Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dani volt....Ronaldinho Gaúcho írta:1-1 sajnos pont megszakadt de egy eadás és a csatár a jo oldalon a hosszua lőtte
Valahol igazad van.Silvanus írta:Srácok! Nem akarok itt vitát nyitni, de a mellett, hogy van egy külön 'Élő Közvetítés' része az EuroBarcának, ez a topik is azért van, hogy aki tudja nézni, és épp van kedve ide írogassa be az eredményt, a történéseket, ilyesmit... hiszen a topiknak is ez a neve: ÉLŐ KÖZVETÍTÉS!!!
Erre mit látok itt? Írogatják itt egyesek, hogy senki se írja be az eredményt, meg hogy izgulni akar, meg itt nézze, meg ott nézze akit érdekel... és azt közvetítitek, hogy kinek milyen az interneten keresztül a kép?!...
Ezt nem igazán értem, lehet, hogy én vagyok a hülye, magyarázza el valaki!
Speciel nekem sajna semmi esélyem interneten nézni, mert lassú a netem, és máshová sem akarok menni, mert szeretem ezt az oldalt, és eddig itt mindent megtudtam, ami érdekelt!!! Ennyi...
További jó közvetítést az internetes TV képek szaggatásához, ami egyébként rettentően izgalmas!!!
Lehet ezért is szeretni valakitEnrique21 írta:Önzö volt most a Samuel
Nincs ott.Ronaldinho Gaúcho írta:Messi -röl tudni valamit??
Most ottvan??
Nekem az ágyam mellett van a gép szóval nincs messze 2 méter 2 és fél és elég [auto_cenzúra] lehet így nézni csak szarrr a minőségeRonaldinho Gaúcho írta:Nekem 17" os De TFT szal az eredeti 17es .... elég nagyde én a fotelöl sörözöm le magam