Rivaldo11 írta:Lósz.rt döngölt itt földbe murinnyó...nem volt rá szükség. Nézzük mit is csinált: Megszállta a térfelüket 10 rengeteget futó, fegyelmezett játékossal, kb 40 méterre szűkítette le a játékot. Ennyi. a többi meg a mi fásultságunkon múlt. Semmiféle zseniális taktika nem volt itt. Ha pörgünk, találhatott volna ki akármit.
nem hiszem, hogy szidni lehetne Mourinhót, mármint nem az emberi kvalitásai miatt, mert azért megérdemli, hanem edzőként.
nézd meg az első meccset (na jó, ne nézd meg újra, kínzás), Motta 30 cm-nél távolabb nem ment Messitől. Cambiasso fogta Xavit. ketten együtt nem tudtak semmit csinálni, mivel Messi alapvetően nem szélsőt játszott, így Motta és a betömörülő Inter-védők őt is le tudták szedni.
na most ehhez képest jött a második meccs. ilyenkor mindenki azt várta volna, hogy Guardiola meglép valami váratlant; vagy legalábbis visszarakja Messit a szélre, mert ott egész egyszerűen több helye van, de nem így történt, ahogy én láttam, középen szerencsétlenkedett ma is, tehát mit tett Mourinho? alkalmazta azt a taktikát, ami már egyszer bejött ellene. hogy emberhátrányban is, az külön szégyen a csapatnak, majd nézzétek meg, holnap tele lesz a sajtó azzal, hogy Mourinho elmondja, hogy az ő csapatát hátráltatták a bírók (!), és hogy még így is milyen hősiesen helyt álltak. szerintem itt nem is az volt, hogy valami iszonyat váratlant húzott José, hanem hogy mindent kivédett és felülmúlt, amit Guardiolától várhatott.