Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.04.25. 08:48:32

Inter: Sneijder megsérült tegnap, kihagyhatja a Barcelona elleni meccset
Wesley Sneijdert a félidőben le kellett cserélni az Inter Atalanta ellen megnyert (3–1) olasz bajnokiján szombaton, és a holland középpályás játéka kérdéses a Barcelona elleni, szerdai Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.

A fekete-kékek közleménye szerint hétfőig várható diagnózis Sneijder állapotáról, akinek a bal lába sérült meg, ekkor derül ki, hogy a holland futballista játszhat-e Barcelonában.
geridoss
Director del Fútbol

2010.04.24. 22:40:52

Kösz, hát ez jó nagy szívás így :? Én azon csodálkoztam, hogy nem lebbeztek fel a piros miatt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
danko94
Entrenador del Barça

2010.04.24. 22:38:57

geridoss írta:Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
Nem! A Piroslap->eltiltás,( a sárgákat viszi tovább)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.24. 22:38:20

geridoss írta:Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
Sajnos nem... :? (Ezért lett volna jó, ha ott a spori elvtárs csak sárgát ad neki, ami amellett hogy jogosabb ítélet lett volna még törölte is volna a többi lapját...)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Deus
Boixos Nois

2010.04.24. 22:35:49

LM10 írta:
Kép
valakinek megvan ez a kép nagyobban? mert érdekelne a póló :)
KépKép
geridoss
Director del Fútbol

2010.04.24. 22:34:38

Én azt nem értem, hogy ugye Puyolt az Arsenal elleni első meccsen kiállították. Tehát a visszavágót kihagyta. Utána első meccse az Inter ellen volt, amin kapott egy sárgát, és megint eltiltják. A pirossal nem törlődnek a sárgák is automatikusan?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
danko94
Entrenador del Barça

2010.04.24. 22:33:22

lui1698 írta:Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.
Érzik a játékosok és a szurkolók is, hogy mekkora tett lenne Madridban címet védeni.
Nagyon reménykedek, hogy sikerül. Hihetetlen lenne.

Visca!
Csak a nagy akarásnak nehogy nyögés legyen a vége!!! :wink: Am meg a srácok most ébredtek rá h hoppá a kiesés szélén vagyunk. 1 gólos vezetésnél kellett volna gondolkodni!! :?
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.24. 22:07:44

az UJ STADION(Nou Camp) befogadóképessége 98 772..én olyan 106.000 emberre tippelek az Inter ellen...Viscaa El Barcaa...meglesz az fiuk...csak bízni kell
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.24. 22:05:09

LM10 írta:Ajánlom, hogy a meccs előtt nézzük meg a 300-at feliratosan! :lol:
Nagyon nagy meccs lesz, érzem, hogy Iniestát Pedro fogja most "pótolni" ha értitek :twisted:
Leonidas helyén Pep lenne és azt üvöltené zsozénak, hogy: This is Barcaaaaaaaa!!! :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.24. 22:00:56

lui1698 írta:Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.
Érzik a játékosok és a szurkolók is, hogy mekkora tett lenne Madridban címet védeni.

Visca!
Ajánlom, hogy a meccs előtt nézzük meg a 300-at feliratosan! :lol:
Nagyon nagy meccs lesz, érzem, hogy Iniestát Pedro fogja most "pótolni" ha értitek :twisted:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.24. 21:58:49

Azt a mindenit! Ilyen előkészületek klasszikusok előtt szoktak lenni. Talán még akkor sem.

Visca!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.24. 21:32:41

LM10 írta:A mai Xerezi meccs után a játékosok felvettek egy pólót amin az állt: "Szerdán 8-kor mindenkit a Camp Nouba"

Kép

Kemény meccs lesz!
Reménykeltő. De szép is lenne továbbjutni.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LM10
Director del Fútbol

2010.04.24. 21:19:24

A mai Xerezi meccs után a játékosok felvettek egy pólót amin az állt: "Szerdán 8-kor mindenkit a Camp Nouba"

Kép

Kemény meccs lesz!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.24. 12:58:39

lluisllach89 írta: Több emberelőnyös szitut tudtak kidolgozni, ha meg elszórtuk a lasztit akkor gyorsan kontráztak ez meg sokszor előfordult. de ez az Inter nem jobb mint mi.
Kb ez volt az inter játékának alapja. Minél szűkebb helyre szorítani a játékot, a megszerzett labdákkal meg villámgyorsan előre. Tipikusan olyan taktika, ami ha gyengébb napunk van, bejön az ellenfeleknek, ha jók vagyunk, hiába minden.
Az meg, hogy melyik a jobb csapat, nem kérdés. Akkor is miénk a földkerekség legjobb csapata, ha esetleg nem mi nyerjük a BL-t.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.24. 12:43:15

levproff írta:Nekem az, hogy Puyol nem játszhat a visszavágón.
Legalábbis én így tudom..
Igen Puyol kapott egy sárga lapot ezért nem játszhat, a túl oldalon Stankovic nem játszhat majd szerdán.
messiisten
Barça B

2010.04.24. 12:34:40

A visszavágón szerintem bezúzzák a fiúk az intert!!!Mert szerintem most semleges bírót találnak a meccsre aki befújja ha Alvesbe hátulról belerúgnak,ha Milito lesólt fejel!

BEKELL RÚGNI A HELYZETEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
levproff
Director del Fútbol

2010.04.24. 12:31:00

Nekem az, hogy Puyol nem játszhat a visszavágón.
Legalábbis én így tudom..
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Jason
Jugador del Barça

2010.04.24. 12:03:56

Váldés
Puyol Piqúé Millito Abidal
Xavi Touré Keita
Messi
Ibrahimovics Pedrito

Én ezt a felállást elfogadnám az inter ellen.Ti nektek erről mi a véleményetek? :roll:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.24. 11:46:57

gergo9 írta:
Nem a bíró miatt kaptunk ki de az lehet hogy ha a bíró normálisan fúj nem kapunk ki :mrgreen:
Az Inter nem visszavett hanem egyszerűen széthajtották magukat míg mi szinte 50%-on totyogtunk. Olvastam a meccs után hogy az össz Barca futóteljesítmény 10km volt kevesebb mint az Arsenal ellen(gyakorlatilag emberhátrány), amikor ugye végigaludtuk a második félidőt mert 3-1-re mentünk. Lehet itt beszélni nagy Zsozéról meg a jól kifundált taktikáról de amíg nem vagyunk hajlandóak hajtani ,futni, dolgozni addig nincs miről beszélni főleg arról hogy megtalálták az ellenszert. Ehhez jöttek még a nagyon gyenge teljesítmények Alves,Messi,Ibra őket szinte nem láttam még ennél gyengébben futballozni , Busquets-t,Keita-t igen de tőlük ez annyira nem lep meg.
Mi nagyon sokat rápakolhatunk még iramban, egyéni formában. Vmiért teljesen nyugodt vagyok a visszavágó felől, tovább fogunk, tovább kell jutnunk.
Én is olvastam azt a cikket, Alves, Ibra és Xavi is kevesebbet futott, Ibra kb 2 km-t hagyott el a teljesítményéből pedig kb csak 5 perccel játszott kevesebbet mint Londonban.
Ahogy mondod ez emberhátrány, főleg a Bl-ben. Ami eszembe jut erről az a Milan-Arsenal 0-2, amikor is a nyugdíjasokat kicsit lefutották.
Több emberelőnyös szitut tudtak kidolgozni, ha meg elszórtuk a lasztit akkor gyorsan kontráztak ez meg sokszor előfordult.

Murinnyót nem kell sztárolni. Az Inter az egyik legjobb meccsét nyújtotta, mi meg kb a legrosszabbat, és így is majdnem kijött 1 kedvező 3-2. A bíró meg döntően befolyásolta az eredményt hiába volt jobb az Inter és volt több helyzete.

Nagyon ramaty szituba keveredtünk. De a helyzeteink meglesznek, és ha hajtani fogunk akkor én nyugodt leszek. Még akkor is ha balszerencsével kiesünk, de ez az Inter nem jobb mint mi.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.24. 11:46:09

Az Inter azért fáradt el a 70. percre, mert az addigi féken tartásunknak ez volt az ára. Szanaszét hajtották magukat, és még így is csak a játékvezetőnek köszönhetik, hogy megnyerték a meccset. Mert a les akkor is les, ha jól játszik az Inter, a tizi meg akkor is tizi, ha addig nem pörögtünk igazán. Ha mondjuk 2:1-re nyernek, azt mondom, oké, annyival jobban pörögtek. De mourinho ide, jól játszó inter oda, 2 gól nem volt reális semmiképp sem.
A visszavágón közel 100ezer szurkoló előtt a lelküket is kihajtjuk majd.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gergo9
Director del Fútbol

2010.04.24. 11:30:53

LG írta:1-2 véleménnyel nem értek egyet! Nem igaz, h a bíró miatt kaptunk ki, hanem azért, mert az Inter jobb volt.
A másik dolog meg, h vki irta, h az volt a baj, h a vezető gól után leeresztettünk. Ez nem igaz. Mert nem volt honnan leereszteni. Az Inter az elejétől jobb volt, találtunk egy gólt, de az nem fogta meg az Intert, továbbra is uralták a játékot. És az Inter csak akkor vett vissza, mikor már 3-1re ment.
Amúgy lehet Mourinhon gúnyolódni, de azért el lehet gondolkodni azon, h mióra Pep az edző igazán nagy meccsen nem verte meg senki a Barcát egészen múlt hét keddig. És sztem ebben igencsak nagy szerepe van Josénak!
Nem a bíró miatt kaptunk ki de az lehet hogy ha a bíró normálisan fúj nem kapunk ki :mrgreen:
Az Inter nem visszavett hanem egyszerűen széthajtották magukat míg mi szinte 50%-on totyogtunk. Olvastam a meccs után hogy az össz Barca futóteljesítmény 10km volt kevesebb mint az Arsenal ellen(gyakorlatilag emberhátrány), amikor ugye végigaludtuk a második félidőt mert 3-1-re mentünk. Lehet itt beszélni nagy Zsozéról meg a jól kifundált taktikáról de amíg nem vagyunk hajlandóak hajtani ,futni, dolgozni addig nincs miről beszélni főleg arról hogy megtalálták az ellenszert. Ehhez jöttek még a nagyon gyenge teljesítmények Alves,Messi,Ibra őket szinte nem láttam még ennél gyengébben futballozni , Busquets-t,Keita-t igen de tőlük ez annyira nem lep meg.
Mi nagyon sokat rápakolhatunk még iramban, egyéni formában. Vmiért teljesen nyugodt vagyok a visszavágó felől, tovább fogunk, tovább kell jutnunk.
zsivany
Barça C

2010.04.23. 21:47:18

Pár nap elteltével a következők jutottak az eszembe:

1. a bíróval foglalkozni a tavalyi, Chelsea elleni - idegenbeli - meccs után dőreség.Ahogy Pep mondta: várható volt, hogy egyszer eljön a böjtje annak a játékvezetői felfogásnak.
2. Dani Alves hetek óta formán kívül van, azt hiszem, hogy eldőlt a brazil válogatott jobbhátvédjének személye, legalábbis a keddi meccs alapján meglepődnék, ha Maicon helyett Dani lenne a kezdő.
3. az Inter jobban akarta a győzelmet, erősebb volt mentálisan, a bekapott gól egyáltalán nem rogyasztotta meg őket.Jobban koncentráltak, jobban akartak.
4. a visszavágón a Barcának kell jobban akarni.Nagyon jó kezdeményezés, hogy a szurkolók igyekeznek majd visszaadni mindazt az érzelmi,mentális pluszt, amit kaptak a Pep-csapattól, és jó lenne, ha a visszaadva a sok energiát, a csapat JOBBAN harapna, mint valaha.
5. csakhogy...az már kevés lesz, hogy jobban akarják a sikert, mint az "olaszok".Szerencse is kell, sok szerencse, oly sok erő és akarat, mint még soha az elmúlt két évben.Nagyon nehéz lesz.Szerintem lehetetlen. Úgy érzem, hogy győz a csapat, de búcsúzunk.Kivédekezik, sajnos.
6. de nem szeretném..a szívem elhiszi, hogy sikerülhet, de az agyam azt mondja az Espanyol és az Inter elleni meccsek után,hogy EZ a Barcelona nem viszi végbe a továbbjutáshoz szükséáges bravúrt.És ez azért rohadt érzés, mert VAN olyan Barca, amelyik képes lenne a továbbjutásra.
7. de most nem abban a formájában van a csapat.
8. de bízom abban, hogy lehet.
9. illetve AKAROM, hogy így legyen.
10. Ámen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.23. 20:58:19

1-2 véleménnyel nem értek egyet! Nem igaz, h a bíró miatt kaptunk ki, hanem azért, mert az Inter jobb volt.
A másik dolog meg, h vki irta, h az volt a baj, h a vezető gól után leeresztettünk. Ez nem igaz. Mert nem volt honnan leereszteni. Az Inter az elejétől jobb volt, találtunk egy gólt, de az nem fogta meg az Intert, továbbra is uralták a játékot. És az Inter csak akkor vett vissza, mikor már 3-1re ment.
Amúgy lehet Mourinhon gúnyolódni, de azért el lehet gondolkodni azon, h mióra Pep az edző igazán nagy meccsen nem verte meg senki a Barcát egészen múlt hét keddig. És sztem ebben igencsak nagy szerepe van Josénak!
miihii
KHAL

2010.04.23. 20:42:19

Ilúvatar írta:egyik barcás fórumozó irta ezt, s én is ezzel egyetértek:

felesleges idegelni, szerintem tudható előre, hogy kiesik a barca. mourinho tudja az ellenszert a barcára, tudta anno a chelsea edzőjeként is. gyakorlatilag lassan véglegessé válik, hogy az inter bukta a bajnokságot (bár nem örülnék neki, nagyon nem szimpi a roma), a barca meg még bőven esélyes az első helyre a primera divisiónban, úgyhogy az internek gyakorlatilag csak a bl maradt (meg a copa italia, bár nem hiszem, hogy az elég lenne nekik)

Hát ha belegondoljuk, hogy valamiben igaza is van: Műrinnyó tudja az ellenszert a barca ellen... Nekünk meg ki kell forralnunk valamit, hogy elnyomja ezt az ellenszert.
Már megbocsáss,de ez baromság úgy,ahogy van.
Az ellenszerről annyit,h amennyiben korrekt a játékvezető,akkor mondjuk 2:2vel fordulnánk és teljesen más a leányzó fekvése.Már nem lenne ennyire magasztalva murinnyó.
Az Inter bukta a bajnokságot?1 pont a hátrányuk!!!Ezek szerint gyakorlatilag mi akkor megnyertük,mert van ugyanennyi előnyünk,nem?
Tegyük fel,h tényleg elbukják,és az esetleges kupagyőzelem meg kevés nekik.Ebből az következik,h meg akarják nyerni a Bl-t,h elégedettek legyenek és mivel meg akarják nyerni,értelemszerűen meg is fogják v mi?Esélytelenek vagyunk,mert az Internek kevés a kupagyőzelem.Nemáár. :roll:
A zseniális zsozé meg a hajára kenheti az ellenszerét,ha az igazi BARCÁval találja szemben magát.Az utóbbi évek egyik leggyengébb összteljesítményét adtuk elő kedden idegenben és még így is masszív bírói közreműködés kellett,h lenyomjanak minket!
Otthon kőkeményen egyben kell lennünk végig,h továbbmenjünk,de van annyi erő a csapatban,h igenis meg tudjuk csinálni.
És ha ez így lesz,akkor fogok majd jókat mosolyogni a dicshimnuszaitokon,amit majd előadtok azok után,h kishitűen már feladjátok előre az egészet.

YES,WE CAN!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
stef.lev
Barça B

2010.04.23. 20:29:47

Nálam nem fizetős:D vagy nem tudom én most is nézem simán megy.
Mondjuk ez nembiztos hogy élő, de én akk is ara mentem...
Válasz küldése