Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:
Valamennyire. Amikor elkezdett finoman mozogni, a beindulások előtt visszalépni és lendületből megindulni, akkor jó volt. Akkor megmozgatta a védelmet, akkor meg lehetett játszani.LM10 írta:Válasz: Igen.Léfe írta:Az értékelés nem szidás. Kérdés: a sérülése elött jobb volt ?
A Stuttgart utáni meccsektől kezdve magára talált valamilyen szinten. A gólok is jöttek tőle. Játékban is ott volt már azért.
Válasz: Igen.Léfe írta:Az értékelés nem szidás. Kérdés: a sérülése elött jobb volt ?
Ezt írtam a meccs után. Most is tartom. Meg annyit még, hogy ne feledjük, hogy Ibrának sokszor voltak ilyen kisebb sérülései, és így nehéz folyamatosan jól játszani. A sérülése előtt meg kimondottan kezdett jó lenni.LM10 írta:Istenem!Mi értelme szidni Ibrát a tegnapiért???? Sérülés után játszott 3 napja még 10 percet bírt el csak, most is már az 56. percben jött le, nem hiába. A másik meg, hogy a többi 9 játékos(Valdset nem számolva) sem voltak sokkal jobbak.
Arra gondolsz, hogy jól játszana, jól mozogna, kivenné a részét a csapatjátékból, a társak meg tudnák játszani és hasznos passzai lennének, nem lenne állandóan lesen, nem borítaná fel a védőket, nem csak visszafelé passzolna, vagyis nem csak hátráltatná a csapatot, hanem hasznára válna és lőne három értelmes gólt? Akkor is hurka lenne. Egy év alatt az nagyon kevés. És attól még nem lenne ide való. Ebben a nagyszerű csapatban ez a teljesítmény elfogadhatatlan. Az Espanyol elleni zárlatos meccset hagyjuk, de nézzük meg az előtte lejátszott meccseket. Bilbao, Madrid, Deportivo, Arsenal. Fölényes győzelmek, folyamatos támadójáték, esélytelen ellenfél. A Depor ellen már újra a tavalyi Barca volt, gyönyörű megoldásokkal fűszerezve, volt minden, ollózás, 40méterről gól, stb, ráérzett a csapat a Zlatan nélküli játékra. Félelmetes volt! És az sem érdekel, hogy előtte a Mallorca ellen az ő góljával szenvedte ki a csapat a győzelmet, mert ha nélküle állnak ki, nem kellett volna szenvedni, ugyanis ha ő nincs, akkor potyognak a gólok. Egyetlen esélyünk van, ha a következő edzésen lesérül két hónapra, a nyáron pedig elajándékozzuk a Hansa Rostocknak.znk írta:Akkor röhögnék,ha a visszavágón verne egy mesterhármast és azzal jutnánk tovább.Magam se látok rá sok esélyt..De ugye a fociban bármi megtörténhet?!Kíváncsi vagyok utána milyen arány mutatkozna itt a topicban a Zlatan pártiak meg a "többiek" között..
Akkor is kevés(szépen fejeztem ki magam...) lenne,mert keveset futott, nem lőtt 4et és nem úgy mozgott mint Eto'o....znk írta:Akkor röhögnék,ha a visszavágón verne egy mesterhármast és azzal jutnánk tovább.Magam se látok rá sok esélyt..De ugye a fociban bármi megtörténhet?!Kíváncsi vagyok utána milyen arány mutatkozna itt a topicban a Zlatan pártiak meg a "többiek" között..
nem futott eleget...ElBartimaeus írta:Torrentkiller!
Azért én a helyedben visszaolvasnék mielőtt ilyeneket állítok, hogy mindenki csak kussolt amikor jól ment neki. Speciel én akkor sem voltam vele megelégedve, aztán amikor nem ment neki, akkor többen lettek, akik a PILLANATNYI formáját kritizálták, de akkor is és amikor ment neki a góllövés akkor is sokan kritizálták általánosan a játékát. Többek között én is ilyen voltam, aztán mostanában értettem meg a leigazolásának az értelmét, más kérdés, hogy talán elődje is alkalmas lehetett volna a feladatra. A sérülése előtt végre elkezdett rendesen mozogni és ment is neki. Csak ennyit kéne tennie, hogy fut, most is ezt hiányoltam tőle. Remélem a hétvégén játszik és belelendül, majd az Inter ellen felpörögve, feltüzelve, motiváltan jön, ahol jól játszik, de nem feltétlenül gólt várok tőle, hanem jó játékot.
Te állandóan szidtad. Ha nem volt hiba a játékában még akkor is találtál,még ha kispadon ült,akkor is ő volt a felelős szerinted,úgyhogy ezt hagyjuk.ElBartimaeus írta:Torrentkiller!
Azért én a helyedben visszaolvasnék mielőtt ilyeneket állítok, hogy mindenki csak kussolt amikor jól ment neki. Speciel én akkor sem voltam vele megelégedve, aztán amikor nem ment neki, akkor többen lettek, akik a PILLANATNYI formáját kritizálták, de akkor is és amikor ment neki a góllövés akkor is sokan kritizálták általánosan a játékát. Többek között én is ilyen voltam, aztán mostanában értettem meg a leigazolásának az értelmét, más kérdés, hogy talán elődje is alkalmas lehetett volna a feladatra. A sérülése előtt végre elkezdett rendesen mozogni és ment is neki. Csak ennyit kéne tennie, hogy fut, most is ezt hiányoltam tőle. Remélem a hétvégén játszik és belelendül, majd az Inter ellen felpörögve, feltüzelve, motiváltan jön, ahol jól játszik, de nem feltétlenül gólt várok tőle, hanem jó játékot.
Amikor a szezon elején nem nagyon rúgott gólokat, akkor mindenki mondta h mekkora [auto_cenzúra] üzlet volt.Subinho írta:...