gergo9 írta:
Nem a bíró miatt kaptunk ki de az lehet hogy ha a bíró normálisan fúj nem kapunk ki

Az Inter nem visszavett hanem egyszerűen széthajtották magukat míg mi szinte 50%-on totyogtunk. Olvastam a meccs után hogy az össz Barca futóteljesítmény 10km volt kevesebb mint az Arsenal ellen(gyakorlatilag emberhátrány), amikor ugye végigaludtuk a második félidőt mert 3-1-re mentünk. Lehet itt beszélni nagy Zsozéról meg a jól kifundált taktikáról de amíg nem vagyunk hajlandóak hajtani ,futni, dolgozni addig nincs miről beszélni főleg arról hogy megtalálták az ellenszert. Ehhez jöttek még a nagyon gyenge teljesítmények Alves,Messi,Ibra őket szinte nem láttam még ennél gyengébben futballozni , Busquets-t,Keita-t igen de tőlük ez annyira nem lep meg.
Mi nagyon sokat rápakolhatunk még iramban, egyéni formában. Vmiért teljesen nyugodt vagyok a visszavágó felől, tovább fogunk, tovább kell jutnunk.
Én is olvastam azt a cikket, Alves, Ibra és Xavi is kevesebbet futott, Ibra kb 2 km-t hagyott el a teljesítményéből pedig kb csak 5 perccel játszott kevesebbet mint Londonban.
Ahogy mondod ez emberhátrány, főleg a Bl-ben. Ami eszembe jut erről az a Milan-Arsenal 0-2, amikor is a nyugdíjasokat kicsit lefutották.
Több emberelőnyös szitut tudtak kidolgozni, ha meg elszórtuk a lasztit akkor gyorsan kontráztak ez meg sokszor előfordult.
Murinnyót nem kell sztárolni. Az Inter az egyik legjobb meccsét nyújtotta, mi meg kb a legrosszabbat, és így is majdnem kijött 1 kedvező 3-2. A bíró meg döntően befolyásolta az eredményt hiába volt jobb az Inter és volt több helyzete.
Nagyon ramaty szituba keveredtünk. De a helyzeteink meglesznek, és ha hajtani fogunk akkor én nyugodt leszek. Még akkor is ha balszerencsével kiesünk, de ez az Inter nem jobb mint mi.