevés eséllyel induló Sandro Rosell fő ígérete)
Ez meg mi? Ezek a szerencsétlenek nem tudják, h Laporta már nem lehet elnök?
bali 15
Director del Fútbol

2010.05.03. 21:10:12

Ha valaki akar látni két igazi Barcába való játékost az nézze a sport klubot.
És figyelje Neymart és Paolo Henrique-t. :wink:
ab1daL
Director del Fútbol

2010.05.03. 21:06:38

Clichyt sose értettem hogy került szóba. :D Tény h itt a Camp Nouban nagyon küzdött, és elég tehetséges bhv, majd ha esetleg Abi elmegy valamikor akkor jöhet a másik francia, de addig semmi értelme egyetlen bhv-t se venni. Maxwell+Abi=5*
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.03. 20:17:10

Ezt mindenki tudja,hogy a Barca a kedvence,de már 29 éves,nem hinném hogy kellene Pep-nek.Egy időben Clichy és Fabregas volt a téma az ilyen oldalakon,most Clichy és Arsavin.
http://www.fn.hu/foci/20100501/barca_hollandra_hajt/
Szerintem kacsa mind a három,mondjuk annak örülnék ha Fabregas nálunk kötne ki..
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Lezárt