Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem lepne meg.szajko írta:Az Arsenalba.MichaaBee írta:Gainak tudtommal lejár és nem hosszabbítják meg. Idén alig játszott, 99% hogy elmegy.
Az Arsenalba.MichaaBee írta:Gainak tudtommal lejár és nem hosszabbítják meg. Idén alig játszott, 99% hogy elmegy.
Jobban örülnék ha Thiago aláírna, mintha Cescmadmushroom írta:Martin Montoya aláírta 2 éves szerződését, állítólag a napokban Thiago és Jonathan is megkapja az új szerződését. Remélem mindketten aláfirkálják.
Muniesának ugye nincs szerződése? Mert én őt nagyon szeretémmadmushroom írta:Martin Montoya aláírta 2 éves szerződését, állítólag a napokban Thiago és Jonathan is megkapja az új szerződését. Remélem mindketten aláfirkálják.

Én is úgy tudom, hogy rájátszás van.Charlie írta:Rájátszás van úgy tudom, túl kell jutni ezen a csapaton és még egy másikon is szerintem.(?)
C.

Nem lehet 2 csapatunk egy osztályban.FtcSikiHun írta:Ha a 2. osztályból is feljutunk, akkor érvényes az első osztály, vagy maradnunk kell a 2.be?![]()
Mondjuk ez már nagyon a jövő zenéje, de azért kíváncsi vagyok

Már "fifában" is rúgtam vele gólt!
Van stílusa
öööö, debrcabarcabaarca írta:Ha 7 ponttal vagyunk lemaradva az elsőtől, és még egy csapat megelőzött minket, akkor hogy vagyunk másodikak?
Nem harmadikak vagyunk?
Kösz, saját gyártmány.Jó az aláírásképed