Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarok (és nem is fogok többet) kötekedni de ő pont azt írja hogy mért nem lehet az eseményeket élőben közvetíteni... Mondjuk ezzel tényleg bejefejeztem a kötekedéstRonaldinho Gaúcho írta:
Tessék én pld miatta írom de iztos vannak még...
Tessék én pld miatta írom de iztos vannak még...Silvanus írta:Srácok! Nem akarok itt vitát nyitni, de a mellett, hogy van egy külön 'Élő Közvetítés' része az EuroBarcának, ez a topik is azért van, hogy aki tudja nézni, és épp van kedve ide írogassa be az eredményt, a történéseket, ilyesmit... hiszen a topiknak is ez a neve: ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!!!
Erre mit látok itt? Írogatják itt egyesek, hogy senki se írja be az eredményt, meg hogy izgulni akar, meg itt nézze, meg ott nézze akit érdekel... és azt közvetítitek, hogy kinek milyen az interneten keresztül a kép?!...
Ezt nem igazán értem, lehet, hogy én vagyok a hülye, magyarázza el valaki!
Speciel nekem sajna semmi esélyem interneten nézni, mert lassú a netem, és máshová sem akarok menni, mert szeretem ezt az oldalt, és eddig itt mindent megtudtam, ami érdekelt!!! Ennyi...
További jó közvetítést az internetes TV képek szaggatásához, ami egyébként rettentően izgalmas!!!
Jó csak nem értem ki akarja egy félidő csúszással olvasni az eseményeket, bár tény már-már Knézy Jenőt idézi a kommentálás, de aki értesülni kíván az eseményekről annak ott a livescore... Mondjuk engem nem zavarRonaldinho Gaúcho írta:Azért megy mert ha visszaolvasol valaki szolt hogy jolenne ha lenne...
Bocs,én nem akartam lelőni,de azt hittem nem tudjatok,sorry nem volt szándékos...Enrique21 írta:Na most mégis le lesz löve h mi az eredmény?Saviola írta:Livescore.com-on 2-1 a Betisnek...Dani 2 góljával fordítottak..![]()
Akkor nem is irok ide,mert meglátom mi lett a vége