Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez úgy kimaradt ez életemből eddig. Nem is nagyon hallottam róla.barca_bome írta:Püspökladányi vagyok, mit szóltok a jézus jelenéshez?![]()
Az egész város ezen röhög, akinek van egy kis esze, hiszen a tv-ben arról beszélnek a hiradósok, hogy több ezren zarándokolnak ide, pedig a kutya se jön ide, csak a sok "roma" megy ki oda imádkozni, aki ott lakik a közelben!
Kezdek egyébként elgondolkodni, hogy itt az oldalon a tartózkodási helynél vállalható-e a Püspökladány, mert vérciki!
ezen ne csodálkozz, ha valamelyik paraszt egy kört vágna a búzatáblájába még a CNN is kijönne 8-10 kamerával h itt bizony ufók jártak az éjjel, 2 nap mulva meg kiderülne, hogy 10 embert el is raboltak akik azóta ufokatonaként dolgoznakbarca_bome írta:Püspökladányi vagyok, mit szóltok a jézus jelenéshez?![]()
Az egész város ezen röhög, akinek van egy kis esze, hiszen a tv-ben arról beszélnek a hiradósok, hogy több ezren zarándokolnak ide, pedig a kutya se jön ide, csak a sok "roma" megy ki oda imádkozni, aki ott lakik a közelben!![]()
![]()
az DERÉK xD háháXD minny várj elindulok oda zarándokolni:D nem vársz meg hátha tucc vmi jó kocsmát ott jól berugunk és akkor látjuk majd jézustXDbarca_bome írta:Püspökladányi vagyok, mit szóltok a jézus jelenéshez?![]()
Az egész város ezen röhög, akinek van egy kis esze, hiszen a tv-ben arról beszélnek a hiradósok, hogy több ezren zarándokolnak ide, pedig a kutya se jön ide, csak a sok "roma" megy ki oda imádkozni, aki ott lakik a közelben!![]()
![]()
Hát azért a sport1 statisztikusát nehéz alulmúlni, annál nincs rosszabb, mint amikor az 1978as bajnokság pontátlagait mondja v amikor elmondja h az összes pályán lévő játékos közül ki hány gólt lőtt, amikor ugynaez a meccs vt 2001benmadmushroom írta:
A digisportnál nincsen alacsonyabb színvonalú sporttv az európai kínálaton, én valahogy nem örülnék ennyire ennek. Előbb megnézek egy meccset spanyol kommentárral minthogy az ottani hozzá nem értőket hallgassam.
Neten követtem az eseményeket,így kábé feltérképeztem,h mire számíthatok.Örülök neki,h nagyban tudom majd nézni a meccseket,futamokat,függetlenül attól,h milyenek a szpíkerek.Ezektől megtanultam függetleníteni a hallásomat,így nem fog sok gondot jelenteni.madmushroom írta:
A digisportnál nincsen alacsonyabb színvonalú sporttv az európai kínálaton, én valahogy nem örülnék ennyire ennek. Előbb megnézek egy meccset spanyol kommentárral minthogy az ottani hozzá nem értőket hallgassam.
A digisportnál nincsen alacsonyabb színvonalú sporttv az európai kínálaton, én valahogy nem örülnék ennyire ennek. Előbb megnézek egy meccset spanyol kommentárral minthogy az ottani hozzá nem értőket hallgassam.miihii írta:Jáájj,de jó!!!
Az előbb voltam boltban,és visszafelé jövet bekukkantottam a posatládámba.Találtam egy levelet a net+tv szolgáltatómtól (Infrasat kft.).Azt írják,h május 1-től átveszi a szolgáltatót a Digi2 hónapos felmondási idő van,ezen belül kell/lehet újrakötni a szerződést az új szolgáltatóval.
Véletlenül az ölembe hull a Digi és vele a Digisport![]()
Egész jó csomagokat kínálnak,így hétfőn megyek is be hozzájuk rendezni az ügyeket.
Ezt a mákot
Abszolút megéri használtat venni, nekem is egy használt Gilera Stalkerem van.socio66 írta:Nyáron tervezek venni egy robogót,ahogy nézegettem újonnan kicsit drága(persze nem a Kymco-szintre gondoltam),az érdekelne hogy érdemes használtan venni?
Mert magamból is kiindulva,gondolom a legtöbben széthajtják, pörgetik állandóan ezeket a motorokat,nem tudom,milyen állapotban lehetnek ilyen körülmények között 2-3-4 évesen ezek a gépek.
Szerintetek?
socio66 írta:Nyáron tervezek venni egy robogót,ahogy nézegettem újonnan kicsit drága(persze nem a Kymco-szintre gondoltam),az érdekelne hogy érdemes használtan venni?
Mert magamból is kiindulva,gondolom a legtöbben széthajtják, pörgetik állandóan ezeket a motorokat,nem tudom,milyen állapotban lehetnek ilyen körülmények között 2-3-4 évesen ezek a gépek.
Szerintetek?
Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de a jómúltkor én linkeltem ezt / a linket a hosszúsága miatt rövidítettem /lui1698 írta:Valaki egyszer linkelt egy oldalt ahol csomó Barca-s tetkó volt.
Nem tudná valaki újra betenni?
lőttem, egyetFecooo írta: akkor lehet, h láttalak
én pinyóztam, aztán délután őzpörit ettem az ájszek jóvoltából(voltam tag, így könnyen kajához jutottam
)
lőttél gólt a zseniális kockalabdával?
Game90 írta:Roberto Donadoni.Sanama írta:Ő ki ha megkérdezhetem?
jaja, ex olasz szöv kap többek között, azt hiszem. nem is oly rég vezette őket. őt váltja Lippi, aki már volt ugye szöv kap,pont Donadoni előtt. Ozsi
akkor lehet, h láttalakForcabarca8 írta:igazi off, mára: (based on a tru story![]()
)
hullafáradtan (ájtkás sportnapi foci után) hazafelé vonatazva elaludtam. felébredek, látom le kellene szállni! kapkodás, majd épphogy leértem. majd csekkolom: pénztárca: ok, kulcs: ok, telefon: nanee! kiesehetett a zsebemből. szólok a mávosoknak, ők az ellenőrnek, de nem talál semmit. majd mázli, tesóm pesti, így amikor befut a nyugatiba tesóm átnézi. eltelt másfél óra, csörgettem, már lemondtam róla. erre felhív tesóm: MEGVAN!!! röhögve meséli, h úgy kereste a telefont, h megcsörgette, és a hang alapján találta meg. a csengőhangom: bl himnusz![]()
![]()
pont ma, pont ez a zene. nem hiszek a véletlenben...
Roberto Donadoni.Sanama írta:Ő ki ha megkérdezhetem?
Nagyon is jó lett, nekem nagyon tetszik!FtcSikiHun írta:Egy hete mindenki verseket ír
Így hát a türelmetlenség velem sem bír
Írok én is egy verset
Remélem a többiek le nem csesznek
E vers szóljon a szerdai meccsről
S aki Barca drukker, az tudja belülről
Hogy mit jelent ez az elődöntő
Mely megnyerésével irány a döntő
Az odavágó meccsen csúnyán kikaptunk
Ami miatt már majdnem sírtunk
De dobogott bennünk még a Barca lélek
S szerdán együtt kiáltjuk: Inter véged
Mikor kiütjük az Intert mindenki meglátja
Hogy aki nem hitt a győzelembe, az feledés már mára
Akkor lesz majd jó Barca drukkerek lenni
A kocsmákban a söröket rakat számra venni
A döntőre szépen Madridba utazunk
Mindenki, hisz mi összetartozunk
A Barca szurkolók nagy kört alkotnak
Mikor a fiúk nyakába aranyat adogatnak
Puyol bácsi a serleget magasra emeli
A kék-piros lufi az eget ellepi
Mindenki részegen fekszik a kövön
Soha nem volt még ekkora történelmi öröm
Hát ez nem lett a legjobb![]()
nem rossz az se, de azt sűrűbben is szoktam látni miután lelőttek, hogy változik. Megoldás: deagle volt a kezembe azt hisszem mikor 1golyós HS-t lőttem, de az van kiírva hogy flashbangel öltem, mikor az csak vakít nem sebez, de nekem sikerült vele ölnibowlinggolyo írta:Az h lio halott és 45 élete van mégis?:Dkennyke04 írta:nem rég lőttem a képet, hol a hiba?![]()
http://kepfeltoltes.hu/100421/cs__lol_x ... es.hu_.jpg
Az h lio halott és 45 élete van mégis?:Dkennyke04 írta:nem rég lőttem a képet, hol a hiba?![]()
http://kepfeltoltes.hu/100421/cs__lol_x ... es.hu_.jpg