Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezzel vitatkoznék.Nem 2 meccs alapján adják az Aranylabdát hanem egy naptári futballszezon alapján.Ráadásul ugye most 29 gólos 58 pontja van az Aranycipő-versenyben és ha a VB-n is a hátán fogja vinni a csapatot senkit sem fog érdekelni,hogy milyen rosszul játszott Messi.barcafan0911 írta:Messi most inthetett búcsút az aranylabdának. Csak remélni tudom hogy helyette nem olyan nyomoroncok fogják megkapni mint Olic, Sneider vagy Robben. Inkább kerüljön ki valaki a vb-ről.
De már így is több gólt lőtt mint tavaly.barcafan0911 írta:Engem ez zavar a legjobban, tényleg látni a meccseken hogy távolabb helyezkedik a kaputól. Sok támadásnál inkább irányító szerepe volt mióta középen játszik. Már nagyon hiányolom őt a szélről. Remélem jövőre Pep visszarakja őt oda és nem variál megint a felálláson.Középen annyival van másabb szerepe, hogy valamivel távolabb van a kaputól
Engem ez zavar a legjobban, tényleg látni a meccseken hogy távolabb helyezkedik a kaputól. Sok támadásnál inkább irányító szerepe volt mióta középen játszik. Már nagyon hiányolom őt a szélről. Remélem jövőre Pep visszarakja őt oda és nem variál megint a felálláson.Középen annyival van másabb szerepe, hogy valamivel távolabb van a kaputól

Ezzel én is én vagyok. Tény, hogy mindkét meccsen bűn rosszul játszott (magához képest) ennek ellenére sem tudok rá haragudni.albicelesteX írta:Jövőre Mind ontják majd a gólokat!Valahogy nem tudok rá haragudni,egy olyan emberre aki idáig a hátán vitte a csapatot!Ő is ember!És egyébként úgy nehéz bármit csinálni, hogy 3 favágó egyből ott van ha nála a labda!!!

Az egyetlen helyzet mikor kapura veszélyes volt, amikor véletlenül kikerült a jobboldalra és onnan húzhatott befelé. Hiba nem a szélen játszatni!Andris írta:szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.
árnyékékből visszafejlődtünk totális középpályássá.
Középen sokkal egyszerűbb megoldani egy játékos csapdázását/lezárását, nem mellesleg szoros emberfogást alkalmazni ellene a szélen totális mellélövés és Alves miatt szinte lehetetlen. A széleken sokkal nagyobb a lehetőség arra, hogy lendületbe jöjjön, és úgy vezesse rá a védőre a labdát. Álló helyzetből 1 on 1 könnyen leveszi egy erős fizikumú védő, lendületből meg max. a hátát nézik.Andris írta:szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.
árnyékékből visszafejlődtünk totális középpályássá.
szélen se volna több területe, én leginkább azt gondolnám, hogy nem egy összekötő középpályás szerepkörben kéne tartani, hanem mondjuk középcsatárként.madmushroom írta:Ha messi nincs a jobb szélen akkor nem tudjuk kellőképpen széthúzni a védelmet. Nagyon hiányzik ő oda. Középen nincs területe.