Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

bali 15 írta:Nem lesz Snejder? Eddig csak Maicon-ról tudtam, neki a fogait kell összepakolni. Méghogyha össze is rakják akkor nem fog maximális formát nyújtani.
Innen nézve nem hagnzik olyan szörnyen az a 2:0.

összerakják és bevetik ellenünk... Nem fogja kihagyni tuti.SuperMessi írta:Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.

Úgy is felépül...SuperMessi írta:Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
Nem! A Piroslap->eltiltás,( a sárgákat viszi tovább)geridoss írta:Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
Sajnos nem...geridoss írta:Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
Csak a nagy akarásnak nehogy nyögés legyen a vége!!!lui1698 írta:Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.
Érzik a játékosok és a szurkolók is, hogy mekkora tett lenne Madridban címet védeni.
Nagyon reménykedek, hogy sikerül. Hihetetlen lenne.
Visca!

Leonidas helyén Pep lenne és azt üvöltené zsozénak, hogy: This is Barcaaaaaaaa!!!LM10 írta:Ajánlom, hogy a meccs előtt nézzük meg a 300-at feliratosan!![]()
Nagyon nagy meccs lesz, érzem, hogy Iniestát Pedro fogja most "pótolni" ha értitek

Ajánlom, hogy a meccs előtt nézzük meg a 300-at feliratosan!lui1698 írta:Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.
Érzik a játékosok és a szurkolók is, hogy mekkora tett lenne Madridban címet védeni.
Nagyon reménykedek, hogy sikerül. Hihetetlen lenne.
Visca!

Reménykeltő. De szép is lenne továbbjutni.LM10 írta:A mai Xerezi meccs után a játékosok felvettek egy pólót amin az állt: "Szerdán 8-kor mindenkit a Camp Nouba"
Kemény meccs lesz!
Kb ez volt az inter játékának alapja. Minél szűkebb helyre szorítani a játékot, a megszerzett labdákkal meg villámgyorsan előre. Tipikusan olyan taktika, ami ha gyengébb napunk van, bejön az ellenfeleknek, ha jók vagyunk, hiába minden.lluisllach89 írta: Több emberelőnyös szitut tudtak kidolgozni, ha meg elszórtuk a lasztit akkor gyorsan kontráztak ez meg sokszor előfordult. de ez az Inter nem jobb mint mi.
Igen Puyol kapott egy sárga lapot ezért nem játszhat, a túl oldalon Stankovic nem játszhat majd szerdán.levproff írta:Nekem az, hogy Puyol nem játszhat a visszavágón.
Legalábbis én így tudom..

Én is olvastam azt a cikket, Alves, Ibra és Xavi is kevesebbet futott, Ibra kb 2 km-t hagyott el a teljesítményéből pedig kb csak 5 perccel játszott kevesebbet mint Londonban.gergo9 írta:
Nem a bíró miatt kaptunk ki de az lehet hogy ha a bíró normálisan fúj nem kapunk ki
Az Inter nem visszavett hanem egyszerűen széthajtották magukat míg mi szinte 50%-on totyogtunk. Olvastam a meccs után hogy az össz Barca futóteljesítmény 10km volt kevesebb mint az Arsenal ellen(gyakorlatilag emberhátrány), amikor ugye végigaludtuk a második félidőt mert 3-1-re mentünk. Lehet itt beszélni nagy Zsozéról meg a jól kifundált taktikáról de amíg nem vagyunk hajlandóak hajtani ,futni, dolgozni addig nincs miről beszélni főleg arról hogy megtalálták az ellenszert. Ehhez jöttek még a nagyon gyenge teljesítmények Alves,Messi,Ibra őket szinte nem láttam még ennél gyengébben futballozni , Busquets-t,Keita-t igen de tőlük ez annyira nem lep meg.
Mi nagyon sokat rápakolhatunk még iramban, egyéni formában. Vmiért teljesen nyugodt vagyok a visszavágó felől, tovább fogunk, tovább kell jutnunk.