Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban én is biztos vagyok,hogy még nem adjuk el...sajnos.A nyáron játékosaink túlnyomó többsége a VB-n lesz,csak Ibra nem,így nem hinném,hogy össze tudna hangolódni a csapattal...maximum Pintoval meg Valdessel...ab1daL írta:Most itt tényleg komolyan gondolják páran hogy a Barcelona történelmének legnagyobb összegért szerződtetett játékosát egy év után eladjuk, főleg úgy hogy azért lőtt pár gólt? Nonszensz. Remélem a nyáron(mivel vb-re nem megy Ibra) jobban összetud majd hangolódni a csapat tagjaival, és Eto'o szintű magasságokba tud majd emelkedni, vagy tovább. Szombaton mindenesetre lőhetne már egy mesterhármast; egyiket szépen sarokkal berakhatná a kaupba, másodikat egy bomba szabadrúgásból, harmadikat meg fejjel.
és az,h már nem tudott ott érvényesülni, kinek a hibája? ebből pláne nem gondolnám azt,h ami ment tavasszal,és egy nyár alatt "elfelejtődött", akkor amit sohase játszott a Barcában az jobban menne...Henry elérte tavaly amit akart, és visszasüllyedt oda,ahonnan végre kilábalt egy fél év erejéig.Fecooo írta:Ozsi! én nem Zlatan nyakába varrom a Titi-ügyet...
a gond ott kezdődött, (és ezt is leírtam a korábbiakban...) h volt egy viszonylag jó évada tavaly szélsőként...
bemásolom neked mindjárt, h mit írtam ezután, mert pontosan nem emléxem
"tavaly volt egy nagyon jó szezonja szélsőként, idén azonban már nem tudott ott érvényesülni, Pep-nek észre kellett volna vennie ezt időben, és visszaállítani centerbe... egy folyamatosan játszó Titi (rotálva a svéddel...) a rutinjával rengeteget jelentett volna a szezon végén..."
Ehez én annyit tennék hozzá, hogy Pedro kiszorította! Köszönjük meg neki a tavalyi évet, lefött a kávéja...Az arsenalos Henryt csak néha-néha láthattuk akkor is rövid időre...Fecooo írta:" Zlatan beépítése az ő leépítését vonta magával..." (mmint Titinek...)
csak erre reagálok,mert ezzel aztán végleg nem értek egyet...Fecooo írta: ma délelőtt összehoztam egy hosszabb szösszenetet magáról a keretünkről, amiben a Titi-Zlatan dologról a következőt írtam:
" Zlatan beépítése az ő leépítését vonta magával..." (mmint Titinek...)
Egyértelmű, Piqué is legalább annyira ludas volt, mint Ibrahimovic.ronaldinho89 írta:Jézusom amiket itt olvasok! Agyrém. Olvassátok vissza a saját írásaitokat( tisztelet a kivételnek) Az egyik fikázza, a másik Messit fikázza hogy miért nem őt kell fikázni mikor Ibrát hurrogják. Azta, igazi vérbeli drukkoló. Tegnap kiesett a CSAPATUNK, és a CSAPAT hibája. Nem Ibrahimovic-é és nem Messi-é.
Itt a pont szerintem. Én pedig simán hiszem, hogy jobb lesz jövőre(már csak a stat. miatt is)Azért sztem Ibrának nehezebb dolga van a beilleszkedéssel, mint anno Etoonak. Akkoriban épült egy teljesen új csapat, amely sikerre volt éhes Ronaldinhoval az élen. Etoonak ebbe a közegbe érkezett, mikor nagyon ment a csapatnak. Ibra pedig már egy kész csapatba érkezett, szóval neki kellett alkalmazkodnia. + ez a csapat nem az, amely 5 sikertelen év után akart újra nyerni vmit, hanem vmennyi sorozat címvédője. Szóval nemmind1.