Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Oké, csupán néhányan azt kifogásolják, hogy ez nem igazán látszik rajta, s nem is úgy ismerték meg a labdarúgás nevezetű sportban.LM10 írta:Persze, játékban még gyenge. Épp ezért reménykedünk benne jövőre, hogy ebben is kifog emelkedni.
Az biztos, hogy még fiatal, és van hozzá tehetsége, hogy a spanyol iramot megszokja.
1. Aki ilyen névvel regel attól nem várok semmit.Tegye mindenki a szívére a kezét és mondja azt hogy a játékban ebben a szezonban felejthetetlent alkotott.
LM10 írta:A SPORT lehozott egy olyan cikket, amelyben Ibra szereplését dicséri. Több gólt lőtt idén mind olaszországi 1. éveiben, és többet mint Henry az 1. évében(maradt is a csapatnál)Biztos vagyok, hogy lesz ez jobb is, és lehet, hogy az Angol vagy az Olasz jobban illene hozzá, van olyan profi, hogy a spanyol is menjen neki!
Nálam is csak ez az egy mentsége van, hogy azt a mezt viseli, amit imádokbarca1615 írta:Kedden szerintem kezdeni fog! Vamos Ibra! Soha nem szerettelek! De barca tag vagy:) Ezért bízok benned
Ezzel egyetértek.barca99 írta:Nem is azzal van baj, hogy nem elég eredményes, mert első szezonban szerintem nem teljesít rosszul, tényleg fontos gólokat szerzett.
A baj inkább azzal van szerintem, hogy a Barcában elképzelhetetlen egy olyan középcsatár, akin a támadásaink jó 80%-a egyszerűen elhal. Lesen van, szabálytalanul veszi át a labdát... tehát mihelyst hozzá kerülne a labda, már megtörik a lendület, és nincs nálunk a labda. Arról ugye nem is beszélve, hogy nagyon gyakran sodródik ki, és azt a néhány alkalmat sem tudja kihasználni, amikor jó labdát kap, és nem fújják le.
Ha lesz egy nyara Pep-nek, hogy finomhangolja a svédet, ill. a taktikát, jövőre jobban fog neki menni. Viszont ha jövőre is ilyen lesz, nem hiszem, hogy akárki marasztalná.![]()
Az Inter elleni teljesítményéért én inkább a taktikát tenném felelőssé, az Inter Drogbát ugyanígy szedte ki a játékból, pedig ő formában van, és évek óta játszik a csapatban.
Sőt!Rivaldo11 írta:Nem is értem, hogyan gondolja komolyan bárki is, hogy esetleg távozik. Meg különben is. Nem tudott segítségünkre lenni a BL-ben. Ez tény. De a ligában igenis hasznosan játszott, nagyon fontos gólokat szerzett-és még szerezhet is...Tény, sokat kell még javulnia, fog is. Egy, az emberét levenni képes, bal oldalról befelé induló támadó nagy segítség lesz Neki is.
ja,én nem a villa melletti kampány miatt mondtam azt,amitFtcSikiHun írta: Hát akár pályán van Ibra, akár nincs, akkor sem sok a beadás, szögletnél vagy kis szöglet, vagy előrejön Puyol,Piqué,Touré,Busquets vagy ha ott van Milito.
Bal oldalról se egy Abidal, se egy Maxwell beadásra nem emlékszem, csak egy Maxwell begurításra az Inter ellen de az ugyebár laposan jött. Daniel Alves meg lassan szerintem meg se próbál beadni. Ibra nincsen formában, ebben a Barcában szerintem már nem is lesz. Se fejjel, se lábbal kaput sem talál szinte. És azért ha megvennénk Villát, őt se sorolnánk az óriások közé 175 centivel.
Wikipédia szerint: Messi 169 cm, Bojan 170 cm, Jeffren 180 cm, Pedro 169.
Na nagy különbség nincsen köztük és Villa között.
TV-ben kicsinek tűnnek mi?
Hát akár pályán van Ibra, akár nincs, akkor sem sok a beadás, szögletnél vagy kis szöglet, vagy előrejön Puyol,Piqué,Touré,Busquets vagy ha ott van Milito.daffy írta:mennyi is az átlag magasságuk? 140cm? meg mind vagy 40kiló...ha egy csatárral nyomjátok,akkor kell oda egy fizikálisan erős,magas ember,de az általad felsoroltaknál mindenképp erősebb,magasabbFtcSikiHun írta:Bojan,Pedro,Jeffren,Messi... ezek mind tudnak középcsatárt játszani,addig
mennyi is az átlag magasságuk? 140cm? meg mind vagy 40kiló...ha egy csatárral nyomjátok,akkor kell oda egy fizikálisan erős,magas ember,de az általad felsoroltaknál mindenképp erősebb,magasabbFtcSikiHun írta:Bojan,Pedro,Jeffren,Messi... ezek mind tudnak középcsatárt játszani,addig