2010.05.02. 12:41:11
Ibra biztos hogy marad, egy raklap pénzért vettük, szerintem csak abban az esetben távozhat, ha valaki 50-60 millát ajánl érte....
Az meg hogy jövőre jobb lesz csak remélhetjük...többet kellene mozognia és futnia, agilitása gyenge....teljesítményével kapcsolatban nem egyszerűen arról van szó hogy akar, küzd, csak minden kifelé pattan, hanem pont az ellenkezőjéről...
Keveset mozog és fut, ha elveszíti a labdát csak sétálgat, mindig leshatáron ácsorog, keveset mozog vissza mélységbe...ezek olyan dolgok, amelyek elsősorban nem azon múlnak, hogy valaki milyen formában van, hanem azon, hogy mennyire profi a hozzáállása...ezek nem olyan tulajdonságok, amiket csak úgy meg lehet változtatni....ez belülről jön, mentalitás kérdése...
Pont ezen hiányosságok miatt tegnap is jól látszott, hogy mennyivel gördülékenyebb a játékunk nélküle, mert több a mozgás és a megjátszható variációk száma....nem tudom, hogy ezek a tulajdonságai megváltoztathatóak-e...tartok tőle nem...az olasz foci kedvez az ilyen mentalitásnak, hiszen ott maga a játék is eléggé lassú és statikus, ott nem tűnik ez ki, a spanyol viszont sokkal kombinatívabb lüktetőbb, és szemmel látható, hogy ebben Ibra mennyire szenved....
Lehet Ibrának is idő kell, de tartok tőle, hogy csak fellángolásai lesznek, konstans jó játékra nem igazán lehet tőle számítani....az hogy gólokat lő az egy Barca 9-estől a minimum...játékban is le kell tennie elég sokat...
Ja és továbbra is tartom, hogy nem 10 embernek kell megváltoznia 1 ember kedvéért, hanem annak az 1-nek kell alakalmazkodni a csapat játékához....ami viszont igaz, hogy a csapatnak is Ibra erényeit kell keresni a pályán, de neki is változnia kellene mentalitásában...
Nem tudja valaki mit énekeltek neki tegnap a szurkolók? Amikor beállt a meccs végéig valamit énekeltek: "Ibrahimovic...." nem értettem.....

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)