Emelem a kezem!Krojf írta:Tegye fel a billentyűzetét az, aki még a rendszerváltás előtt résztvett bármelyik május elsején, mint felvonuló!
Én emelem!!!
Nekünk a balassagyarmati Dózsa György úti Általános Iskola tanulóinak minden egyes alkalommal formagyakorlatot kellett bemutatni a városi párt és állami vezetők szeme láttára!
Legalább 1 hónap intenzív gyakorlás előzte meg a dolgot.
Az egész iskola mozgósítva volt!
Az azóta elhunyt Urbán Árpád tanár úr vezényelte és tanította be mindenkinek.
Nos, kinek milyen élményei vannak még?
K.
Felénk nem szokott esni majáliskor (nem mermiihii írta:Az újabbkori élményem meg az erről a napról,h Majáliskor mindig esik![]()
(Kivétel erősíti a szabályt
)
Emelem!Krojf írta:Tegye fel a billentyűzetét az, aki még a rendszerváltás előtt résztvett bármelyik május elsején, mint felvonuló!
Én emelem!!!
Nekünk a balassagyarmati Dózsa György úti Általános Iskola tanulóinak minden egyes alkalommal formagyakorlatot kellett bemutatni a városi párt és állami vezetők szeme láttára!
K.
Nos, valószínűleg feltenné a kezét édesanyám, nagymamám és nagyapám, mert ők is részt vettek ezekben a "bulikban".Krojf írta:Tegye fel a billentyűzetét az, aki még a rendszerváltás előtt résztvett bármelyik május elsején, mint felvonuló!
Én emelem!!!
K.
Semmi gáz,én még józanul is ezt érzemsalas9 írta:SZERETLEK BARCELONA![]()
![]()
![]()
Azt hioszem becsiccsentettm![]()
Pedig ha megerőltetjük magunkat, akkor egy elegáns ruhadarab is az eszünkbe juthat Rólatok, ami a csongornyakkendő!chonggy írta:csatlakozom...Perrero írta: őszinte részvétem annak aki szintén ezzel az elb.szott névvel él
És a híres tábornok: Prmcsk???MessiFan írta:Boldog névnapot Csongor!
Bakker rám senki sem gondolt szerdánBár biztos kevesen tudják a nevemet. Na mind1 mostmár tudják akik nézik!:D Amúgy nem egy elrontott név még mindig jobb mint a Vujity Tvrtko
Perrero írta:Köszi!
őszinte részvétem annak aki szintén ezzel az elb.szott névvel él