Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Javítanám isten itt javitotta a hibáját,azaz most vette el amit tavaly adott!barcelonaforever írta:Hogy is van a mondásunk?? Amit Istenke elvesz azt vissza is adja!! most elvette jövőre a Miénk lesz!!!:)
Drogba92 írta:Hát látom ti is álomvilágban éltek...
A ti elgondolásaitok szerint mindenki bunkerfocit játszik...csak ti nem tii a nagy barcások,de tudjátok mit inkább játszón egy csapat bunkerfocit mint bíró seggeket nyaljon...
Nem mondtam, egy szóval sem, hogy nem mi rontottuk el. A Barcelona a felelős a kiesésért, de attól még az, amit az Inter ma csinált, egyszerűen undorító volt. Hiába csinálta jól, de akkor is az volt...Léfe írta:Még annyit, hogy soha nem az elenfelet kell szidni-Őket meg kell verni.
Elnézést de az ellenfél a taktikáját maga választja ki. Még, hogy undorito csapat, mert nem akart támadni. Még jó, hogy valaki nem kéri számon tőlük, hogy nem rugtak öngolt. Ezt a mi csapatunk cseszte el, mert nem tette magát ugy oda ahogy elvárható lett volna-Messivel az élen. Nem is tudom mit játszott.

Ugyanez én is hallgathatom, de a Reálos gyökereket majd kapásból oltom, annak örülnek amit ők képtelenek megtenni elverni, mit elverni még döntetlen játszani sem képesek a Barcavalsalas9 írta:Ez van. El kell viselni, ha nehéz is. Ne csak akkor legyünk szurkolók, ha brillirozunk, hanem akkor is ha nem nyerünk. Fel a fejjel! A bajnoki cím meglehetbottlikakos írta:Holnap meg majd halgathatom a hülye osztálytársaim cikizéseit![]()
![]()
![]()
Hajrá Barcelona

Ez van. El kell viselni, ha nehéz is. Ne csak akkor legyünk szurkolók, ha brillirozunk, hanem akkor is ha nem nyerünk. Fel a fejjel! A bajnoki cím meglehetbottlikakos írta:Holnap meg majd halgathatom a hülye osztálytársaim cikizéseit![]()
![]()