Lionel85 írta:...
Játszhattunk volna úgy is, hogy Touré szűr és Busi lép egy sorral feljebb, előre játékban szerintem ügyesebb, mint vkp-ban....
Henry-t meg sokkal jobban lehetne használni. Én úgy gondoltam, hogy középcsatár posztjára állt volna be nem szélre, sokat hozhatna a rutinja ha ott néha játszhatott volna már korábban is. Azzal egyetértek, hogy szélső támadónak már lassú, de 33-34 évesen ki nem az!
Ezért kellett-kellene többször használni középen.
Henry azért Henry akkor is ha nem megy és a rutin ilyen meccseken fontos. Hozzáteszem, hogy ennyi bizalommal nem csoda hogy fantáziáját vesztette...ha azt látnám, hogy mások akkor is játszanak, ha meccsek óta rosszak ő meg még akkor sem kap lehetőséget, ha nincs csatár a pályán....hát mit mondjak...kiábrándító lehet ez a szituáció....De ugyanez igaz bojanra, Touréra egyaránt....
Persze a hátvédsor is a szokottnál rosszabul teljesített ez így van...
Pepnek el kellene tekintenie a személyeskedéstől és azt kihasználni, amink van! Csak ő is tudja, hogy ha megteszi, akkor se Tourét sem Henry-t nem lenne könnyű elküldeni....szerintem pedig ezt akarja....
Legtöbbször úgy érzem, hogy cseréknél vagy a kezdő kijelölésénél nem a csapat érdekei a legfontosabbak, hanem az, hogy amit eldöntött mindenáron végigvigye, akár jó, akár rossz a csapat számára...

Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)