Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drogba92 írta:Hát látom ti is álomvilágban éltek...
A ti elgondolásaitok szerint mindenki bunkerfocit játszik...csak ti nem tii a nagy barcások,de tudjátok mit inkább játszón egy csapat bunkerfocit mint bíró seggeket nyaljon...
Nem mondtam, egy szóval sem, hogy nem mi rontottuk el. A Barcelona a felelős a kiesésért, de attól még az, amit az Inter ma csinált, egyszerűen undorító volt. Hiába csinálta jól, de akkor is az volt...Léfe írta:Még annyit, hogy soha nem az elenfelet kell szidni-Őket meg kell verni.
Elnézést de az ellenfél a taktikáját maga választja ki. Még, hogy undorito csapat, mert nem akart támadni. Még jó, hogy valaki nem kéri számon tőlük, hogy nem rugtak öngolt. Ezt a mi csapatunk cseszte el, mert nem tette magát ugy oda ahogy elvárható lett volna-Messivel az élen. Nem is tudom mit játszott.
Ugyanez én is hallgathatom, de a Reálos gyökereket majd kapásból oltom, annak örülnek amit ők képtelenek megtenni elverni, mit elverni még döntetlen játszani sem képesek a Barcavalsalas9 írta:Ez van. El kell viselni, ha nehéz is. Ne csak akkor legyünk szurkolók, ha brillirozunk, hanem akkor is ha nem nyerünk. Fel a fejjel! A bajnoki cím meglehetbottlikakos írta:Holnap meg majd halgathatom a hülye osztálytársaim cikizéseit![]()
![]()
![]()
Hajrá Barcelona
Ez van. El kell viselni, ha nehéz is. Ne csak akkor legyünk szurkolók, ha brillirozunk, hanem akkor is ha nem nyerünk. Fel a fejjel! A bajnoki cím meglehetbottlikakos írta:Holnap meg majd halgathatom a hülye osztálytársaim cikizéseit![]()
![]()
Ennyi. Keita és Sergiben messze nincs annyi kreativitás. Álom lenne ha Fabregast megfognánk a nyáron, de ahogy olvastam emelték egy csöppet a fizuját, ha eljönne, nagy szíve lenne. Nem tudom meg tudjuk e fogni, de égető lenne.Messa írta: Más: Rohadtul kell Fabregas. Ez van, ha Iniesta nincs. Nem szeretném még egy idényben ennyiszer Keitát látni a kezdőben. Nincs vele bajom, mert majdnemhogy bírom a csávót, de ide ez édeskevés.
Egyébként mostmár abban 100%-ig biztos vagyok, hogy meglesz a bajnokság.
Semmin nem kell gondolkodni, csak azt lásd amit nézel, e azt amit szeretnél,---még ha könnyezel is-------------sjay írta:Kérlek a hozzáértésed, és a rettentő IQ szinted ne itt firtasd!interlagos írta:a bírót nem lehet okolni, gólokat kell lőni,a kiállítás dúrva,a gól lesről mit akartak még? 8 embert? ha nem megy akkor nem megy
Talán fekete fehérben nézted, vagy vak vagy? Vagy talán Muntari a Barca játékosa?
Gondolkodj el ezen egy kicsit!