Segítség kéne
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Köszi a segítséget, még alszok rá egyet, mert Messi mellé mást mást írtatok.... Messi, Pep, Puyol, Xavi és Valdés helye tuti, de asszem Piqué - jé is. Holnap olyan tíz körül azért gondoljatok rám és szorítsatok, hogy ne legyen Real - os a zsűriben......
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Majd holnap reggel mondd ezt, amikor felkelsz és sajog majd mindened.FCBMessi19 írta:Na sziasztok,köszönöm a javaslatokat,megvolt a buli![]()
Semmi sem történt,egyáltalán nem fájt,jól felöltöztem + védőruhát is kaptam,ú.h. nem is áztam el mivel sár voltA legjobb az,hogy semmim sem fáj,amikor meg elkaptak kb.olyan érzés volt mintha egy 3-4 éves megbokszolna. Máskor is megyek!

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Na sziasztok,köszönöm a javaslatokat,megvolt a buli
Semmi sem történt,egyáltalán nem fájt,jól felöltöztem + védőruhát is kaptam,ú.h. nem is áztam el mivel sár volt
A legjobb az,hogy semmim sem fáj,amikor meg elkaptak kb.olyan érzés volt mintha egy 3-4 éves megbokszolna. Máskor is megyek! 

Semmi sem történt,egyáltalán nem fájt,jól felöltöztem + védőruhát is kaptam,ú.h. nem is áztam el mivel sár volt

A legfontosabb: tökvédő (gatyába gyűrt poló is megteszi)FCBMessi19 írta:A paintball-nál mennyire fáj amikor elkapnak?
Bátyám már megjárta
Nekem meg 1 hétig volt egy szép két folt a térdem fölött
- Marci
- Capitá del Barça
Elvileg az új OpenOffice-ban van pdf szerkesztési lehetőség.Lampiao írta:Sziasztok!!!!
Nagyon kéne a segítség... A hleyzet az, hogy egy pdf fájlt kell elküldenem emailben de az első oldal nem kellene belőle... Azt hogyan tudom törölni????
Tehát 3 oldalas és a legelső oldalat nem akarom csatolni az emailben, tehát törölném...
Előre is köszönöm!
http://hu.openoffice.org/about-downloads.html
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Hát nem kellemes érzés.FCBMessi19 írta:A paintball-nál mennyire fáj amikor elkapnak?

Mondjuk én nyáron voltam és csak egy póló volt rajtam,meg ugye az overál.
Először nagy bátran nekiindultam,de az első pár bekapott lövés után azért jóval óvatosabb lettem.

Arról nem is beszélve,amikor közelről kaptam egy sorozatot. Na akkor már rendesen felszisszentem.

Frankó dolog amúgy,jó társasággal jó buli,de pár véraláfutással számolj másnapra.

Valaki tudna valami linket adni amin rajta vannak a középszintű érettségi
töri tételek írásbelihez.
töri tételek írásbelihez.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Messi,Jeffren,Xavi,Touré,Piqué,Alves 

Legyen Ibrahimovic, Messi, Xavi, Touré, Piqué, Csigrinskij.nagyjudit89 írta:Sziasztok! Kérem segítsen valaki, aki olvasta a versem! Holnap "Ki - mit tud?" lesz a suliban, és engem is beírtak a versemmel...... Viszont igen hosszú, ezért le kell rövidíteni, 2 támadó, 2 középpályás kéne és 2 védő. Kérlek segítsetek kiválasztani, hogy melyikőjüket mondjam. Tudom az összeset, csak azt nem, hogy melyik két - két embert mondjam..... Puyolt és Valdést ne mondjátok, a kapusnak és a favoritnak már helye van, de még két védő kéne külön.... Természetesen Pep is benne lesz! Előre is köszönöm a segítséget!
Nekem ezek tetszenek a legjobban.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Sziasztok! Kérem segítsen valaki, aki olvasta a versem! Holnap "Ki - mit tud?" lesz a suliban, és engem is beírtak a versemmel...... Viszont igen hosszú, ezért le kell rövidíteni, 2 támadó, 2 középpályás kéne és 2 védő. Kérlek segítsetek kiválasztani, hogy melyikőjüket mondjam. Tudom az összeset, csak azt nem, hogy melyik két - két embert mondjam..... Puyolt és Valdést ne mondjátok, a kapusnak és a favoritnak már helye van, de még két védő kéne külön.... Természetesen Pep is benne lesz! Előre is köszönöm a segítséget!
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Rajmó
- Capitá del Barça
Senki?Rajmó írta:Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az ilyen online sportfogadás mennyire megbízható? Gondolok itt a Betclick-re, vagy a Bwin-re, esetleg más ilyen oldalra. Elsősorban az adatvédelmekre vagyok kíváncsi, nem nyúlják-e le a pénzt számlámról, a kifizetések időben történnek-e, meg úgy általában, hogy mennyire biztonságos az ilyesfajta fogadás? Sosem csináltam még ilyet, viszont szívesen kipróbálnám.
A válaszokat előre is köszönöm.
R.

- albicelesteX
- A Vadász
Attól is függ mennyire öltözöl alá!Lehet érezni,kellemetlen, de kibírható a buli kedvéért! 

- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
A paintball-nál mennyire fáj amikor elkapnak? 

-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!!!!
Nagyon kéne a segítség... A hleyzet az, hogy egy pdf fájlt kell elküldenem emailben de az első oldal nem kellene belőle... Azt hogyan tudom törölni????
Tehát 3 oldalas és a legelső oldalat nem akarom csatolni az emailben, tehát törölném...
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
-
- Entrenador del Barça
időközben rájöttem. először talán utána kéne néznem, hogy egyáltalán hogy is működik, amit szeretnék csinálni, és csak utána kéne kérdeznem...miihii írta:
Akkor esetleg próbáld meg ezt vagy esetleg ezt.
Bár egyiket sem használtam,de úgy tűnik megoldhatják a problémádat

egyszerű volt, csak hát egy picit gondolkodni kellett:
1. a filmre rákattintunk jobb klikkel, majd hozzáadjuk az archívumhoz. (winrar)
2. Split to volumes, bytes (darabokra bontás - legalábbis szerintem ezt jelenti. ezt nem találtam eddig)
3. beállítod/beírod magadnak, hogy mit, hogyan, mekkorát akarsz.
4. elkezdi becsomagolni, ez el fog tartani egy darabig és KÉSZ!!!
köszönöm miihii, a linket, de nem kellett egyik sem, és köszönöm a segítséget is!
- miihii
- KHAL
Akkor esetleg próbáld meg ezt vagy esetleg ezt.Puyol05 írta:... nem tudom, hogy mit csináljak...
Bár egyiket sem használtam,de úgy tűnik megoldhatják a problémádat

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
miihii írta:
Az nem megoldás,h kibontás előtt,amíg még .rar fájlok vannak a mappádban,ezeknek egyszerre a felét tolod fel Pennára?Így nem a filmmel kell szórakoznod,csak a fájlokat két részletben átrakod,ahova akarod.És csak ezután csomagolod ki.
de megoldás lenne, ha a film nem egy darabban lenne.

- miihii
- KHAL
Az nem megoldás,h kibontás előtt,amíg még .rar fájlok vannak a mappádban,ezeknek egyszerre a felét tolod fel Pennára?Így nem a filmmel kell szórakoznod,csak a fájlokat két részletben átrakod,ahova akarod.És csak ezután csomagolod ki.Puyol05 írta:üdvözlet!
tegyük fel, hogy van egy filmem ami 2 gigás. van egy Pendrive-om, ami csak 1 gigás. hogy tudom azt megcsinálni, hogy a filmet szétszedem darabokra? milyen progi kell hozzá? mert amiket le szoktam tölteni azok általában 50 megás cuccokból állnak, és azokat kell kicsomagolni/egyesíteni Winrar segítségével. meg tudom csinálni Winrar-ral, hogy ilyen szeletekre szétszedem? és ha igen hogy?
köszi előre is a választ!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Entrenador del Barça
üdvözlet!
tegyük fel, hogy van egy filmem ami 2 gigás. van egy Pendrive-om, ami csak 1 gigás. hogy tudom azt megcsinálni, hogy a filmet szétszedem darabokra? milyen progi kell hozzá? mert amiket le szoktam tölteni azok általában 50 megás cuccokból állnak, és azokat kell kicsomagolni/egyesíteni Winrar segítségével. meg tudom csinálni Winrar-ral, hogy ilyen szeletekre szétszedem? és ha igen hogy?
- danko94
- Entrenador del Barça
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen GPS-t vásároljak. Azt az utasítsát kaptam h max 35k lehet, teljes Európa térkép, könnyű/átlátható kezelés, és ingyenesen, vagy megoldható módon frissíthető legyen. Aki tudna ilyet mondani, vagy vannak tapasztalatai legyen szives szóljon! Sajna nem igen értek hozzá. Előre is köszi!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy milyen GPS-t vásároljak. Azt az utasítsát kaptam h max 35k lehet, teljes Európa térkép, könnyű/átlátható kezelés, és ingyenesen, vagy megoldható módon frissíthető legyen. Aki tudna ilyet mondani, vagy vannak tapasztalatai legyen szives szóljon! Sajna nem igen értek hozzá. Előre is köszi!

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
robertfcb innen a fórumról nagy autogram gyűjtő. Ő maguknak a kluboknak írt és kapott is dedikált posztereket, újságokat. Próbáld meg, hogy írsz a Liverpoolosoknak. www.liverpoolfc.tvrecrea írta:Hali!
Használja valaki ezeket az autogramm címeket? Hogy működik ez a dolog? Engem túlságosan nem motivál, de ajándékba szeretnék adni Torres autogrammot, de neten csak madridi autogramm címet találtam róla, sok időt mondjuk nem foglalkoztam a kereséssel. Tudna vki ebben segíteni?
Köszöntem.
azon belül pedig vhol itt: https://webmail.liverpoolfc.net/portal/ ... Login.aspx

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Rajmó
- Capitá del Barça
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy az ilyen online sportfogadás mennyire megbízható? Gondolok itt a Betclick-re, vagy a Bwin-re, esetleg más ilyen oldalra. Elsősorban az adatvédelmekre vagyok kíváncsi, nem nyúlják-e le a pénzt számlámról, a kifizetések időben történnek-e, meg úgy általában, hogy mennyire biztonságos az ilyesfajta fogadás? Sosem csináltam még ilyet, viszont szívesen kipróbálnám.
R.
R.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Valami oknál fogva bizonyos szövegekben ékezetes betűk helyett értelmetlen szimbólumok vannak és nem tudom miért. Ha van valakinek ötlete rá, hogy tudnám ismét olvashatóra visszaállítani, megköszönném!
A kép:
http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... valami.jpg
A kép:
http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... valami.jpg