Én sem értettem, hogy ha van egy Bojanunk és egy Henrynk, akkor miért nem játszatjuk őket, ha Zlatan sérült??? Lehet azért mert ha Henryt berakná, elkezdenél lőni a gólokat, és kellemetlen helyzetbe hozná a nyári nagy fogásunkat Ibrát! Hozzáteszem, azt amit ő a szerzon második felében művel (kivéve egy-két meccset) Henry is hozná, sőt szerintem még Torgelle Sanyi is!

José jó edző, de nem szeretem. Nehezen viselném, ha kiejtene minket, és gúnyos vigyorral vonulna végig a közel 100000 ember előtt! Biztos, hogy remekül felkészíti majd a csapatát, és szét fogják tördelni a játékunkat, de ha felpörgünk a meccsre, és kihasználjuk a helyzeteinket, valamint hátul nem ingunk meg, akkor meglehet! Remélem így lesz!
Egyébként tényleg az a baj, hogy tavaly 3 góllövőnk, és a világ legjobb középpályásora képezte csapatunkat! Most sajna Ini séröült, Toure helyett már Busi a favorit, elől pedig csak Messi maradt! Így elég Xavit és Messit fogni, Ibra nem képes helyzetbe kerülni, Henry nem is játszik, Pedro pedig küzd, hajt, gólokat lő, de mezőnyben könnyen eltűntetik! Több jó egyéni teljesítnményre is szükségünk lesz!