Kluivertinho írta:Lehet itt férgezni Mourinhot meg mindenféle gúnyneveket aggatni rá, ettől függetlenül a legjobb edzők közé tartozik, sokkal előrébb tart, mint Pep. Később senki nem fogja azt nézni, hogyan jutott az Inter a döntőbe, csak azt, hogy odajutott. Nem a legszimpatikusabb edző, van arca nem is kicsi, de nem jogtalanul. BL-t nyert a Portoval, ami azért valljuk be, nem kis teljesítmény, az Interrel - ha jól tudom - még nem is, vagy csak régóta nem kapott ki hazai pályán, és a cselzinél is ő rakta le az alapokat. Nagy stratéga, engem Napóleonra emlékeztet. Hozzáteszem, hogy én sem kedvelem a portugált, de amit el kell ismerni, azt el kell ismerni. Jó lesz, ha megbarátkoztok vele, mert még 15-20 évig tuti ott fog ülni 1-1 csapat kispadján, lehet, hogy majd még a miénken is.
A BL győztes kilétét meg lehet találgatni, az Inter az esélyesebb, és jómagam is inkább nekik drukkolnék, mert akkor elmondhatjuk, hogy minket is csak a későbbi győztes tudott megállítani.
Teljesen mind1 ki mekkora sztárnak tartja ezt a portugált,én nem pisilek tőle véreset,ahogy eddig sem tettem.
Amúgy meg ha visszaolvasol,láthatod,hogy elismerem őt,csak nem tartom a világ legjobb edzőjének,elismerem a bl címét is,adott körülmények között!!!!!!
Ahogy én látom,ő eredményeket hozott mindenhová,meg komoly szürkeséget játékban!
Mitől kivételes,mitől No1? Főként a nagy pofájától,meg az idegesítő stílusátől... Ez az amiben a legjobb.
Persze ott a lehetőség,lehet Ő a No1,de most nem az!
Tudod ki az?
Kurban Berdijev!
Ő itthon győzött le minket,és nem inter kerettel,úgyhogy azonnal lecserélni rá Pep-et....

Haggyuk már.....
Hidd el nem abban hiszek hogy ha nagyon csúnyát írok akkor az idő visszafordul,és mi mégsem estünk ki,csak azt mondom ami szerintem tény,az pedig az hogy ez így nincs jól!
Semmilyen szempontból!
Továbbmegyek,szerintem a 2. legjobb csapat momentán a Madrid,ha ők legyőznek abban van realitás,ebben nincs.