LM10 írta:Hamár anno miattam lett ez a topic akkor már ki is használom

.
Szóval most a suli végén elkezdtünk a hawerokkal együtt gyúrni+futni is. A gyúrás rész az rendben is van, jók a módszereink. Az lenne a kérdésem, hogy hatásosan hogyan lehet zsírt égetni zsírégető tabletta nélkül(minél természetesebben akarok)?
Futni már eljárok, de ez melle valami "trükk" van-e, és hogy az étkezésnél mire figyeljek oda.
Előre is köszönöm annak aki válaszol

Mondjuk kezdetben hagyj el mindenféle cukortartalmú dolgot gyümölcs persze jöhet. És fűszeres ételeket mellőz.
És a szokásos paradigmák napi sok étkezés de kevés mennyiségben zöldség,csirke,hal. Kerüld amennyire lehet a péksüteményeket kenyérből ha muszáj akkor teljes kiőrlésűt válassz. Esténként meg lightos kaja legyen ne szénhidrát gazdag kaják mondjuk ne tolj be egy pörkölt+tészta kombót. Zöldség,gyümölcs stb. Teljesen megfelelő.
Tejsavó fehérjét gondolom szedsz amellé jöhet a szója fehérje az is lassan szívodik föl ez legyen az utolsó kajád este és a diétának is jót tesz bár én az ízétől hányni tudnék.
A piruláktól meg nem kell félni annyira

ezekben sok a téves előítélet, belebeszélik a sok hülyeséget az emberekbe, mondjuk L-karnitint(asszem Carni max néven is van) szedj nyugodtan ez tipikus fogyós cucc, vagy egy kombót a Reformot bár ebben több minden van de semmi káros cucc. Én szedtem mind2 már ténylegesen jók és edzést is segítik.
De először az étrendedet rakd rendbe nagyon az a legfontosabb.