Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajna ezekkel egyet kell értenem.Sanama írta:Így van, ezen van a hangsúly....Danka00792 írta:Hát nem hagyták ott a bőrüket....
Nem mondogatni kellett volna,hogy otthagyják,hanem csinálni....
Zlatan,Keita,Alves = 0-0-0
Pique-n látszott kb. ,hogy Ő igenis ott akarná hagyni a bőrét és megtenne mindent. A többieken nem!
Semmi extra nem volt a hozzáállásbna csapat szinten, szerintem.
Gratula az Internek 2meccsen jobbak voltak...
ez itt megfogott..Guardiola nem csatár volt!mvik írta:Guardiola egy rutinos csatár
Hazai meccsen három csatár? Emlékszel? Senki sem számitott rá, be is jött neki.....pfffMűgirnyó mit húzott,ami olyan hűű de nagy dolog volt?felküldött 11 embert,hogy álljanak be két sorba a 16uk elé.
Az Inter szurkolókhoz ment ünnepelni, JézusomKiälni 90 ezer ember ele,es istennek titulälni magät..
inkább azt mondanám, hogy amit mi játszunk, az ellen igazából nincs ellenszer. Ám elég egy kis tompaság, azonnal megfojtják a játékunkat. Mivel amikor megy, ütünk mindenkit, ezért nincs ok változtatni, a játékunk nyitott könyv. Ha nincs frissesség, mozgékonyság, akkor még egy Pochettino is ki tud találni valamit, ami eredményes.menczel írta:kiesett a FOCI, nyert az antifoci.:(
Miért nem tudunk beivelni egy normálisat? és miért kell levinni Ibrát aki tudna fejelni? ilyen bunker ellen vagy átlövés kell vagy beivelés. lőni nem tudnak aközéppályásaink, igy ivelni kéne, Alves egyszerűen nyomorék beadásoknál.
ÉS MESSI MIÉRT NEM A SZÉLEN JÁTSZIK??? Egyszer tudott beindulni akkor is szélről vezette középről.
ezek a [auto_cenzúra] kommentátorok meg azt mondják nem jogos a piros. csakhogy minimum sárgás odaütés volt. és mottának már volt egy.
Ezt miért mondodSanama írta:Gratula az Internek 2meccsen jobbak voltak...
IvánC írta: Az ilyen meccsen az edzőnek kell nagyot húzni. Pepnek szorult helyzetekben elég hülye döntései vannak.
Nagy edzők BL-döntője lesz.
Ez egy véleményes szituáció, érintette a kezét, ami szabály az szabály, de tény, hogy a keze testhez volt szorítva, nem kapálódzott. Nagyon éles szemű volt a bíró (vagy a partjelző), de ilyen erőlvel Alvés eltolásáért is adhatott volna tizit Mr. Sasszem. De nem ezen múlt. Azon múlt, hogy későn jött az első gól.sjay írta:Én is tartom magam, de a TV-t azért majdnem lerúgtam a helyéről , mert idegesített a sok barom "Földönmaradok mert ilyen bu*i vagyok" hozzáállása!Lionel85 írta:...
A bíró egyébként mit nézett kéznek? Tisztán látszott hogy Yaya keze nem befolyásolta a labda útját , mert az amúgy is a felső testére pattant volna!
Maximálisan egyet értek!!!!IvánC írta:Szerintem nézd más szemszögből. A Barca szinte mindig ugyanezt játssza, a csapatok többsége ellen ez elég is.Semmi extra nem volt a hozzáállásbna csapat szinten, szerintem.
Az ilyen meccsen az edzőnek kell nagyot húzni. Pepnek szorult helyzetekben elég hülye döntései vannak.
Nagy edzők BL-döntője lesz.