Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lett volna logikus döntés. Ha Villa jött volna Eto'o nem megy mert nem tud ha marad akkor kötelező a szerződéshosszabítás vele mivel egy év volt hátra már csak. Lett volna Henry-nk, Eto'o,Villa. Semmi értelme nem lett volna Villa ide hozatalának (persze Henry idei produkcióját elnézve igen is lett volna) de ő meg pont tavasz végére kezdett hasonlítani az igazi Henry-ra , egyszerűen feleslegesnek tűnt idehozni Villa-t Eto'o mellé.Ronaldinho&Barca írta: Hogy lett reláció rá, gyorsan eladta a klub plusz fizettünk Zlatanért még egy jókorát. De kérdem én, ha nem volt igazi játékos a helyére, miért kellett Zlatant idehozni? Amikor ahogy Fecooo is fogalmazott pár milliót hozzá lehetett volna dobni Villa árához, és így lett volna két dinamikus gyors csatár a csapatban, hasonló kvalitásokkal, Villa személyében pedig nem zsákbamacska érkezett volna.. Túlozva akár Csiga árát is, ami kegyetlen nagy kidobott pénz volt, persze ki sejthette volna, hogy hála az égnek Gabi ilyen formában tér vissza, de akkor is. Viszont nem értem, miért kellett ennyire eladni, amikor most lehet látni, mennyire bele illett a játékba a kameruni, és mennyire hiányzik előröl az a játék amit ő tudott.
Béke
Sajnos a foci nemcsak a fociról szól. (Kissé esetlenül hangzik, de igaznak tartom).Ronaldinho&Barca írta:Viszont azt még mindig fent tartom, hogy el lett üldözve és a klub nagyon hamar túl akart tenni rajta. Lehet azért mert túl magas fizetést akart, vagy éppen azért, mert ő nem volt egy olyan név a piacon, vagy mondhatni sztár akit mindig minden csapattal szóba hoztak. ...Viszont nem értem, miért kellett ennyire eladni, amikor most lehet látni, mennyire bele illett a játékba a kameruni, és mennyire hiányzik előröl az a játék amit ő tudott.
Óriási kép!Sanama írta:/04/partits/fcb-inter/2010-04-28_PARTIDO_10.JPG[/img]
Ez meghatottSanama írta:....
a döntőben a bm-nek szorítok, de remélem Samu gólt fog lőniSamuel Eto'o írta: A világ legjobb csapata ellen jutottunk tovább. Két meccs alatt nem mindig a jobb győz. Néhány pillanatban, például amikor a Barca himnuszát énekelték a szurkolók, furcsa érzés fogott el, mivel több éven keresztül játszottam itt. Nagyon nehéz meccs volt, sohasem akart véget érni. Tudtuk, hogy mit kell tenni egy olyan nagyszerű csapat legyőzéséhez, mint a Barcelona.
Jól helyezkedik, nagyon gyors, jól lép oda a letámadásainál. Tényleg sokat segít nekik.Fecooo írta:tudom, h ma nem az ő játékát kéne elemezni, de sztem ő a kulcs az Inter támadójátékában Sneijder mellett... egyszerűen zseniális az összjátékban, akár egy igazi szélső...
Ez biztos hogy téves? Mert elég logikusnak tűnt az amit mond elvégre a Barca-nak gondolom elég jó ügyvédei vannak ahhoz hogy valóban megtalálták ezt a kiskaput, ugyanis ha jól értettem itt csupán arról van szó .hogy Samu öt évre írt alá az Interhez, de ebben az évben papíron kölcsönben van ott így kikerülve azt hogy ki kelljen fizetni azt a pár millió eurót ami Samunak jár a vételárából amennyiben az élő szerződése alatt eladják-> idén "kölcsönben" van jövőre már ténylegesen az Inter játékosa még négy évigianni írta: ok csak hát gondoltam ha Méhes osztja meg velünk a hírt van benne valami de ez nekem büdös.
ok csak hát gondoltam ha Méhes osztja meg velünk a hírt van benne valami de ez nekem büdös.kanty írta:Nem maradtál le semmiről. Ez is egy "kommentátori aranyköpés". Az info téves.gianni írta:A fiorentina-inter meccsen halottam a kommentátortól,hogy samu papíron csak kölcsönben szerepel az internél,erről csak én maradtam le vagy ez nem is igaz?
Nem maradtál le semmiről. Ez is egy "kommentátori aranyköpés". Az info téves.gianni írta:A fiorentina-inter meccsen halottam a kommentátortól,hogy samu papíron csak kölcsönben szerepel az internél,erről csak én maradtam le vagy ez nem is igaz?
Az igen, szép kis gólok. Ezen a meccsen kijött neki a lépés. Bár Milan-os vagyok, de szép volt Eto'okurdt írta:És mind a kettő zseniális.Lionel85 írta:Eto'o beleleündült, két gól eddig a Livorno ellen!
És mind a kettő zseniális.Lionel85 írta:Eto'o beleleündült, két gól eddig a Livorno ellen!
http://www.youtube.com/watch?v=kcAWb24q4RgLionel85 írta:Eto'o beleleündült, két gól eddig a Livorno ellen!
nem volt Milito így végre ott játszhatott ahol a legjobbozsimiki írta:grt hozzá, neki is bőven van hova előrelépni,azt hiszem ez nem vitás.Lionel85 írta:Eto'o beleleündült, két gól eddig a Livorno ellen!