Gratulálok az internek!
Ezen túl még annyit, hogy igazán nem tudom, hogy minek/mihez gratulálok: az elmúlt években számos olasz csapat keserítette már meg ezzel a stílussal az életemet. Soha nem értettem, hogy mit lehet a sokak által bunkerfocinak nevezett valamit szeretni, de ez van, ellenünk működött.
A bírókkal sem igazán érdemes foglalkozni, talán annyit, hogy ennek az internek ez a barca nem tudott ma két gólt lőni (vagy ott még egyet), és a tartás végett hiányzott Puyol...tehát a les gólt, és a véleményes ottani kiállítást én személy szerint úgy ítélem meg, hogy bizony többet számított, mint a mai emberelőnyünk!
DE!
Nagyon sok hibánkra is rávilágított ez a két meccs: leginkább arra, hogy van olyan edző, és lehet olyan csapat aki nagyon is tudja "olvasni" a játékunkat, elég két - három mérkőzés, és így járunk.
Aztán arra is, hogy melyik csapatrészen kell csiszolni...nem igaznán okolnék sekit, mert szerintem a stíluson kell alakítani: a hasonló focit játszó csapatok ellen nem is ment -látványosan- az idén.
Végül azt nem kellene elfelejteni, hogy nem egy le nem játszott madridi döntő miatt lett legendás ez a klub..........bár az biztos, hogy jobban aludtam volna.
Azt gondolom, hogy mi jövőre is ott leszünk a végén, a mai ellenfél meg......hááááááát .... véleményes!