Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Józsika se ilyedős típus ugy nézz ki. Visszont ez a védelem nagyon erős és stabil nem lessz kőnnyű :/ De ugy nem is lenne értelmecsdewl írta:Internazionale (4-2-1-3): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Walter Samuel, Zanetti; Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto'o, Milito, Pandev.

Szvsz jó ez 3-4-3, gondolom ha Alves előrébb lép, yaya viszább egy sorral. Egy a lényeg. Győzni kell, meg kell mutatni, hogy mire képes ez a Barcelona. A történelem egyik legjobb Barcája.chonggy írta:ha 3-4-3-ban játszunk,akkor szerintem Yaya és Alves helyet cserélnek...volt már példa h Alves feljebb játszott,és Touré is játszott lejjebb...gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
A SPORT.ES HATÁROZOTTAN 3-4-3-AT ÍR!!! TEHÁT A VÉDELEM: ALVES-PIQUÉ-MILITO
alves-gerard-gaby - yaya-keita-busi-xavi - pedro-ibra-messi
nekem ez a logikus,mert Alves úgysem birja majd ki,hogy menjen előre...
ha 3-4-3-ban játszunk,akkor szerintem Yaya és Alves helyet cserélnek...és szélesebben játszunk..volt már példa h Alves feljebb játszott,és Touré is játszott lejjebb...gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:

Huhú. Nagyon jó lenne. Igazából tényleg nincs szükség 4 védőre, mert az Inter úgysem fog támadni. Csak az a furcsa, hogy Alves a 3.védő... ami szintén nem sokszor működhet a felfutásaival együtt - akkor gyakorlatilag csak 2 védő maradna.gekkodan írta:A SPORT.ES HATÁROZOTTAN 3-4-3-AT ÍR!!! TEHÁT A VÉDELEM: ALVES-PIQUÉ-MILITO
S.Agüero írta:Valdés, Alves, Milito, Piqué, Abidal, Xavi, Touré, Keita, Messi, Pedro e Ibrahimovic.
Mundo ezt írja.
Tejószagúatyaúristen!!!gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:

[/quote]Sanama írta:Előző hsz-emhez lényeges:

Ja így már értem !gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges:
csak én veszem ezt annak, h ez egy próbálkozás, h Keita is pályára kerülhessen?gekkodan írta:Előző hsz-emhez lényeges: