tudjátok mi várható nyáron egyébként?
remélem emlékeztek, h Pep mindenható szeretne lenni az igazolásoknál, kb teljhatalmat akar, ha jól emlékszem...(~menedzser) sztem ez hiba lenne az új elnökségtől, azonban mi van, ha ettől besértődik és lemond... (ugyanis a makacssága miatt tartunk ott, ahol...)
a tavalyi csapat még Frenkie-hatásaival verte agyon a világot, Frenkie volt az, aki felépítette Messit(úgy kezelte, mint a fiát...), ő volt az, aki újra megmutatta, mi a NAGYBETŰS FOCI! Pep átvette ezt az örökséget, kitakarította a gazt (kicsit durva kifejezés, elnézést érte

), és feltüzelte a játékosokat, kihozta belőlük a maximumot! idén úgy gondolta, h változtat, ugyanis változtatás nélkül a sikert fenntartani lehetetlen... a probléma ott kezdődött, h teljesen át akarta formálni a csapatot, ezt azért butaság volt sztem...
zsulter leírta a lényegi dolgokat, ezért nem ismétlem meg... az a bajom vele, h annyira csökönyös és makacs, h a csapat érdekei elé helyezi a sajátját: "én akkor is megmutatom, h jól gondolom"
erre van egy hasonlat: " még ha beledöglenek is, én akkor is segítek rajtuk!"
nagy ember az, ki elismeri, ha hibázik... ezt Capello megtette anno Becks-szel, Pep-nek ugyanez egyelőre nem akaródzik...
tisztelem, becsülöm, de erre az évre sok volt belőle... nyerjük meg a bajnokságot, aztán ősszel térjünk vissza ahhoz a rendszerhez, ami a Barca sajátja!
szeretném, ha levetkőzné a makacsságát, a diszkrimináló hozzáállását a játékosokhoz, szeretném, ha megtanulna PROFI LENNI! az eredményei ellenére Josep Guardiola messze nem az még...
szerk: bocs a sok "sztem"-ért