Nekem annyira nem tetszett a játéka. Igazából nem nagyon emlékszek (ez valszeg inkább a lukas memóriámnak köszönhető.

) jó megoldására a gólpasszon és a gólján kívül, sőt a gólja előtt is lesen sétálgatott, alapvetően nem volt megjátszható, csak Touré zsenialitása miatt kerülhetett olyan helyzetbe.
A másik, hogy amit láttam tőle az Arsenal ellen, hogy visszalép, majd lendületből indul be az hiányzott teljesen, mindig lesvonalról indult. Egy Xerez ellen ez elég, de egy komolyabb csapat ellen nem.

Azon kívül emlékszem több eladott/elvesztett labdájára is, avagy támadás lassításból is rémlik egy helyzet. És nekem még mindig kicsit keveset lépett hátra labdáért.
A gólpasszát viszont mindenképpen meg kell dicsérni, nagyon szép dolog volt. Ez egy jó jel arra, hogy ha megtanul itt is rendesen játszani, akkor a többivel már nem lesz baj.
Amivel még kiegészíteném a mondanivalómat, most tökéletesen elégedett lennék az Inter ellen egy góllal és egy gólpasszal tőle.

A kisebb csapatok ellen azért is érzem fontosabbnak a játékot, hogy az igazán erős csapatok elleni meccsekre tudjak következtetni belőle.