Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemtom de a kupát most adták át mutatta a hírado a szünetben...Enrique21 írta:Olaszba is 2 meccses a szuperkupa?
ezt arra értettem, h van, amikor 100an nézik a meccset, de attól még itt is megy a "közvetítés", mert ha csak egy olyan ember van, aki sehol sem tudja nézni, és monnyuk a livescore-on sem akarja követni a bugit, annak azért jól esik, ha itt olvashatja. pláne, h a főoldalon levő közvetítésről ledumáltuk Enriquet.Boixos írta:egyébként, ha a sporttv nyomja, akkor is szokott menni az itteni bugi, és ha csak egy embernek tetszik, már akkor megérte.
Én nemtudom és csak 45 perc mulva akaromSaviola írta:Megértjük,nyugi..Nem volt szándékos,hogy beírtam,csak azt hittem,hogy nem tudjatok az eredményt..Ronaldinho Gaúcho írta:Mind1 én csak jot akartam........de ha nem hát akkor most nézem a félidőben a reklámokat...
énisKitfisto írta:Elég szomorú lenne hazai pályán kikapni és úgy átvenni a trófeát.Remlélem fordítunk![]()
Força Barça
Megértjük,nyugi..Nem volt szándékos,hogy beírtam,csak azt hittem,hogy nem tudjatok az eredményt..Ronaldinho Gaúcho írta:Mind1 én csak jot akartam........de ha nem hát akkor most nézem a félidőben a reklámokat...
sajnosBarcelonafan írta:1-2?