Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem vagyok ilyen optimista. Úgy érzem igazi csoda lenne ha továbbjutnánk. A 2 gól az sok. Az utóbbi két év sem minket igazol. Ugye az MU és a Chelsea ellen is csak 0-0-át tudtunk összehozni. Pedig az Mu-ra ugyan úgy készültünk otthon mint most az Inter ellen. Igaz a két Barca nem ugyanaz. Viszont az Inter olyan védekező játékot biztos képes lesz bemutatni mint a Chelsea és a Mu. Szóval nagyon nehéz dolgunk lesz, kevés lehetőséggel. Úgy érzem szerencse is kell majd hogy meglegyen a továbbjutás.fcbarca0827 írta:Ne is, mivel a BL-be nem is játszhat... A védelemmel nem lesz gond szerintem. Milito, leveszi Militot a pályáról. Piqué, tudjuk, hogy milyen. Alves szerintem egy ilyen meccsre nagyon fel fog pörögni, nem lesz vele gond. Abidal meg ugyanolyan formában tér vissza, ahogy játszik az egész szezonban. Nem hiszem, hogy gólt fogunk kapni, ha kapunk, hosszabbítás után továbbmegyünk. (3-nál nem hiszem, hogy tudunk többet lőni.)Ilúvatar írta:csigáról meg ne is beszéljük...
Így állnék ki:
Valdés - Alves ; Piqué ; Milito ; Abidal - Busquets ; Touré ; Xavi - Messi ; Ibra ; Pedro
Nem lesz gond, akkora a készülődés a madridi döntőre, hogy elképzelhetetlennek tartom, a kiesésünket.Mindenesetre szanaszét fogom izgulni a meccset.
Ne is, mivel a BL-be nem is játszhat... A védelemmel nem lesz gond szerintem. Milito, leveszi Militot a pályáról. Piqué, tudjuk, hogy milyen. Alves szerintem egy ilyen meccsre nagyon fel fog pörögni, nem lesz vele gond. Abidal meg ugyanolyan formában tér vissza, ahogy játszik az egész szezonban. Nem hiszem, hogy gólt fogunk kapni, ha kapunk, hosszabbítás után továbbmegyünk. (3-nál nem hiszem, hogy tudunk többet lőni.)Ilúvatar írta:csigáról meg ne is beszéljük...
Segítsetek, ő milyen bíró?danko94 írta:"A szerdai Barcelona–Internazionale meccset a belga Frank de Bleeckere kapta, akit ezúttal is Peter Hermans és Walter Vromans kísér el. A negyedik játékvezető feladatkörét Serge Gumienny tölti be."
A tolmás Józsit?Enjoy írta:Jó lenne Józsikát leoltani, visszavenne picit az egóból.
Szerintem még a madridistáksalas9 írta:Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni a szombati Inter–Atalanta (3–1) olasz bajnokin, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg. Akkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
NSO
Szerintem nem vészes, tuti összeszedik az embert szerdáigBár igazából ki nem örülne(intereseken kivül) ha nem játszana
Köszi(Szajko neked is).Charlie írta:2000be készült,amikor idegenben 3-1re kikaptunk a Chelseatől. Itthon pedig 5-1 re nyertünk. Így jutottunk tovább az elődöntőbe ahol a Valencia bucira vert minket sajna.
Pólón pedig az Inter meccsel kapcsolatban van felhívás.
C.
Ez még a chelsea ellen volt, asszem 2000-be(?).Sanama írta: Ez mikori kép?
Illetve mi a felirat a fekete pólón?
Ez mikori kép?
Aki eltiltottlui1698 írta:Murinnyó megteheti, hogy kihagyja Sneijdert. Nem lesz sok szükség a kreativitására. Nem szép játékra készülnek az tuti. Beteszi helyette Sztankovicsot és meg is van oldva a gondja.
bali 15 írta:Nem lesz Snejder? Eddig csak Maicon-ról tudtam, neki a fogait kell összepakolni. Méghogyha össze is rakják akkor nem fog maximális formát nyújtani.
Innen nézve nem hagnzik olyan szörnyen az a 2:0.
összerakják és bevetik ellenünk... Nem fogja kihagyni tuti.SuperMessi írta:Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
Úgy is felépül...SuperMessi írta:Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.