Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
PMFC
Barça B

2010.05.05. 14:15:17

Igaza volt tegnap a kommentátornak, ezt a játékost akarják bárkiért kölcsönadni...sztem nevetséges! Maradjon csak Bojan nagyon hasznos tagja a csapatnak és ő is egy olyan játékos, akiben bármikor benne van a gól. Csak így tovább, le a kalappal -> nem kell ide Villa ha van egy Pedro-Bojan-Messi hármasunk :D
Deus
Boixos Nois

2010.05.04. 22:31:26

Maradnia kell Bojannak. Ne menjen sehova :!:
KépKép
mrmonster
Entrenador del Barça

2010.05.04. 22:25:53

Mi lenne ha Bojan lenne jövőre az első számú középcsatár? Villa nagyon jó lenne, de nem Bojan árán. Ibrahimovic viszont semmiképp, asszem ezt bizonyította már sokadjára...
Előre a TITOlusokért!
Charlie
Öreg Harcos

2010.05.04. 22:19:48

Marad, ez nem is kérdés.

Nagy kedvencem!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.04. 22:18:42

Idén igazán meggyőzött a lurkó arról, hogy van nálunk jövője. Tavaly még egy túlértékelt játékosnak tartottam de számomra meccsről meccsre, percről percre bizonyítja, hogy rosszul gondoltam.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Gali
Capitá del Barça

2010.05.04. 22:17:52

A Villa üzletbe nem szabad bevonni. Maradnia kell!!!
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:14:13

Rivaldo11 írta:Újabb nagyon fontos találat! Egyértelműen elkapta a fonalat, csak így tovább!
És kellenek is így a végén a góljai. Remélem Sevilla-ban is lehetőséget kap.

Hajrá Kicsi :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.04. 22:13:07

Újabb nagyon fontos találat! Egyértelműen elkapta a fonalat, csak így tovább!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.05.04. 22:08:44

A kicsi megint betalált...Hókuszpókusz tanulhat tőle, hogyan kell kevés idő alatt bebizonyítani hogy helye van a csapatban. Sajna a bosznyáknak sokból sem sikerül...
Ésszerű lenne egy Villa féle center, de Bojant ne cseréljük el! Én sokáig úgy gondoltam, hogy nagy csapatok ellen, ill a BL-ben kevés lesz a fizikuma, de láthatóan sokkal jobb volt vele a játék az Inter ellen is, mint Zlatannal...mert érti hogy mit akarunk járszani. Zlatan talán nyáron beletanul, talán nem...Bojan már benne van...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.05.04. 20:08:19

Multkorában szóba jött a neve.. Semmi pénzért nem adnám el, se kölcsönbe, eladni pedig végleg. Nagy potenciál rejlik benne, ha lehetőséget kap mindig meghálálja, remélem észnél lesznek Pepék, és itt tartják.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Superpippo
Barça B

2010.05.04. 17:51:22

8) Személy szerint Bojan a kedvencem örülnék ha Villa jönne de Bojan ne menjen sehová!Én Bojant játszatnám mert azInter ellen is bebizonyitotta h vérbeli befejező csatár,mert bár gólt nem szerzett (vagyis egy felet)de kevessebbb idő alaatt is helyzetbe tudott kerülni mint Ibra az a szilárd védelem ellen!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.02. 10:49:01

Ticsi 23 írta:17 évesen hatalmas igéretként kezdte első felnőtt szezonját, ami remekül sikerült, és kétséget sem hagyott tehetségéről. Az azt követő szezonban sajnos csap epizódszerepekhez jutott, és nem oskat tudott hozzátenni a játékhoz. Sokan megkérdőjelezték helyét a csapatban. Az idei szezon oylan szempontből jelentett áttörést, hog rendre csereként 10 perceket kapva is képes volt gólokat szerezni, és lendíteni a játékon. Remek játékos válhat belőlőle, bár most se semmi, hogy mikre képes.
Egy Ibra, Villa, Bojan csatárhármas nem akármilyen lehetőségeket jelentene. Főleg Messi és a középpályássorunk támogatásával.(Inkább Keirrison adjuk kölcsön a Valenciának. Nekem Bojanért cserébe nem is kéne Villa.)
Arra kis sansz van hogy Ibrahimovic, Bojan és Villa egyszerre legyenek a Barça tagjai. Érdekes, hogy mennyire biztosnak mondja már mindenki a Villa-transzfert, de én még nem bízom el magam. Az még érdekesebb volt, hogy a Villarreal elleni meccsen a kommentátor Farkas Norbert azt is konkrétan kijelentette, hogy Ibrahimovic már átadólistás és megszabadul majd tőle a csapat. Ez nekem több mint jó hír lenne, de sajnos van olyan érzésem, hogy maradni fog.
Kép
Kép
Kép
barcapowa
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.02. 10:46:27

David Villna ne jojjon es Bojan sehova se menjen!!! jobban kell nekunk Bojan mint Villa. Amugy is most meg nem jobb Bojan,de kesobb jobb lessz mint Villa!!! David Villaval semmi bajom de nekunk szerintem nincs szuksegunk ra,szelsot kell venni es nem kozepcsatart:D
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.02. 10:41:19

Bojan teljesítménye előtt le a kalappal! =D> És nem csak a tegnap miatt. Hónapokon át tűri hogy hogy padozik, amikor pedig beszáll szó nélkül teszi a dolgát. Persze ez egy profitól elvárható, de akkor is nagy kitartás és alázat kell hozzá. Ez sincs meg mindenkiben! (pl:Balotelli)
Nagyon sok lehetőség van még benne. Elvégre még csak 19 éves :shock: és máris olyan higgadt a bejezéseknél, mintha tapasztalt csatár lenne. Pedig még korántsem az. De adok neki 1-2 évet (több játéklehetőség mellett :roll: ) és a világ egyik legjobb támadója lesz!

Csak így tovább, Bojan :!: :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
pistinho
Barça B

2010.05.02. 09:12:48

Azért szerintem nem kellene ennyire isteníteni Bojant. Messze van még Villa-tól és Ibrától is. Kezeljük helyén a tegnapi teljesítményét. Majd meglátjuk hogy a következő meccsen mit fog játszani.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.05.02. 08:55:45

17 évesen hatalmas igéretként kezdte első felnőtt szezonját, ami remekül sikerült, és kétséget sem hagyott tehetségéről. Az azt követő szezonban sajnos csap epizódszerepekhez jutott, és nem oskat tudott hozzátenni a játékhoz. Sokan megkérdőjelezték helyét a csapatban. Az idei szezon oylan szempontből jelentett áttörést, hog rendre csereként 10 perceket kapva is képes volt gólokat szerezni, és lendíteni a játékon. Remek játékos válhat belőlőle, bár most se semmi, hogy mikre képes.
Egy Ibra, Villa, Bojan csatárhármas nem akármilyen lehetőségeket jelentene. Főleg Messi és a középpályássorunk támogatásával.(Inkább Keirrison adjuk kölcsön a Valenciának. Nekem Bojanért cserébe nem is kéne Villa.)
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
menjenIbra
Barça C

2010.05.02. 08:51:17

Barcaboy08 írta:Szeretnék én ilyen megkerülös cseles gólt látni Ibrától....ez a srác ha több lehetőséget kaphatna,megrugnáá a huszonegy góólt abban biztos vagyok..és valószinű, hogy mind ezt hatalmas odaadással,és alázattal tenné...nagyon örülök,hogy Bojan kezdett....sokkal gyorsabb volt a játék,dinamikusabb,pörgösebb.Ő beleillik a Barca gépezetbe...gyors,robbanékony,jól passzol Ibra nem...
Bravó Bojan!!!!!!
És az alázat ott látszott Bojanon tegnap, hogy amikor berúgta a gólt én azt láttam hogy szinte alig mert neki örülni. Pedig nem üres kapuba kellett egy művészi lasztit betennie. Kellett hozzá a kreativitása, a gyorsasága, a labdakezelése, a mozgása, az hogy a védőt megelőzve beálljon elé és kifelé induljon hogy véletlenül sem érje utol, és a higgadt befejezés. egyszóval focizni kellett hozzá, vagyis azt amit Ibra ebben a szezonban nem tud. Olyat ugrottam a góljánál hogy majd szétesett a szék alattam :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.05.02. 08:50:42

Én nem lepődök meg rajta, h ilyen jól játszik, hiszen már Rijkaard alatt bizonyított. Csak kár, h Guardiola főleg a tavalyi szezonban annyit jegelte. Idén vmivel több lehetőséget kap, és rendre meg is hálálja. Remélem végre ezzel már meggyőzi Pepet, és mostantól rendszeresen játszik.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2010.05.02. 08:28:41

Szeretnék én ilyen megkerülös cseles gólt látni Ibrától....ez a srác ha több lehetőséget kaphatna,megrugnáá a huszonegy góólt abban biztos vagyok..és valószinű, hogy mind ezt hatalmas odaadással,és alázattal tenné...nagyon örülök,hogy Bojan kezdett....sokkal gyorsabb volt a játék,dinamikusabb,pörgösebb.Ő beleillik a Barca gépezetbe...gyors,robbanékony,jól passzol Ibra nem...
Bravó Bojan!!!!!!
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.02. 08:26:40

menjenIbra írta:Tegnap nagyon ügyes volt. Volt hogy el-eltűnt mezőnyben, rendre előkerült utána és nagyon jó megoldásokkal vétette észre magát, és a gólja... :shock: fantaszikus volt, és amit csinált igazi profi munka volt. Riválisait megszégyenítően játszott tegnap. Pepnek meg megmutatta, hogy akár kezdő, akár 10perces csere, bele tud avatkozni a meccsbe, és igenis való a Barca csapatába. Nagyon remélem hogy nem követünk el hibát azzal hogy eladjuk.

Annyit változhatna, hogy ne olyan legyen az arca, mintha sírni akarna :D :D
Most már azt mondom,hogy ha tényleg jön Villa akkor NE Ibra legyen az ékpárja hanem Bojan.Sokkal mozgékonyabb,gyorsabb és látszik,hogy van benne motiváció.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
pistinho
Barça B

2010.05.02. 08:24:50

Bojan tegnap tényleg szépen játszott, de kicsit olyan ő nekem mint Higuain, aki fontos meccseken nem tud mit mutatni. Szerintem 1 évre simán kölcsönadhatjuk a Valenciának pláne egy Villa-ért. Ott sokkal többet játszana mint itt. Neki is jobb lenne, mi is jól járnánk.

Ibra: Szinte ugyanazokat az üzeneteket olvasom mint 2 éve. Jött Henry mindenki "Ó de király megnyerjük a ligát". Akárki akármit mond ugyanaz történt Henryval mint most Ibrával. Az első szezon igen halvány volt mind a kettőjük számára. Aztán Titi 08-09 es szezonban másodvirágzását élte. Semmi kétségem afelől hogy jövőre még jobb lesz Ibra is, aki abben az idényben is rúgott már 21 gólt.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.05.02. 08:19:16

Bárhogy alakul is a Villa transzfer, egyvalami biztos, nem szeretném, ha Bojan elmenne!!!
Jól játszott a sárgák ellen, ha maradna, nagyot léphetne előre a fejlődésben, úgy érzem! Csak így tovább "kisgyerek"!!!!! =D> =D> =D>
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
menjenIbra
Barça C

2010.05.02. 08:06:07

Tegnap nagyon ügyes volt. Volt hogy el-eltűnt mezőnyben, rendre előkerült utána és nagyon jó megoldásokkal vétette észre magát, és a gólja... :shock: fantaszikus volt, és amit csinált igazi profi munka volt. Riválisait megszégyenítően játszott tegnap. Pepnek meg megmutatta, hogy akár kezdő, akár 10perces csere, bele tud avatkozni a meccsbe, és igenis való a Barca csapatába. Nagyon remélem hogy nem követünk el hibát azzal hogy eladjuk.

Annyit változhatna, hogy ne olyan legyen az arca, mintha sírni akarna :D :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.02. 07:17:04

Annyira drukkoltam neki és Messinek hogy gólt lőjenek. Szerencsére mindkettőjüknek összejött a gól, Bojan részéről ez nagyon fontos volt. Pep berakta őt a kezdőbe afféle " most mutasd meg mit tudsz és bizonyíts" alapon és ő megmutatta. Ibra meg elbújhat szégyenében, ez a kicsi alig játszott valamit a szezonban de többet mutatott mint a svéd egész évben. Nálam nem kérdés hogy ki kezdjen a hátralévő meccseken, véleményem szerint ha folyamatosan kezdene akkor őszre már klasszis csatár válhatna belőle.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.05.02. 03:38:41

Létfontosságú meccsen kezdett ő és nem a hiper drága hű de igazolásunk, Zlatan. Bár alapvetően nem alapember, de most úgy néz ki, hogy Pep szemét is felnyitotta. :D Remélem így is lesz és egyre többet fog játszani, mert nagyon tehetséges. A mai gólja is. :shocked: Meg nem egyszer adott nagyon jó passzt, egy Xavit megszégyenítő indítása volt Keitának, csak nem tudta rendesen átvenni. A lényeg az, hogy Bojannak maradnia kell, mert megérdemli, nekem már bizonyított. És mivel saját nevelés, ezért van benne egy olyan plusz, amit "külső igazolás" sose lesz képes megszerezni.
Lezárt