Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. de, és most ki a jobb szélsőnk? hát sajnos akire gondolunk nem ott játszik ahol kéneSanama írta:Robben nem jobb szélső?Nagyon jó játékos,kár volt a realba mennie elkallódni.. Rolling Eyes
Egyébként Robben/Ribéry duóból bármelyiket szívesen látnám itt.Sokkal előbb mint Silvát pl.
Robben nem jobb szélső?Nagyon jó játékos,kár volt a realba mennie elkallódni.. Rolling Eyes
Egyébként Robben/Ribéry duóból bármelyiket szívesen látnám itt.Sokkal előbb mint Silvát pl.
kennyke04 írta:nem is bántam volna ha elhozzuk a madridi kiárusításról, de az árából hoztunk egy csigátozsimiki írta:lol ez a Robben mindig fontos gólt lő?valójában meg
nem is bántam volna ha elhozzuk a madridi kiárusításról, de az árából hoztunk egy csigátozsimiki írta:lol ez a Robben mindig fontos gólt lő?
Mondjuk igaz, hogy mostanában elég sok az ilyen belépőkből származó törés, és ez ellen tenni kell valamit, hogy megelőzzék.Lionel85 írta:Igen letaposta Lisandrót én is a visszajátszásból láttam. Jogos piros lap. Igazi német stílus!
Pont ezért kapott kapot, mert súlyosan veszélyeztette az argentint!Mihu írta:Jó, nagyon durva volt, mert el is törhette volna a lábát, mint ahogy Taylor Eduardo-nak, de szerintem ez akkor sem volt piros.
Pont ezért kapott kapot, mert súlyosan veszélyeztette az argentint!Mihu írta:Jó, nagyon durva volt, mert el is törhette volna a lábát, mint ahogy Taylor Eduardo-nak, de szerintem ez akkor sem volt piros.