Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Annyiban nincs igazad,hogy Alves nem tudta tavaly segíteni a támadásokat.Sokkal jobban tudta mint idén.Touré azért kellett volna,mert kőkemény testfelépítésű és Sneijder-t simán megállította volna,mert ellene a test-test elleni párharcokban nem sok esélye lett volna.Ibra lehozását sem értettem.Oké nem játszott jól,de Ő is olyan fizikai paraméterekkel rendelkezik,hogy meg tudja tartani a labdát,és Őt sem lehet csak úgy ellökni a labdától.A lestaktika nem működött jól,ezt láttuk,még ha lesgólt is kaptunk,bár ez nem a mi bűnünk.bandy85 írta:Sziasztok!!
Nem tudom Ti hogy vagytok vele,de én a tegnapi vereségért csakis Pepet tudom okolni!!
Egy kőkeményen védekező és nagyon jól,gyorsan kontrázó Inter ellen-akiknek ráadásul egy féreg,de nagyon jó edzője van-hogyan lehet uazt a taktikát alkalmazni,mint egy sokkal gyengébb csapat ellen!!Ezt nem értem!!Sneijder olyan,mint nálunk Xavi,a csapat lelke!!Nem értem Alvesnek minek annyit fel s alá rohangálni amikor nem tudja segíteni a támadásokat,mivel egy jó beadása sincsen és ezt tavaly sem értettem már!!Touré miért nem játszik,amikor egy csapatnak szüksége van egy ilyen termetű kp.ra??
Ez az én véleményen,Ti hogy látjátok ezt??
Ha kérhetem ne veszekedjünk!!!köszi!!

sok értelme ennek nem lenne, neki amúgy is pihenő van a hétvégén a pirosa miattFecooo írta: Dani pihenő
így legyen...fcbarca0827 írta:Szintén. Otthon nem kapunk gólt, viszont minium 3-at lövünk. Tegnap egy étteremfélében néztem a meccset, ahol a bátyám volt egyedüli Interes.Tomazo írta:Sima továbbjutást várok!Jövőhéten nem fog örülni.
Hiszem, hogy mi leszünk az első címvédők. (Tudom, hogy mi leszünk az első címvédők.
)

Szintén. Otthon nem kapunk gólt, viszont minium 3-at lövünk. Tegnap egy étteremfélében néztem a meccset, ahol a bátyám volt egyedüli Interes.Tomazo írta:Sima továbbjutást várok!

Csak egyetérteni tudok Dani barátommal. A visszavágó egy teljesen más 90 perc lesz. Meghajtjuk őket úgy, hogy belegebednek.gekkodan írta:Mourinho nagyon kitalálta, és megmutatta, hogy az Inter jelenleg az olasz foci csúcsa. Ha a Romának lepottyan a liga, 10/8 esetben az Internek akkor sincsen ellenfele a saját hazájában. Isten óvjon minket attól, hogy ez az ember elmenjen Madridba nyáron, mert iszonyatosan le fog főni a kávé, főleg egy olyan ligában, ahol 18 csapat a közelébe nem ér a Barcának és a Realnak. Még nagyobb versenyfutás lenne, 2 meccses ligával.
Visszatérve a tegnapra, nyugodtan és higgadtan azt gondolom, hogy tegnap Guardiola eltolta. Mourinho meg hatalmasokat húzott.
DE!!!
Guardiolát, a Barcelonát és a csapatunkat ismerve ez jövő héten nem lesz egy sétagalopp az olaszoknak. A csapatunkban, BÁRHOL, BÁRKI ELLEN, BÁRMEKKORA NYOMÁS ALATT is benne van a sima 4-5 gólos záporozás. Szóval, ha olasz barátaink mosolyogni jönnek ide, akkor rosszul teszik.
Semmi sem dőlt el, egy Barca ellen 2 gól előny pont annyira semmit sem ér jelenleg, mint a magyar válogatott selejtezősorozat előtti fogadkozása.
Guardiola tegnap lefőtt. De van akkora mester, ember és edző, hogy jövő héten 300%-os erővel mutassa meg, hogy vele nem lehet packázni.
Esélyek továbbra is 50%-on, bárki lepődik meg a véleményemen.
Hát remélem nem legyen így! Inkább biztosítsuk be a továbbjutást hamarabb.LM10 írta: Van olyan érzésem, hogy megint egy amolyan Iniesta gól lesz a legvégén, csak most Pedro lesz a kiválasztott(legyen így)
Ámen!Tomazo írta:Sima továbbjutást várok! Ez az Inter nem képes tökéletesen védekezni 90 percen keresztül.(nem egy Chelsea) Otthon 60 perc után kapkodni fogják a levegőt!JA! És ott még lesz +1 ember!!! Azaz 90.000!!!!